Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران گفت: فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» از فردا آغاز می‌شود و قرار است، از ظرفیت ۲۲ اتوبوس، ۲۲ ایستگاه مترو، ۲۲۰ مسجد و ۲۲ مرکز ثابت و ون برای واکسیناسیون استفاده شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی نصیری از آغاز فازم دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» خبر داد و افزود: دومین فاز واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده اجتماعی از فردا آغاز می‌شود و به مدت ۲۲ روز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه در فاز نخست پویش، واکسیناسیون ۱۲ هزار نفر هدف‌گذاری شده بود، اما امروز بیش از ۲۰ هزار نفر واکسینه شدند، گفت: اقدام شهرداری تهران در بخش ون‌ها بسیار موفقیت‌آمیز بود، اما درباره «شهر واکسن‌های» ثابت و خودرویی به دلیل اینکه شاید بیشتر شهروندان واکسینه شده بودند، استقبالی که پیش‌بینی می‌شد، رخ نداد.

به گفته سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، بر اساس بررسی‌ها و توصیه شهردار تهران ۶ مرکز از ۲۸ مرکزی که در حال فعالیت بود تعطیل شد و تعداد این مراکز به ۲۲ مرکز رسید. در واقع هم اکنون ۱۰ ون، ۱۰ مرکز ثابت و ۲ مرکز خودرویی واکسیناسیون در حال فعالیت هستند و ظرفیت به اندازه نیاز رسیده است.

نصیری از موفقیت تجربه ون‌ها در این پویش صحبت کرد و گفت: بر این اساس مقرر شد در فاز دوم، علاوه بر اینکه این ون‌ها دُز اول و یا دوم واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده را انجام می‌دهد به سایر شهروندان هم از طریق سامانه ۱۳۷ خدمت‌رسانی می‌کند. درواقع امکان درخواست واکسیناسیون کرونا در منزل برای اقشار خاص، توان‌یابان، سالمندان، ایثارگران و. در مرکز تماس (میز خدمت) سرشماره ۱۳۷ با قابلیت پشتیبانی ۲۴ ساعته فراهم شده است که کادر پرستاری هم در ون‌ها برای اینکه آیا افراد متقاضی، واقعا نیاز به خدمات در منزل دارند، با خیر؟ حضور دارند.

جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری، از به کارگیری ظرفیت اتوبوسرانی در این پویش خبر داد و تصریح کرد: از فردا قرار است ۲۲ اتوبوس در ۲۲ منطقه شهرداری به عنوان «اتوبوس‌های زندگی» در ساعت‌های مشخص، کار واکسیناسیون انجام دهند. این اتوبوس‌ها دارای تجهیزات پزشکی و ارتباطی و برچسب‌های مشخص در بدنه هستند و تحت پویش «تهران دوباره جان میگیرد» فعالیت خواهند کرد.

به گفته نصیری؛ در فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» به ظرفیت ایستگاه‌های متروی خدمت‌رسان در امر واکسیناسیون هم اضافه می‌شود و تعدادشان به ۲۲ ایستگاه می‌رسد.

او گفت: همچنین قرار است در فاز دوم، از ظرفیت ۲۲۰ مسجد پرحمعیت و شاخص در ۲۲ منطقه تهران برای واکسیناسیون استفاده شود و در واقع ون‌های واکسیناسیون هر روز در یک مسجد مستقر می‌شود.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، درباره بازه سنی واکسیناسیون کودکان کار هم توضیح داد: واکسیناسیون کودکان کار که بازه سنی ۶ تا ۱۸ سال را دربرمی‌گیرد، بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود و همانند سایر کودکان واکسیناسیون آنان هم صورت می‌گیرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، نصیری درباره شناسایی افراد آسیب‌دیده اجتماعی مانند کارتن‌خواب‌ها برای تزریق دُز دوم هم بیان کرد: همه کارتن‌خواب‌ها بی‌هویت نیستند و حتی اگر کارت ملی ندارند، شناخته شده هستند، از طرف دیگر در پاتوق‌ها هم روش‌های شناسایی خاصی وجود دارد. اما در مجموع این شناسایی‌ها با کمک سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا شهرداری تهران واکسن تهران دوباره جان افراد آسیب دیده مدیریت بحران فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان