Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید باجلان با تشریح پویش ملی احسان و اطعام حسینی (ع) افزود: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص برقراری رزمایش همدلی، مواسات و کمک‌های مومنانه، شاهد درخشش نیروهای جهادی، سپاه، آستان قدس، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بسیج، خیران و مراکز نیکوکاری بودیم.

وی با بیان اینکه در دو ماه محرم و صفر بیش از ۳۷ میلیون وعده غذای گرم میان نیازمندان توزیع شد، تاکید کرد: یک میلیون و سیصد هزار پرس غذای گرم در استان لرستان طبخ و بین مددجویان و نیازمندان توزیع شد که برای طبخ و توزیع این میزان غذای گرم ۶۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باجلان با اشاره به رعایت کامل پروتکل‌های وزارت بهداشت در تمام مراحل طبخ و توزیع غذای گرم، خاطرنشان کرد: در مناطق صعب‌العبور که امکان توزیع غذای گرم با حفظ نکات بهداشتی وجود نداشت، کمیته امداد با همراهی گروه‌های مردمی اقدام به توزیع ۱.۵ میلیون بسته ارزاق کرد که سهم استان لرستان ۱۴۰ هزار بسته‌های ارزاق بود.

رئیس ستاد مرکزی اطعام حسینی با اشاره به اجرای طرح «نذر سردار شهید سلیمانی» در محرم و صفر گفت: در این طرح که با همراهی خانواده سردار رشید شهید سلیمانی برگزار شد، ۶۶۰ هزار بسته بهداشتی به ارزش ۳۲ میلیارد تومان میان خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

معاون اداری و مالی مرکز تاکید کرد: در پویش ملی طرح نذر سردار شهید سلیمانی در استان لرستان ۳۹ هزار بسته‌های بهداشتی در اختیار نیازمندان قرار گرفت جمع کمک‌های انجام شده به میزان ۶۸ میلیارد تومان بوده که تماماً از محل کمک‌های مردمی و خیر بوده است.

کد خبر 5327017 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری کمیته امداد امام خمینی طرح شهید سلیمانی مددجویان ویروس کرونا واکسن کرونا صنعت دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا واکسیناسیون سازمان غذا و دارو سلامت روان داروسازی کووید 19 سازمان بیمه سلامت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ایران فارما کمیسیون بهداشت و درمان هزار بسته غذای گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

۲۰ میلیارد تومان برای استحکام‌بخشی قلعه نیاز است

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان دراین‌رابطه با مهر، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

کد خبر 6090471

دیگر خبرها

  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان