Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارش جدید ثبات مالی خود اعلام کرد که پذیرش دارایی‌های دیجیتالی و استیبل کوین‌ها در اقتصادهای درحال توسعه می‌تواند ثبات اقتصادی و مالی این کشورها را به خطر بیاندازد.   به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از کوین‌تلگراف، صندوق بین المللی پول نگران «دارایی‌های دیجیتالی» جهان در حال توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در گزارش ثبات مالی جهانی خود، که سه شنبه منتشر شد، این موسسه مالی جهانی گفت که دارایی‌های دیجیتال استفاده از ارزهای خارجی یا دیجیتال توسط یک کشور «خطرات قابل توجهی دارد و یک میانبر نامطلوب» برای کشورهای در حال توسعه است که تلاش می‌کنند اقتصاد خود را تقویت کنند.   در گزارش صندوق بین المللی پول آمده است که دارایی دیجیتال، مانند تصویب بیت کوین توسط السالوادور به عنوان پول قانونی، می‌تواند مانع تلاش بانک‌های مرکزی برای تعیین سیاست‌های پولی، ایجاد خطرات نقدینگی و بی‌ثباتی در اقتصاد شود.   اگرچه در این گزارش نام السالوادور ذکر نشده است، صندوق بین المللی پول بارها اعلام کرده است که قانون بیت کوین این کشور در آمریکای مرکزی «مسائل کلان اقتصادی، مالی و حقوقی» را ایجاد می‌کند.   این گزارش بر سه «تحول چالش برانگیز» برای اقتصاد جهانی تاکید کرد: همه گیری کووید ۱۹، تغییرات آب و هوایی و ارزهای دیجیتال. در ماه‌های اخیر، صندوق بین المللی پول نسبت به تاثیر ارزهای دیجیتال اظهار نگرانی عمیقی کرده است، حتی اگر نوآوری باشد که می‌تواند به کشورهای در حال توسعه کمک کند.   برای جلوگیری از خطرات ناشی از دارایی‌های دیجیتال، این گزارش پیشنهاد کرد که کشورها سیاست‌هایی را اعمال کنند که می‌تواند به کاهش تقاضای دارایی‌های دیجیتال کمک کند، از جمله تقویت سیاست پولی، حفظ استقلال بانک‌های مرکزی و اجرای «اقدامات قانونی و نظارتی موثر برای جلوگیری از استفاده از ارزهای خارجی.»   علاوه بر این، این گزارش پیشنهاد کرد که دولت‌های کشورهای در حال توسعه ارزهای دیجیتالی بانک مرکزی (CBDC) را در نظر بگیرند که می‌تواند با برآوردن تقاضای داخلی برای بهبود فناوری‌های پرداخت، تقاضا برای دارایی‌های دیجیتال را کاهش دهد.   استیبل کوین ها   در این گزارش همچنین از استیبل کوین ها مانند Tether و USDC به عنوان تهدیدهای احتمالی برای سیستم مالی جهانی نام برده شد و پیشنهاد شده است که برای اطمینان از ثبات «ارتقاء اساسی» استانداردهای افشای ناشران استیبل کوین، معادل استانداردهای بانک‌های تجاری و وجوه بازار پول استفاده شود. بازار این صنعت رو به رشد ۱۲۰ میلیارد دلاری استیبل کوین‌ها عمدتا غیرقابل کنترل است، چیزی که به دردسر نظارتی در ایالات متحده و جهان تبدیل شده است.   این گزارش همچنین با اشاره به فروش وحشت زده در ماه ژوئن (خرداد) که توکن Iron Finance TITAN را به صفر رساند، خطر حمله به ناشران استیبل کوین را نشان داد. بر اساس این گزارش، بنیان‌گذاران استیبل کوین‌ها می‌وانند خطرات سیستمیک بزرگ‌تری داشته باشند، از جمله «شروع فروش سریع اوراق تجاری.»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول دارایی های دیجیتال ارزهای دیجیتال استیبل کوین ها حال توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیده اسماعیل نژاد برنزی شد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، در جریان برگزاری رقابت ماده ۱۰۰متر مسابقات بین المللی دو و میدانی دبی حمیده اسماعیل نژاد در جایگاه سوم ایستاد.

به گزارش روابط عمومی،در جریان برگزاری رقابت ماده ۱۰۰متر مسابقات بین المللی دو و میدانی دبی حمیده اسماعیل نژاد در جایگاه سوم ایستاد.

بر همین اساس این بانوی دوهای سرعت کشورمان موفق شد با ثبت حد نصاب ۱۱.۷۴ثانیه در جایگاه سوم رقابت ۱۰۰قرار گیرد و مدال برنز را کسب نماید.

کد خبر 6096017

دیگر خبرها

  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • حمیده اسماعیل نژاد برنزی شد
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • ریاض و جاکارتا از اتحادیه اروپا می‌خواهند دارایی‌های روسیه را مصادره نکند
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا