Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، در توضیحات روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران آمده است: «سازمان انتقال خون ایران در طول ۴۷ سال خدمت حیات‌بخش به بیماران، همیشه محلی قابل اعتماد و اطمینان برای مردم نوع‌دوست بوده است و برای حفاظت از این حس وفاداری دوسویه، عملکردی سالم، قانون‌مدار و شفاف را در رویه‌های عملکردی خود به جای گذاشته است و در این مسئله هم با توجه به جایگاه حیاتی خود و اهمیت حفظ اعتماد ملی آمادگی دارد تا از صداقت در عملکرد خود دفاع کند و توضیحات مشروح زیر در همین راستا تقدیم ملت شریف ایران می‌شود:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید کیسه‌های فیلتردار پیرو برگزاری مناقصات قانونی در سال‌های ۹۷ الی ۹۸ و اعلام برنده بر اساس مقررات و اسناد مناقصه و تخصیص اعتبارات بودجه‌ای سازمان بر اساس منابع ریالی صورت گرفته است و اصولا این سازمان در محاسبه قیمت ارزی کالا و تامین منابع ارزی شرکت‌های وارد کننده نقشی نداشته و ندارد و این امور از جمله تخصیص ارز برعهده سایر نهادهای ذی‌ربط وزارت متبوع می‌باشد.

مع‌ذالک متعاقب اطلاع سازمان از احتمال اختلاف محاسبات ارزی و طرح موضوع در مراجع مربوط مطالبات شرکت مذکور در سازمان بلوکه و مراتب با همکاری مراجع حقوقی و قانونی در حال پیگیری است.

۲. با توجه به شیوع بیماری منحوس کرونا از اواخر سال ۹۸ و کاهش آمار اهداکنندگان، انتظار تجمیع کیت‌ها قابل پیش‌بینی بوده است. در این راستا مدیریت فعلی سازمان در دو سال گذشته افتخار دارد که با مدیریت مصرف بهینه کیت‌های فوق از پایان سال ۹۸، اصلاح قراردادها و شکستن انحصار در تامین‌کنندگان اقلام استراتژیک موکدا با ۳ رویکرد ذیل از تضییع منابع مصرفی موجود کاملا جلوگیری نموده است.

الف) جایگزینی کیت‌ها با کیت‌های تاریخ انقضا مناسب از سوی شرکت‌های تامین‌کننده بدون اخذ هزینه اضافی.

ب) کاهش کمیت قرارداد در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و با ملحوظ کردن انعطاف‌پذیری لازم جهت شرایط ویژه.

ج) ملحوظ کردن تاریخ انقضای مناسب و کافی کالا به صورت شفاف و دقیق و با عودت به شرکت طرف قرارداد در صورت عدم مصرف کیت‌ها.

لذا سازمان انتقال خون اطمینان می‌دهد که مستندات تمام موارد فوق کاملا مورد نظارت و دسترسی مراجعه و نهادهای نظارتی بوده و انتخاب تیتر نامناسب و سوگیرانه در برخی سایت‌های خبری خلاف مصالح ملی و اصول اخلاقی می‌باشد.»
 

کد خبر 631990 برچسب‌ها سازمان انتقال خون ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان انتقال خون ایران سازمان انتقال خون کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با اصلاح موادی از این طرح برای رفع ایرادات شورای نگهبان موافقت کردند که به شرح زیر است:

ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علی الحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.

کد خبر 6090627 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار