Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش روزنامه نیویورک تایمز، خاندان سطلنتی حاکم در عربستان سعودی به جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ و مشاور او در دوره ریاست جمهوری اش هدایایی به ارزش ۴۸۰۰۰ دلار شامل دو شمشیر و یک خنجر داده‌اند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش نیویورک تایمز، در نهایت جارد کوشنر بعد از ترک کاخ سفید به دولت آمریکا به اندازه مجموع ارزش کامل این هدایا یعنی ۴۷۹۲۰ دلار پول داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که ارزش این هدایا خیلی بیشتر از سقف ۴۱۵ دلار تعیین شده در قوانین این کشور برای هدایایی که مقامهای آمریکایی اجازه پذیرش و نگهداری از سوی دولتها و سازمانهای خارجی را دارند بوده است.

به گزارش بیزینس اینسایدر، این شمشیرها و خنجر مذکور جزو بالغ بر ۸۰ قلم هدیه‌ای بوده‌اند که عربستانی‌ها در سال ۲۰۱۷ به هنگام اولین سفر ترامپ و هیات همراهش در دوره ریاست جمهوری او به عربستان اهدا کرده‌اند. این هدایا در پی تحقیقات نیویورک تایمز در خصوص چگونگی پذیرش و افشای هدایای دریافتی از سوی دولتهای خارجی در دولت ترامپ فاش شده‌اند.

کوشنر که در دولت ترامپ مشاور ارشد کاخ سفید بود، به شکل دهی و اجرای سیاست کاخ سفید در حوزه خاورمیانه با تمرکزی ویژه بر روابط مربوط به رژیم صهیونیستی و فلسطین پرداخت.

همچنین دولت ترامپ نسبت به دولت قبل از خودش روابطی شدیدا دوستانه‌تر را با عربستان برقرار کرد. مقامهای عربستانی منابع چشمگیری را صرف جلب نظر کوشنر به دلیل تمرکز او بر خاورمیانه کردند تا هم منافع راهبردی خود را به پیش ببرند و هم کاخ سفید را به جانبداری از خودشان در مناقشات منطقه‌ای وادار کنند.

این در حالی است که طبق گزارش نیویورک تایمز بازرس کل وزارت امور خارجه آمریکا مشغول تحقیق درباره سرنوشت کیفهای هدیه داده شده به مشاوران ترامپ به ارزش هزاران دلار است که قرار بوده به رهبران شرکت کننده در اجلاس گروه هفت هدیه داده شود.

اجلاس مذکور قرار بود سال گذشته میلادی در ماه ژوئن در کمپ دیوید برگزار شود اما کاخ سفید آن را در ضمن همه گیری کروناویروس و با هدف جایگزین کردن با یک اجلاس مجازی کنسل کرد.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این هدایا در بسته بندی گرانقیمتی شامل جعبه تزئینی سنگ مرمر و سینی مسی قرار داده شده بودند و روی آنها یا مهر ریاست جمهوری آمریکا یا امضای ترامپ درج شده بود.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به پایگاه هیل اظهار کرد، این وزارتخانه "نقشش در گزارش کردن وضعیت برخی هدایایی دریافتی از سوی کارمندان دولت آمریکا را جدی می‌گیرد. این هدایا جزو اموال مردم آمریکا بوده و باید به دقت حسابرسی شوند.

این سخنگو اضافه کرد: با در نظر داشتن این مساله ما تلاشهای مقتضی و لازم را قبل از ثبت گزارشهای الزامی نزد سازمان ثبت فدرال به خرج داده‌ایم. همانطور که در جدیدترین گزارش متذکر شدیم، مشغول تحقیق در خصوص مکان هدایایی که حسابرسی نشده‌اند و شرایط منجر به ناپدید شدنشان هستیم.

پلتیکو در ماه اوت گزارش کردف دست کم ۲۰ نوع هدیه در نظر گرفته شده برای مقامهای کاخ سفیداز خزانه وزارت خارجه آمریکا مفقود شده‌اند.

وزارت خارجه آمریکا هم قبل از آن در سندی نزد سازمان ثبت فدرال فاش کرد یک بطری نوشیدنی اهدایی دولت ژاپن به مایک پامپئو، وزیر خارجه دولت ترامپ در سال ۲۰۱۹ نیز که ارزشش ۵۸۰۰ دلار برآورد شده بود، مفقود شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عربستان جارد کوشنر نیویورک تایمز خارجه آمریکا دولت ترامپ کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟

تابناک - شبکه بی بی سی انگلیسی در گزارشی مدعی دستیابی به اسنادی محرمانه درباره دستگیری، تعرض جنسی و قتل نیکا شاکرمی در جریان اغتشاشات سال 1401 شده است.

گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی به دلیل تناقضات متعدد و انگیزه‌های مشکوک مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است.

تناقضات فراوان این گزارش به قدری عجیب و غیر حرفه ای است که بی بی سی خود در خلال آن به این تناقضات اعتراف کرده و می نویسد: «سندی که تحقیقات ما روی آن تمرکز دارد، حاوی چند تناقض است. به‌عنوان‌مثال، نیروی انتظامی، با عنوان «ناجا» ذکر شده؛ درحالی‌که در آن زمان «فراجا» نام داشت.»

بی بی سی بیان می کند که بدلیل وجود اسناد جعلی در این موضوع ماه‌ها وقت صرف کرده و اسناد متعددی را مورد بررسی قرار داده است تا به این اطلاعات دست یابد اما سربرگ‌، ادبیات و نگارش اسناد منتشر شده در این گزارش به وضوح جعلی و حاکی از عجله و سراسیمگی در تهیه این گزارش دارد و تهیه کنندگان آن حتی زحمت جست‌وجو و  مشاهده اسناد اداری، برای جعل بهتر آن را نکشیده اند و پس از واکنش‌های فراوان به این گاف‌ها بی بی سی مجبور شد اعلام کند که این اسناد به دلیل امنیت افراد، بازسازی شده است!!!

بی بی سی برای اعتبار بخشی به اسناد این گزارش که خود نیز به آن شک دارد در داستانی هالیوودی یک افسر کارکشته سابق اطلاعات سپاه که کماکان دارای ارتباط و دسترسی بالای اطلاعاتی است را وارد ماجرا کرده و از قول او اسناد را تایید می‌کند؛ هرچند باز در آخر تاکید می کند که به این اسناد اعتماد ۱۰۰ درصد ندارد! بنابراین گزارش به شدت بر یک منبع مشکوک تکیه دارد که اعتبار آن را بیشتر تضعیف می کند. روایت هیجان‌انگیز و فقدان شواهد ملموس نشان از تلاش برای ایجاد یک نمایش به جای اطلاع‌رسانی به مردم دارد.

دستگاه تبلیغاتی غرب و ضد انقلاب، در ماجرای زن، زندگی، آزادی، چندین مورد را برای جنگ تبلیغاتی و تشویش اذهان و روایت سازی تست کردند و در نهایت بهترین مورد را برای ادامه روایت‌سازی نیکا شاکرمی یافتند که مرگ مبهم و مشکوکی داشت و از طرف دیگر خانواده او در ارتباط کامل با شبکه‌های فارسی زبان ضد ایرانی هستند.

این اقدام از بخش جهانی بی بی سی به قدری عجیب و غیر حرفه‌ای بود که حتی برخی از رسانه‌های فارسی زبان فقط این مطلب را بازنشر داده و حاضر به تایید مطالب نشدند.

اما سوال اینجاست که چرا این شبکه حاضر شده است اینگونه با اعتبار و آبروی خود بازی کند؟ شاید یکی از پاسخ ها را بتوان در آخرین خط این گزارش جست و جو کرد؛ آنجا که بی بی سی می‌گوید: " فعالیت پلیس اخلاق ایران متوقف شده بود، اما سرکوب جدیدی برای نقض قوانین پوشش اسلامی در اوایل ماه جاری آغاز شد. "

به نظر می رسد تمام این داستان‌سرایی ها و باز روایت‌‌ها و جعل‌ها برای رسیدن به همین خط بود و یادآوری اینکه این اتفاقات در سال ۱۴۰۱ به خاطر مساله حجاب افتاده است و اکنون باز با شروع اقدامات پلیس در مساله حجاب به دنبال روشن کردن آتش خاموش شده ماجراهای ۱۴۰۱هستند.

زمان و محتوای گزارش نشان می‌دهد که بی‌بی‌سی انگیزه‌های پنهانی فراتر از گزارش صرف اخبار داشته باشد و بند آخر این گزارش حاکی از تلاشی برای برافروختن مجدد جنجال بر سر موضوع حجاب است.

احتمال مهم دیگر در مورد این گزارش این است که با توجه به خیزش بی سابقه سراسری در دانشگاه های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی این شبکه در پی انحراف اذهان از این موضوع مهم باشد و همچنین با این گزارش هالیوودی خوراک و سوژه ای برای کسانی تامین کند که در ۷ ماه اخیر کوچکترین واکنشی به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام زنان و کودکان و نسل کشی در غزه ندادند و حالا هم در قبال رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با دانشجویان و اساتید دانشگاه روزه سکوت گرفته‌اند.

در نهایت گزارش بی بی سی در مورد مرگ نیکا شاکرمی نمونه بارز روزنامه نگاری ناقص است. عدم اعتبار گزارش، انگیزه های مشکوک و بی توجهی به اصول ژورنالیستی، تردیدهای جدی در مورد صداقت بی بی سی و توانایی آن در ارائه پوشش خبری موثق ایجاد می کند.

دیگر خبرها

  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟
  • کشف سیگار خارجی قاچاق در مراغه
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • تصاویری از لاشه پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا که حوثی‌ها منفجرش کردند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی