Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت با بیان اینکه طرح بازآرایی مدیریت سهام عدالت توسط دولت و مجلس در حال اجراست، گفت: هدف قانون‌گذار و سیاست‌مداران ماندگاری مردم در سهام عدالت است.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: اکبر حیدری سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در رابطه با «آزادسازی فروش سهام عدالت» و «پیگیری آغاز فروش و واریز پول سهام عدالت» توضیحاتی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه هدف قانون‌گذار و سیاست‌گذاران این است که مردم در سهام عدالت ماندگار شوند و به جای فروش آن از عایدی و امکانات جانبی آن استفاده کنند، این را هم گفت در عین حال برخی از مردم نیاز فوری دارند و ما نمی‌توانیم برای درصد اندکی از آن‌ها که می‌خواهند دارایی خود را بفروشند مانعی ایجاد کنیم. در این زمینه طرح بازآرایی آئین‌نامه آزادسازی سهام عدالت توسط وزارت اقتصاد، وزارت کار و فراکسیون تعاون مجلس در حال بررسی است و امیدواریم با تصویب این طرح به جای رهاسازی سهام عدالت به سمت آزادسازی مؤثر حرکت شود.

وی گفت: یکی از عایدی‌های سهام عدالت در کنار سود سالانه آن می‌تواند امکاناتی از قبیل کارت اعتباری باشد، اما سال گذشته به بدترین نحو اجرا شد، به گونه‌ای که از بین ۴۹ میلیون سهامدار عدالت فقط حدود ۱۰۰ هزار نفر توانستند کارت اعتباری با پشتوانه سهام عدالت دریافت کنند، بنابر این طرح موفقی نبود.

حیدری این را هم گفت: عمده کسانی که می‌خواهند سهام عدالت خود را بفروشند، برای تأمین معیشت است، بنابراین اگر با محوریت شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت بتوان با وثیقه گرفتن سهام عدالت کالا‌های مورد نیاز معیشت مردم و از جمله لوازم‌خانگی به قیمت تمام شده و ارزان تهیه کرد و به جای فروش سهام آن را به صورت قسطی با اقساط بلندمدت و با کارمزد اندک در اختیارشان بگذاریم، مشمولان سهام عدالت به ماندگاری در این سهام ارزنده تشویق می‌شوند.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت:‌مسؤولان قبل متأسفانه در یک طرح ناپخته آزادسازی سهام عدالت کاری کردند که ۱۹ میلیون نفر از مردم روش مدیریت مستقیم انتخاب کردند و در هیچ جای دنیا مردم به صورت مستقیم وارد بورس نمی‌شوند، بلکه از طریق صندوق‌ها وارد می‌شوند و هجوم گسترده سهامداران عدالت برای فروش سهام ارزنده یکی از عوامل مهم در ریزش شاخص بورس در سال گذشته بود.

حیدری گفت:‌اگر به جای ۱۹ میلیون کد سهامداری برای سهام عدالت برای حدود ۴۰۰ شرکت تعاونی شهرستانی کد بورسی صادر می‌شد و مردم از طریق تعاونی‌های شهرستانی می‌توانستند بر سهام عدالت خود مدیریت کنند مشکلات ریزش بازار پیش نمی‌آمد و این شرکت‌ها می‌توانستند کالا‌های مورد نیاز مردم را تهیه کرده و با پشتوانه سهام عدالت‌شان به صورت قسطی در اختیار آن‌ها قرار دهند.

وی این را هم گفت: سهامداران عدالت انتظار دارند به جای وام‌های معمولی بانکی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد پایین در اختیارشان گذاشته شود و اگر مشکل معیشت آن‌ها با پشتوانه سهام عدالت حل شود، کسی حاضر به فروش دارایی ارزشمند سهام عدالت نخواهد شد، سهام عدالت با پرتفوی متنوع همچون باغی از انواع درخت میوه است که میوه هایشان در فصل‌های مختلف می‌رسد، بنابر این به جای فروش باغ، می‌توان از میوه‌ها و عایدی آن استفاده کرد.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: سهام عدالت از پرتفوی سهام شرکت‌های ارزنده تشکیل شده و مردم هم ارزش آن را می‌دانند و تمام تأکید قانون‌گذاران و سیاست‌گذاران بر ماندگاری مردم در سهام عدالت است تا از این طریق هم عدالت اجتماعی محقق شود و هم مردم بتوانند در شرکت‌های مختلف سهامدار بمانند، اما به هر حال مشکل معیشت مردم هم با پشتوانه سهام عدالت باید حل شود.

حیدری گفت:‌ توصیه ما به نگهداری سهام عدالت نزد مشمولان است، اما در عین حال دارایی که در اختیار مردم قرار دارد را نمی‌توانیم آن‌ها را از فروش مطلق آن برحذر کنیم، اما توصیه می‌کنیم به جای فروش سهام عدالت از مزایای آن استفاده کنید، در عین حال در بازآرایی سهام عدالت باید امکانات جذاب از قبیل تهیه لوازم مورد نیاز مردم فراهم شود تا مردم به ماندگاری در سهام عدالت تشویق شوند.

وی این را هم گفت‌:‌ در طرح بازآرایی سهام عدالت شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی نظرات خود را به صورت مکتوب ارائه کرده‌اند و ما انتظار داریم طوری بازآرایی شود کسانی که قبلا روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را هم انتخاب کرده‌اند، بتوانند از طریق صندوق‌هایی بر سهام خود مدیریت کنند و تقاضا برای فروش سهام موجب افت ارزش این سهام ارزنده و بر هم زدن تعادل بازار سرمایه نشود.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: اگر با محوریت تعاونی‌های شهرستانی سهام عدالت به مدیریت این سهام بپردازیم هم به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نزدیک می‌شود و هم مشکلات معیشتی مردم با تأمین کالا‌های مورد نیاز آن‌ها با پشتوانه سهام عدالت حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: سهم جاماندگان سهام عدالت از کجا تامین می‌شود؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

برچسب ها: سهام عدالت سهام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سهام عدالت سهام پشتوانه سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت طرح بازآرایی هم گفت جای فروش فروش سهام مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟