Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، بازرسی کل وزارت امور خارجه آمریکا در حال تحقیق درباره عدم تحویل هدایای خارجی توسط مقامات دولت سابق این کشور است.

وبگاه شبکه «اِن‌بی‌سی نیوز» روز سه‌شنبه نوشت، سال گذشته نشست سران گروه هفت در آمریکا به‌خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد، اما هدایای گران‌بهایی که قرار بود به مقامات این کشور‌ها اهدا شوند، به صندوق هدایای وزارت امور خارجه برنگشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شبکه آمریکایی نوشت، بسته‌های هدایایی که قرار بود به نمایندگان کشور‌های عضو گروه هفت تحویل داده شود، شامل کیف‌های تمام چرم، سینی‌های فلزی گران قیمت و جعبه‌های مرمر با مهر وزارت امور خارجه آمریکا بودند که از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی خریداری شده بودند.

اکنون وزارت امور خارجه آمریکا در حال تحقیق در این‌باره است که آیا مقامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا پس از لغو نشست گروه هفت، این هدایا را به خانه برده‌اند.

پیش از این نیز روزنامه «نیویورک تایمز» با استناد به اسناد غیرمحرمانه، بیانیه‌های آژانس‌ها و وزارت‌خانه‌های مختلف، به شروع تحقیقات درباره عدم تحویل این کیف‌های هدایا اشاره کرده بود.

ان‌بی‌سی نیوز نوشت، تحقیق درباره طیف وسیع هدایای خارجی گمشده در دوره ترامپ، هدیه‌ای به ارزش ۵۸۰۰ دلار از طرف دولت ژاپن به «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا را نیز شامل می‌شود که به‌نظر می‌رسد ناپدید شده باشد.

پامپئو اخیراً در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز»، مدعی شده این هدیه «هرگز به دست من نرسید. نمی‌دانم وزارت امور خارجه چطور آن را گم کرده است، گرچه در طول دوره حضورم، نقایص زیادی در وزارت امور خارجه شاهد بودم».

ان‌بی‌سی نیوز نوشت، دفتر بازرسی کل وزارت امور خارجه آمریکا و دفتر ترامپ به تماس این شبکه پاسخی ندادند.

جزئیات درباره هدایای ناپدید شده و دیگر مشکلات گسترده در رابطه با این هدایا تاکنون منتشر نشده بود و پایگاه تحلیلی پولتیکو در ماه آگوست گزارش کرده بود که بازرس کل وزارت خارجه آمریکا در حال تحیق در خصوص ۲۰ نوع هدیه ناپدید شده است.

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» روز دوشنبه گزارش کرد که هدایای بسیار قیمتی که خاندان سلطنتی عربستان در سال ۲۰۱۷ به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا هدیه دادند، تقلبی از کار درآمد.

نیویورک‌تایمز با توضیح این مسئله نوشت، خاندان سلطنتی عربستان سعودی در اولین سفر ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، به وی و هیأت همراهش ده‌ها هدیه دادند که شامل سه روپوش از جنس پوست ببر سفید و خز یوزپلنگ و یک خنجر با دسته‌ای که به نظر عاج می‌رسید، می‌شد.

طبق این گزارش، یکی از حقوقدان‌های کاخ سفید تأکید داشت که مالکیت این خز و خنجر به احتمال زیاد در تضاد با «قانون حمایت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» است، اما دولت ترامپ همچنان هدایای خاندان سلطنتی عربستان را حفظ کرد و از افشای آن‌ها به عنوان هدایایی که از یک دولت خارجی دریافت کرده، امتناع ورزید.

این گزارش سپس ادامه داد که در روز آخر ریاست‌جمهوری ترامپ، کاخ سفید به جای آن‌که این هدایا را به اداره «خدمات شیلات و حیات وحش آمریکا» تحویل دهد، به اشتباه آن‌ها را به اداره خدمات عمومی تحویل داد و در نهایت در تابستان امسال، اداره خدمات شیلات و حیات وحش آمریکا، هدایای مذکور را توقیف کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تحقیق هدیه ترامپ وزارت امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود.

بلینکن در ادامه این سخنان افزود: تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

گفتنی است چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

بیست‌وچهارم آوریل گذشته نیز «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا قانون کمک به هم‌پیمانان ایالات متحده را امضا کرد تا به این ترتیب آخرین مانع قانونی تداوم ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین بر طرف شود.

کد خبر 6096239

دیگر خبرها

  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه