Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان آمستردام و گردشگران قرار است شب سال نوی خود را بسیار آرام تر از سال‌های گذشته سپری کنند؛ شورای این شهر تصمیم گرفته است که آتش بازی جمعی سال نو را ممنوع کند. با این حال، مقامات وعده داده‌اند که فضای جشن امسال با شیوه‌ای کنترل شده تر مهیا است و حتی آتش‌بازی ایمن برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هفته گذشته، شهرداری آمستردام با توجه به شرایط کنونی شهر، استفاده از لوازم آتش بازی برای جشن سال نو را ممنوع کرد و تصمیم به برگزاری محدود آن بر اساس قوانین تعیین شده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان نیز رضایت خود را نسبت به این تصمیم نشان داده‌اند چرا که پیش از این، گزارش‌های مردمی در مورد آزارهای شب آتش بازی به شهرداری ارسال شده بود.

البته دلیل مهم شهرداری برای ممنوعیت این رسم، جلوگیری از صدمات و ایجاد بار اضافی بر سیستم مراقبت‌های بهداشتی اعلام شده است چراکه اکنون تحت فشار شدید ناشی از همه‌گیری کرونا قرار دارد.

اگرچه جشن آتش بازی مجاز به برگزاری نیست، اما خرید و فروش آنها همچنان برقرار است و همین کنترل شرایط را مشکل ساز می‌کند. بنابراین شهرداری امیدوار است با ایجاد کمپین اطلاع رسانی، مردم را از ممنوعیت برگزاری جشن آگاه کنند.

امسال آمستردام جشن ویژه سال نو را در میدان موزه ترتیب داده است. این مکان به دلیل در دسترس بودن و ایمن سازی در برابر کرونا انتخاب شده است. اجرای موسیقی، نمایش نوری و یک آتش بازی امن جمعی برای سال نو در نظر گرفته شده است.

علاوه بر میدان موزه، در تمام مناطق نیز به طور مجزا آتش بازی مجاز ترتیب داده شده و مبلغی نیز در اختیار مسئولان هر منطقه قرار داده شده تا ابتکارات جشن عمومی مردم را پیاده سازی کنند.

کد خبر 528588

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آتش بازی سال نو سال نوی میلادی آتش بازی جشن سال نو آمستردام شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سال نو آتش بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ریسک ممنوع، افشاریان باتجربه‌هایش را به‌خط کرد