Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد لطفی چهارشنبه در چهارصد و بیست و چهارمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی هشراز با تاکید بر اهمیت این موضوع که ایمن سازی جامعه بستگی به رسیدن آمار بالای ۸۰ درصد افرادی است که هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند، گفت: با تلاش شبانه روزی و بی وقفه مراکز واکسیناسیون در استان، میانگین تزریق دزهای واکسن کرونا به مردم فارس از دیگر استان های کشور بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه  بیش از ۱۹ ماه گذشته، تلاش بی وقفه و ایثارگرانه ای برای مبارزه با این بحران صورت گرفته است، بزرگترین دغدغه کنونی مجموعه سلامت فارس را سرعت در انجام واکسیناسیون عمومی برای  افزایش ایمنی در برابر این بیماری عنوان کرد که در کنار ارائه خدمات سلامت در حال انجام است و از مردم استان نیز خواست تا در تحقق هدف توسعه سلامت در جامعه، نقش موثر خود را به خوبی ایفا کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن مراجعه نکرده اند خواست هرچه سریع تر برای دریافت واکسن به پایگاه های واکسیناسیون در استان مراجعه کنند و اضافه کرد: شیوع زنجیره وار این اپیدمی در دنیا به همه ما ثابت کرد افراد جامعه به چه میزان به یکدیگر وابسته هستند و هم اکنون نیز ایمنی هر فرد در جامعه، در افزایش ایمنی عمومی در برابر این بیماری موثر است.

لطفی حمایت مردم، سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان برای پیشبرد اهداف مجموعه سلامت در این بحران به ویژه مشارکت در واکسیناسیون عمومی بسیار موثر دانست و با اشاره به اینکه بیمارستان ها و مراکز بهداشت و درمان و همچنین مراکز واکسیناسیون در سراسر استان با تمام توان و قوا در حال ارایه خدمات به مردم هستند، از تلاش ایثارگرانه مدافعان سلامت در جنگ علیه کرونا تقدیر کرد.

مجموع موارد ابتلا به کرونا  در استان فارس به  ۴۶۰ هزار نفر رسید

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز با اعلام آخرین وضعیت کرونا  در استان فارس از ابتدای شیوع تا چهارشنبه بیست و یکم مهر ۱۴۰۰ اعلام کرد موارد ابتلا به این بیماری، تا  ۴۶۰هزار بیمار رسید.

 سید روح الله حسینی مجموع بیماران شناسایی شده در فارس از ابتدا تا کنون را ۴۵۹ هزار و ۵۸۵ مورد اعلام کرد و گفت:از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۵۸۲ هزار و ۹۲۵ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد، یک میلیون و ۳۸۲ هزار و ۴۲۹ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۴۱۴ هزار و ۹۳ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

 همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۲۰۰ هزار و ۴۹۶ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۵ هزار و ۴۹۲ بیمار مثبت شناسایی شده است.

۲۵۷ بیمار دیگر راهی بیمارستان ها شدند

حسینی با بیان اینکه ۲۵۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شده اند، ادامه داد: هم اکنون هزار و ۸۷۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۹۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

حسینی به جان باختن ۶ هم استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون نیز به عدد شش هزار و ۷۹۲ نفر رسیده است.

او در ادامه این گزارش مجموع بهبودیافتگان این بیماری در استان فارس را از ابتدای شیوع تا کنون، ۴۴۴ هزار و ۷۲۸ نفر اعلام کرد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

حسینی با بیان اینکه تا کنون، دو میلیون و ۷۲۹ هزار و ۴۰۶ دُز نوبت اول واکسن و یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۸۴۵ دُز نوبت دوم واکسن کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده است، افزود: همچنین با تزریق ۹۳ هزار و ۱۵۶ دُز واکسن طی روز گذشته، مجموع میزان تزریق واکسن کرونا در فارس، به چهار میلیون و ۲۴۹ هزار و ۲۵۱ دُز رسید.

پاییز بی خطر با رعایت بهداشت

وی اظهار کرد: با ورود به فصل پاییز و پیش بینی کاهش دما در روزهای آینده، با خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزای فصلی و سایر ویروس هایی که دستگاه تنفسی را درگیر می کند، مواجه هستیم؛ بنابراین لازم است با رعایت دقیق نکات پیشگیری کننده و شیوه نامه های بهداشتی، علاوه بر کرونا، از ابتلا به بیماری های شایع فصل سرما نظیر آنفلوانزا نیز پیشگیری کنیم.

برچسب‌ها کرونا طرح واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا طرح واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کرونا طرح واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دانشگاه علوم پزشکی ابتدای شیوع بیمارستان ها واکسن کرونا استان فارس تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو