Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:11:06 GMT

«بازی مرکب» با ورود ترامپ به کاخ سفید شروع شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۶۶۶۸

«بازی مرکب» با ورود ترامپ به کاخ سفید شروع شد

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از تارنمای شبکه فاکس نیوز، خالق سریال بازی مرکب که این روزها در جهان حسابی پرطرفدار شده، در یک مصاحبه جدید اذعان کرد بحران مالی در یک دهه گذشته و پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا الهام‌بخش او در ساخت این سریال تماشایی بود.

بازی مرکب داستان ۴۵۶ نفر را روایت می‌کند که همگی مشکل مالی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها توسط سازمانی اسرارآمیز به یک چالش دعوت می‌شوند تا در ازای رقابت در ۶ بازی کودکانه ۴۰ میلیون دلار پول نقد به جیب بزنند. اما با وجود ظاهر فریبنده ماجرا به زودی مشخص می‌شود جریمه باخت در هر بازی مرگ است. کارشناسان این سریال مهیج را نقدی بر کاپیتالیسم و اختلاف طبقاتی میان ثروتمندان و فقرا می‌دانند.

هوانگ دونگ هیوک فیلمساز کره‌ای خالق این سریال پرطرفدار در گفت‌وگو با مجله سینمایی ایندی وایر گفت ایده ساخت بازی مرکب اولین بار در سال ۲۰۰۸ به ذهنش رسید و ابتدا قصد داشت این ایده را روی یک فیلم سینمایی پیاده کند.

وی در این باره توضیح داد: آن زمان بحران ورشکستگی بانک برادران لمن را داشتیم که اقتصاد کره سخت از آن ضربه خورد. خودم هم شخصا از لحاظ مالی در مضیقه بودم. در ۱۰ سال گذشته مسائل زیادی را از سر گذراندم. رونق رمزارزها یکی از آنها بود که به موجب آن مردم سراسر جهان به ویژه جوانان کره‌ای همه داراییشان را روی رمزارزها سرمایه گذاری کردند. در این مدت همچنین ظهور و سلطه غول‌های فناوری اطلاعات چون فیس‌بوک، گوگل و موتور جستجوی ناور در کره را داشتیم که ساختار زندگیمان را تغییر دادند.

با این حال زمانی که دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ پیروز شد و به کاخ سفید راه یافت، هوانگ تازه به این نتیجه رسید که جهان برای تماشای بازی مرکب آماده است.

وی در این باره می‌گوید: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شد و آن موقع با خودم فکر کردم او شبیه یکی از مشتریان وی‌آی‌پی در بازی مرکب است. گویی به جای یک کشور، یک بازی را اداره می‌کند و مردم را به وحشت می‌اندازد. وقتی همه این اتفاقات پیش آمدند با خودم فکر کردم زمان آن رسیده که این سریال متولد شود.

برای آنهایی که با سریال بازی مرکب آشنایی ندارند، در این سریال مشتریان وی‌آی‌پی به تعداد انگشت شماری از افراد اطلاق می‌شود که فوق العاده ثروتمندند، به تماشای بازی‌های مرگبار می‌نشینند و روی برد و باخت بازیکنان شرط بندی می‌کنند. این مشتریان برای این که هویت خود را پنهان کنند، ماسک به چهره می‌زنند و با آنها مثل میهمانان ویژه رفتار می‌شود.  

نویسنده سریال بازی مرکب که همه قسمت‌های این سریال را کارگردانی کرده است، خاطرنشان کرد: ایده ساخت این سریال ۱۰ سال پیش چندان واقع گرایانه نبود. این ایده خیلی باورنکردنی و نامانوس بود و کسی فکر نمی‌کرد یک فیلم پول ساز از آب دربیاید. همچنین به خاطر خشونت زیاد، گروه مخاطبان آن محدود می‌شد. اما از آن زمان ۱۰ سال گذشته و نتفلیکس سیستم توزیع متفاوت و محدودیت‌های کمتری دارد؛ بنابراین در ساخت این سریال دستم باز بود و فشار کمتری درباره این مسائل به من تحمیل شد.

ظاهرا نویسنده و کارگردان سریال بازی مرکب درباره ملموس بودن موضوع این سریال در جهان درست فکر می‌کرد. این سریال به تازگی توسط تد ساراندوس، مدیر نتفلیکس، به عنوان محبوبترین سریال این سرویس معرفی شد که از سریال‌های پرطرفداری چون خانه پوشالی و تاج نیز پیشی می‌گیرد. اگرچه این دو سریال در کشور آمریکا خیلی سودآور بودند، بازی مرکب حالا در بیشتر کشورهای جهان در صدر پربیننده ترین برنامه‌های سرویس نتفلیکس قرار دارد.

برچسب‌ها کره‌ جنوبی سریال خارجی دونالد ترامپ نتفلیکس انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی سریال خارجی دونالد ترامپ کره جنوبی سریال خارجی دونالد ترامپ نتفلیکس انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریال بازی مرکب دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!

محمود گبرلو مجری تلویزیون، منتقد و کارشناس سینما درباره توقف پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی به خبرنگار مهر گفت: سریال «حشاشین» که چند قسمت آن از پلتفرم‌های مختلف پخش می‌شد ناگهان از پخش آن جلوگیری به عمل آمد. حرکت سنجیده و اصولی که توسط ساترا انجام شد و ای کاش زودتر توسط خود پلتفرم‌هایی که در شبکه داخلی ایران فیلم‌های متفاوت نشان می‌دهند، پیش‌بینی و جلوگیری می‌شد.

وی اضافه کرد: صیانت از منافع ملی و هویت ایرانی وظیفه همه اقشار جامعه با هر سلیقه و تفکر و ایدئولوی است. ساترا در بزنگاه، دقیق و استراتژیک عمل کرد و باید به آن دست مریزاد گفت.

گبرلو اظهار کرد: در شرایطی که شاهد پیشرفت گسترده تکنولوژی اینترنتی و ماهواره‌ای در تولید و پخش فیلم و سریال هستیم طبیعتاً نمی‌توان از پخش فیلم و سریال‌های خارجی، به‌طور گسترده جلوگیری به عمل آورد و یا بر طبق نظریه مطرح شده اخیر که پخش هر فیلم و سریال باید از مجراهای قانونی باشد عمل کرد چون این امر، اصلاً امکان‌پذیر نیست. به‌ویژه در تجهیز لشکر انسانی، فکری، نظارتی و کنترلی و همچنین مواجه شدن با هزاران دردسر قانونی کپی‌رایت در جهان که در ایران رعایت نمی‌شود.

این مجری برنامه‌های سینمایی تلویزیون در ادامه به بیان راه‌حل‌های پیشگیرانه از چنین اتفاقاتی پرداخت و عنوان کرد: در این مسیر بهترین راه‌حل، تجهیز متخصصان و صاحبان تفکر و اندیشه معتقد به آرمان‌ها در درون پلتفرم‌هاست تا با هوشیاری و دانایی، متولیان پلتفرم‌های این مسیر درست هدایت شوند و کارساز و مؤثر باشند. درایت و هوشمندی قبل از پخش یک سریال یا فیلم خارجی و انجام تحقیقات گسترده از کم و کیف آن، یک اقدام ضروری است تا چنین اشتباهی تکرار نشود.

وی در ادامه راجع به سطح کیفی این سریال بیان کرد: سریال «حشاشین» از تکنیک ضعیفی برخوردار بود اما احتمالاً چون احساس می‌شد در کشور مصر در حال تولید است و ظواهر سریال هم نشان از روایت درستی از تاریخ داشت اقدام به پخش آن کردند. یک نکته هم درباره این آثار مهم است که برخی کشورها که سبقه ساخت سریال و فیلم در تبلیغ اسلام و مسلمین را دارند شاید در مسیر روایتشان، لایه‌های زیرین آن اثر پر از غرض‌ورزی و عناد بر ضد مسلمانان به‌ویژه جهان تشیع و حتی یک قوم و فرهنگ کشور مسلمان دیگری باشد که زمینه اختلاف و تفرقه است. در باطن اما تهیه‌کنندگان این سریال‌ها در صدد ارائه تحلیل غلط از ایدئولوژی خودساخته خود هستند که مبنای اصولی و منطقی ندارد و کینه‌ورزی نسبت به یک ملت دیگر را به تصویر کشیده است. به ویژه درباره شخصیت حسن صباح که روایت‌های متغیر و اختلاف برانگیزی وجود دارد و فیلم‌های تهیه شده نشان از این نگاه دارد لذا باید موشکافانه بررسی شود که متولیان صدور پخش این سریال و مهمتر از آن دوبله آن با چه نیت و انگیزه‌ای این کار را انجام داده‌اند.

این منتقد و کارشناس سینما اضافه کرد: درونمایه سریال «حشاشین» تخریب ماهیت اندیشه واقعی شیعیان، نسبت دادن عملیات وحشیانه ترور و کشتار داعش به تاریخ پر افتخار ایران است به‌طوری‌که گویی ایرانیان شیعه منشأ ترور و تخریب بوده‌اند؛ بنابراین سکوت در قبال این دروغ بافی‌ها ظلم بزرگی به تاریخ غنی سرشار از محبت و انسان‌دوستی ایرانیان است.

وی در پایان تاکید کرد: می‌پذیریم در شیوه حکمرانی ایران، اختلاف نظرها و تنش‌هایی وجود دارد اما دفاع از ملیت، آئین و فرهنگ ایرانیان خط قرمز است. برخی کشورهای مسلمان همسایه درصدد هستند تا در پیاده کردن اندیشه‌های به ظاهر اسلامی خود را برتر بدانند و به هر طریق شیطنت‌آمیز دنبال اثبات این ادعا هستند اما دلیل بر آن نیست که به اندیشه‌های بنیادین و درست شیعیان تعرض و حیثیت و آبروی ایرانی را ببرند و افکار عمومی را منحرف کنند.

کد خبر 6098207 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • جهان اسنوکر شوکه شد! اسطوره‌ها حذف شدند، فینال بین دو غافلگیرکننده
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • ورود موج بارشی جدید به کشور/ بارش باران در این ۱۱ استان شروع می‌شود
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین