Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس کل دادگستری استان کرمان و جمعی از مقامات کشوری و استانی سامانه مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ در کرمان راه اندازی شد. خبرگزاری میزان - سامانه مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ با حضور رئیس کل دادگستری استان کرمان، معاونت حقوق عامه مرکز وکلای قوه قضاییه و ریاست اداره معاضدت قضایی و وکالت تسخیری مرکز وکلای قوه قضاییه با همکاری دادگستری کل استان کرمان، مرکز وکلای قوه قضاییه و بسیج حقوقدانان این استان راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل دادگستری استان کرمان در جریان این آئین گفت: مرکز مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ برای پاسخگویی به سوالات حقوقی مردم از سال‌ها قبل در قوه قضاییه راه اندازی شده است و همکاران ما پاسخگوی سوالات مردم هستند و این مرکز در کرمان از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند.
موحد، ادامه داد: توسعه آموزش‌های حقوقی و قضایی در جامعه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و قوه قضاییه تلاش می‌کند که با ارائه آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم از بروز اختلافات، دعاوی و جرم پیشگیری کرده و در نهایت کاهش مراجعات به دستگاه قضایی محقق شود و از این رو سامانه مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ می‌تواند کمک شایانی به دستگاه قضایی و توسعه نظم حقوقی در کشور کند.
وی با اشاره به فعالیت سایت اینترنتی و مرکز مشاوره تلفنی ۱۲۹ در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: مردم ضمن تماس با این مرکز می‌توانند از مشاوره‌های حقوقی مشاوران و وکلا استفاده کرده و پاسخ سوالات حقوقی و قضایی خود را دریافت کنند.
موحد، ضمن بیان این مطلب که مرکز مشاوره حقوقی تلفنی در کرمان از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ آماده پاسخگویی به تماس‌های انجام شده می‌باشد، تصریح کرد: تلاش می‌شود که مدت زمان فعالیت این مرکز نیز افزایش یابد.
عزالدین سلیمانی،ریاست اداره معاضدت قضایی و وکالت تسخیری مرکز وکلای قوه قضاییه نیز در این آئین گفت: سامانه مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ در ۱۵ استان کرمان تاکنون راه اندازی شده است.
سلیمانی افزود: تلاش می‌شود که با همکاری دادگستری‌های کل استان‌ها تجهیزات و زیرساخت‌های لازم برای توسعه این سامانه مهیا شود.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه در استان کرمان نیز گفت: سامانه ۱۲۹ از حدود ۴۰ روز قبل فعالیت خود رابه صورت آزمایشی در استان کرمان آغاز کرده و امروز با حضور مقامات کشوری و استانی این سامانه به صورت رسمی افتاح شد.
عباس هادی زاده افزود: با راه اندازی سامانه مشاوره حقوقی تلفنی ۱۲۹ واحد‌های معاضدت در دادگستری‌ها جمع شده و سوالات حقوقی و قضایی مردم از طریق سامانه ۱۲۹ پاسخ داده می‌شود.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ با همکاری دادگستری کل استان کرمان، مرکز وکلای قوه قضاییه و مرکز بسیج حقوقدانان استان، تصریح کرد: با فعالیت این مرکز از طرح دعاوی اشتباه در محاکم جلوگیری شده و مردم با اطلاع کامل از قوانین حقوقی و قضایی به طرح دعاوی و درخواست‌های خود می‌پردازند.
سرهنگ مسعود رفیعی،رئیس بسیج حقوقدان استان کرمان نیز گفت: قرارگاه مشاوره حقوقی، قضایی تلفنی ١٢٩ توسط مرکز وکلای قوه قضائیه و سازمان بسیج حقوقدانان و دادگستری استان کرمانن به منظور ارائه خدمات قضایی رایگان به عموم مردم کشور راه اندازی شده است.
سرهنگ رفیعی افزود: هم اکنون با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا این امکان فراهم شده که هم استانی‌های عزیز بدون مراجعه حضوری به دادگستری و مراکز مشاوره در سطح شهر پاسخ سوالات حقوقی خود در همه زمینه‌ها را تنها با شماره گیری خط ١٢٩ دریافت کنند.   بیشتر بخوانید: افتتاح سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ به منظور پاسخگویی به سوالات حقوقی و قضایی مردم   انتهای پیام/ برچسب ها: خدمت رسانی مرکز وکلا دستگاه قضایی کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خدمت رسانی مرکز وکلا دستگاه قضایی کرمان مرکز وکلای قوه قضاییه دادگستری استان کرمان راه اندازی شد حقوقی و قضایی سوالات حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال و بختیاری

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که در ماه فروردین‌ ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان برقرار شد، گفت: در این مدت متاسفانه دو هزار مورد مزاحمت تلفنی با مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان چهارمحال و بختیاری(دیسپچ) به ثبت رسیده است.

محمود شمسی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری با بیان این‌که در ماه فروردین در مجموع ۱۷ هزار تماس با مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس چهارمحال و بختیاری برقرار شد، اظهار کرد: همچنین طی این مدت کارشناسان فوریت‌های پزشکی اورژانس یک هزار و ۴۱۸ نفر را از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند کردند.

وی افزود: در این ایام سه هزار و ۲۹۳ مأموریت توسط اورژانس استان جهت امدادرسانی انجام شد.

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: در این مدت متأسفانه دو هزار مورد مزاحمت تلفنی با مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان چهارمحال و بختیاری (دیسپچ) به ثبت رسیده است.

کد خبر 747467

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • امدادرسانی به خدمه شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر انجام شد
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال و بختیاری
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • تاکید معاون استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی مرکز ملی داده‌های زیارت
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد