Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت ‌الله سیدکاظم نورمفیدی روز چهارشنبه در اولین همایش بین‌المللی عقلانیت و همگرایی مسلمانان در شکل گیری تمدن نوین اسلامی با بیان این که اگر جامعه گرفتار جنگ باشد، تمدن شکل نخواهد گرفت، افزود: همگرایی و تقریب همه ریشه‌شان عقلانیت است و اگر همگرایی، تقریب و عقلانیت هر زمان با هم باشند، تمدن اسلامی می‌تواند رشد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که مساله تقریب از دیر باز مطرح بوده و مساله تازه‌ای نیست، تصریح کرد: اندیشمندان، متفکران و حوزه‌ها باید کاری کنند که تقریب به فرهنگ عمومی تبدیل شود و تا زمانی که تقریب، همدلی و وحدت امت اسلامی همگانی نشده، جنگ و دعوا بین مسلمان وجود خواهد داشت.

آیت‌الله نورمفیدی تصریح کرد: در قرن ۱۶ به مدت ۳۰ سال که قدرت‌ها و دولت‌های اروپایی به شدت جنگ کردند، نتیجه آن جمع کردن بساط دین و به سمت دیگر رفتن سیاست شد و امروز سیاست قبل برای جمع کردن بساط دین در غرب آسیا و منطقه ما در حال پیاده شدن است.

به گفته وی اختلافی از جهت علمی در خصوص اصل و مبنای جریان اسلامی وجود ندارد همه مسلمانان و فِرَق اسلامی تلاش‌شان برای رسیدن به امر و مشیت الهی است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در کتاب و سنت اختلافی بین مسلمانان وجود ندارد اما از نوع و روش راه رسیدن به سنت رسول خدا، در بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد شده  اما حرکت همه به یک سَمت است.

وی  یادآور شد: در اجماع هم همه اصل مساله را قبول دارند اما بحث بر سر چگونه و بر چه مبنا رسیدن اختلاف بین مسلمانان ایجاد شد.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: بین همه مسلمانان راه‌های رسیدن به رسول خدا مشترک است و اختلافات جزیی باعث نشده تا همه نیروها در مقابل هم قرار بگیرند و اگر عقل وسط میدان باشد مشکلی دیگر بین شیعه و سنی نخواهیم داشت و اگر جهود وارد شود وضعیت بدتر و خراب‌تر خواهد شد.

امام جمعه گرگان گفت: بزرگان جهان اسلام باید جلسه‌ای بین خود برگزار کنند و تحت تاثیر قدرت‌ها و سلطه‌گران قرار نگیرند و همه بدون واهمه و ترس و استرش حرف بزنند.

آیت‌الله نورمفیدی اضافه کرد: برخی به نام اسلام، گروه‌های تکفیری و داعش ایجاد کرده و آبروی پیامبر (ص) و همه را می‌برند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: هلال شیعی در واقع برای جنگ بین شیعه و سنی مطرح شد و در واقع برای قرار دادن ایران، عراق، سوریه در یک سو و کشورهای دیگر در سوی دیگر ایجاد گردید.

خطیب جمعه گرگان تاکید کرد: اگر مسلمانی نسبت به این مساله بی تفاوت باشد، بدون شک از دین خارج است و باید مسلمانان حواسشان را جمع کنند که این توطئه‌ای که توسط دشمن طراحی شده، پیاده و  اجرا نشود.

دبیر علمی نخستین همایش بین المللی عقلانیت و همگرایی مسلمانان در شکل گیری تمدن نوین اسلامی گفت: ۱۷۹ مقاله پس از بررسی در کمیته های ۹ گانه زیر پوشش دبیرخانه این همایش برای ارایه پذیرش مورد ارزیابی نهایی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عزالدین رضا نژاد در محل برگزاری این همایش در سالن اجتماعات جامعه المصطفی العالمیه واحد گرگان افزود: در فراخوان  دبیرخانه این همایش، ۳۵۷ مقاله و چکیده ارسالی، ۱۰۰ مقاله چکیده نداشت و از رقابت کنار گذاشته شد.

وی ادامه داد: از ۲۵۷ مقاله دارای چکیده نیز ۱۳ مقاله نیازمند اصلاح و ۱۰ مقاله به دلیل نداشتن شرایط از شرکت در همایش کنار گذاشته شد و ۷۸ مقاله نیز سطح علمی را دارا نبوده و ۸۲ چکیده مقاله مورد قبول کمیته های ارزیابی قرار گرفت.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران گرگان شعائر دینی سید کاظم نورمفیدی گلستان جامعه المصطفی العالمیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران گرگان شعائر دینی جمهوری اسلامی ایران گرگان شعائر دینی گلستان جامعه المصطفی العالمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند

به گزارش جمارا به نقل از آناتولی، عضو هیئت علمی دانشگاه کریا در هند اظهار داشت که فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند در سال‌های اخیر باعث افزایش احساسات ضد مسلمانان در این کشور شده است.

سیاندب چوهدری، عضو هیئت علمی در دانشگاه کریا هند در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: «دولت هند از سینمای بالیوود برای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند. فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند مسلمانان را هدف قرار می‌دهد. این فیلم‌ها بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است».

وی ادامه داد:« به این ترتیب مسلمانان را شیطانی جلوه می‌دهند و آنها را در دستور کار سیاسی خود قرار می‌دهند و می خواهند از این «دشمن خطرناک» بهره ببرند».

چوهدری با یادآوری تاریخچه صنعت فیلم هند گفت: پیش از این، فیلم‌ها انسان‌گرا بودند، وضعیت در دهه گذشته با دولت نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه دولت فعلی هند آشکارا از هندوئیسم حمایت می‌کند، گفت: «دولت تحت رهبری مودی به وضوح هندو اکثریت است و آن را پنهان نمی کند. هند دومین جمعیت مسلمان جهان پس از اندونزی است، اما دشمن اصلی دولت تعداد زیادی از مسلمانان هند است».

چوهدری با اشاره به اینکه فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است، گفت: نه تنها فیلم‌ها، بلکه تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی نیز برای اهداف تبلیغاتی در این کشور استفاده می‌شوند.

 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی