Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مسکو، متخصص ویروس شناسی و عضو آکادمی علوم روسیه پیشنهاد کرده است که جریمه ای برای امتناع از واکسیناسیون در نظر گرفته شود اما تاکنون کرملین و دومای دولتی با آن مخالفت کردند.

الکساندر لوکاشف عضو مسئول سازمان ویروس شناسی روسیه معتقد است روس هایی که نمی خواهند واکسینه شوند باید خسارت وارد شده به نظام سلامت این کشور را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، برای هر بیمار بستری مبتلا به کرونا حدود ۲۰۰ هزار روبل (حدود ۷۰ میلیون تومان) هزینه می شود.

متخصص ویروس شناسی پیشنهاد می کند که جریمه ماهیانه پنج هزار روبل (حدود دو میلیون تومان) برای افرادی که واکسن نزده اند وضع شود. اما کرملین و دومای دولتی با پیشنهاد وی موافقت نکردند.

کرملین وضع کردن جریمه در روسیه را به دلیل امتناع از واکسیناسیون علیه ویروس کرونا غیرممکن می داند.

دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه در این زمینه می گوید  «به نظر من چنین اقداماتی در کشور ما غیر واقعی است. او می افزاید: چنین اقداماتی "با شخصیت اجتماعی کشور ما مغایرت دارد.»

در همین حال، وی تأیید دارد که سطح واکسیناسیون در روسیه «به طور غیر قابل قبولی کاهش یافته است». سخنگوی کاخ کرملین افزود: بنابراین ما چنین مرگ و میر بالایی داریم.

همه گیری کرونا روزهای اخیر در روسیه رکورد جدید برجای گذاشته بطوریکه تعداد قربانیان کرونا در یک روز به حدود یکهزار نفر رسیده است  که بالاترین رقم مرگ و میر ناشی از این بیماری در روسیه از آغاز شیوع این بیماری است.

تنها در یک روز بر اثر کووید-۱۹ در روسیه ۹۶۸ نفر جان سپرده اند و ۲۹ هزار و ۳۶۲ نفر نیز به این بیماری مبتلا شده اند.

موارد جدید بیماری شایع و مرگ و میر ناشی از آن در اواخر ماه گذشته در روسیه رو به افزایش است. رقم روزانه مبتلایان به کرونا در روسیه در  روزهای اخیر اخیر هم بالاترین رقم از آغاز سال جاری میلادی تاکنون است.  

دیمیتری موروزوف رئیس کمیته دومای دولتی روسیه در امور حفاظت از سلامت هم با پیشنهاد الکساندر لوکاشف ویروس شناس و عضو آکادمی علوم روسیه در مورد اعمال تحریم های ماهانه مخالفت کرد.

موزوروف اظهار داشت: «من فقط به همه یادآوری می کنم که واکسیناسیون داوطلبانه است.»

او تصریح کرد: نکته دیگر این است که هر روز، هر ساعت، هر دقیقه ما باید مردم را متقاعد کنیم که واکسینه شوند، که باید در حال حاضر انجام دهیم. اما نمی توانیم آن را اجباری کنیم و قانونی کنیم چون ساز وکار درستی نیست.»


موروزوف تاکید کرد که هر روسی باید نیاز به واکسیناسیون را درک کند. «ما نمی توانیم جریمه ای را به این دلیل اعمال کنیم که شما بعد از خوردن غذا از مادر خود تشکر نکرده اید. این موضوع نه با جریمه  بلکه با  اخلاق و وحدت ملی در مورد واکسیناسیون تنظیم حل می شود.

داوطلبانه بودن  واکسیناسیون قبلا نیز توسط «میخائیل ایملیانوف» معاون اول رئیس کمیته دومای دولتی در امور ساخت و ساز یادآوری شده بود. وی در اظهار نظری گفته بود که برای اعمال جریمه امتناع از واکسیناسیون باید زمینه های قانونی وجود داشته باشد.

ولادیمیر کروگلی یک سناتور روسیه نیز موافق است که اعمال جریمه برای امتناع از واکسیناسیون قانون را نقض می کند. ریا نووستی می نویسد، علاوه بر این، همانطور که او معتقد است، چنین اقدامی می تواند منجر به نارضایتی در جامعه شود.

پیشتر «آلکساندر لوکاشف» ویروس شناس و عضو آکادمی علوم روسیه، در مصاحبه با یک شبکه تلویزویونی گفته بود که برای افزایش واکسیناسیون علیه کروناویروس، لازم است برای کسانی که از انجام این کار خودداری می کنند، جریمه ماهیانه وضع شود.  به نظر وی واکسینه شدن،  به کاهش بار مالی مراقبت های بهداشتی روسیه کمک می کند. او پیشنهاد داد که ماهانه پنج هزار روبل جریمه برای افرادی که از واکسیناسیون امتناع می کنند وضع شود.



وی یادآور شد که واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در جلوگیری از  مرگ و میر تاثیر زیادی دارد.

محاسبات صندوق بیمه فدرال پزشکی روسیه در آگوست سال جاری نشان داد که دولت ۲۰۸.۸ میلیارد روبل (فقط در شش ماهه اول سال ۲۰۲۱) برای ارائه خدمات درمانی در بیمارستان برای بیماران مبتلا به کرونا هزینه کرده است. در عین حال، هزینه متوسط ‌بستری برای یک بیمار مبتلا به (کووید - ۱۹ ) حدود ۱۳۵.۴ هزار روبل بود. (هر روبل حدود ۴۰۰ تومان است)

برای نیمه دوم سال، برنامه ریزی شده است که ۱۱۱ میلیارد روبل برای کمک به بیماران بستری مبتلاب به کرونا هزینه شود. وزارت بهداشت پیش بینی کرد است در این مدت ۳.۹ میلیون مورد بیماری در روسیه تشخیص داده می شود.  

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه طرح واکسیناسیون کرونا پرسش از خبر واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه طرح واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا روسیه طرح واکسیناسیون کرونا پرسش از خبر واکسن کرونا امتناع از واکسیناسیون ویروس کرونا دومای دولتی هزار روبل مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد