Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - واکسیناسیون کرونا در استان کرمان ادامه دارد و تاکنون ۶۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال و بالای ۹۰ درصد سالمندان استان واکسن خود را دریافت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، هر چند روند نزولی کرونا در استان کرمان در پیک پنجم ادامه دارد اما به گفته مسئولان از سیر نزولی کرونا در بزرگترین استان کشور کاسته شده و این نگرانی وجود دارد که در صورت عادی انگاری، کرونا بار دیگر فرصت ابراز وجود پیدا کرده و موج ششم کرونا ما را در گیر مشکلات تازه‌ای کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسیناسیون کرونا نیز در استان کرمان در استان با سرعت خوبی در حال انجام است و تا کنون بیش از 63 درصد جمعیت بالای 12 سال استان واکسینه شدند و مسئولان امیدوار هستند با پوشش هر چه بیشتر واکسیناسیون، شاهد قطع زنجیره و مهار بیماری در استان باشیم.

حسین صافی‌زاده معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار کرونا در استان کرمان اظهار داشت: تا شب گذشته 671 مورد بیمار بستری قطعی و مشکوک کرونا در بیمارستان‌های استان بود که از این تعداد 135 نفر در آی سی یو تحت درمان بوده و 40 نفر تحت ونتیلاتور قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در هفته‌های گذشته شاهد روند نزولی بودیم و امیدواریم که این روند نزولی ادامه داشته افزود: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که سیر نزولی کرونا در استان کرمان کاسته شده و باید مراقب باشیم که عادی انگاری اتفاق نیفتد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه احتمال وقوع پیک ششم هم وجود دارد چرا که بیماری سیر طبیعی خود را طی می‌کند تصریح کرد: در صورت عادی انگاری ما فرصتی برای ابراز وجود مجدد کرونا بوجود می‌آید.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون کمک کرد تا فوتی‌های کرونا کاهش داشته باشد و امیدواریم با افزایش پوشش واکسیناسیون به پیک جدید ورود نداشته باشیم افزود: در حال حاضر بالای 63 درصد جمعیت بالای 12 سال استان دوز اول واکسن کرونای خود را دریافت کردند و بالای 90 درصد سالمندان استان که جمعیت پرخطر ما هستند واکسن کرونا زدند.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 343 مورد است اظهار داشت: از این تعداد 194 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 31 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 31 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 20 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 67 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 63 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 40 هزار و 584 مورد رسیده است.

وی به فوت 9 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: در میان فوتی‌های جدید کرونا در استان کرمان یک کودک 10 ماهه قرار داشت و مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 815 مورد رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان یک میلیون و 697 هزار و یک مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 796 هزار و 228 مورد است.

فوتی‌های کرونا در استان کرمان همچنان تک رقمی استفوتی‌های کرونا در استان کرمان به مرز 4800 نفر رسید

 

اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در جنوب استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر موج پنجم کرونا در جنوب استان مهار شده و تعداد کل بیماران بستری ما در جنوب استان به زیر 50 نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه آمار بستری‌های روزانه ما تک رقمی شده و در برخی روزها بستری جدیدی نداریم گفت: این وضعیت شکننده است و نباید با عادی انگاری دوباره گرفتار مشکلات شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به  اینکه واکسیناسیون در یک ماه گذشته در جنوب استان کرمان سرعت قابل توجهی پیدا کرده افزود: در شهرستان‌های دوردست استان مانند قلعه گنج 80 درصد جمعیت و در مجموع در جنوب استان 73 درصد افراد دوز اول واکسن خود را دریافت کردند.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان کرونا در استان کرمان درصد جمعیت بالای دریافت کردند جنوب استان عادی انگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند