Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بیانیه رسمی دفتر نخست وزیری پاکستان‌، «عمران‌خان» عصر روز چهارشنبه در اسلام‌آباد با هیات بلندپایه نظامی جمهوری اسلامی ایران به ریاست سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دیدار کرد.

در این نشست «پرویز ختک» وزیر دفاع و «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه مذکور آمده است: نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از حضور هیات بلندپایه نظامی ایران، مسیر صعودی در تعاملات دوجانبه را برجسته کرد.

وی دیدار ماه‌ گذشته خود با دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه را موجب انگیزه بیشتر برای توسعه همکاری های دوجانبه دانست که تاثیرات مهمی به دنبال داشت.

نخست وزیر پاکستان بر تعهد این کشور برای تقویت روابط تجاری دو جانبه و افزایش همکاری های اقتصادی و انرژی تاکید کرد.

وی مرز پاکستان و ایران را مرز "صلح و دوستی" توصیف و بر اهمیت اقدامات انجام شده برای افزایش امنیت هر دو طرف تاکید کرد.

عمران‌خان همچنین به توافق انجام شده میان ایران و پاکستان در زمینه ایجاد بازارچه‌های مرزی اشاره و تاکید کرد که عملیاتی شدن این بازارچه‌ها امرار معاش در مناطق مشترک مرزی را تسهیل می کند.

وی افزود: افتتاح دو گذرگاه جدید مرزی میان ایران و پاکستان در یک سال گذشته باعث تسهیل بیشتر رفت و آمد در هر دو طرف شد.

نخست وزیر پاکستان از حمایت قاطع تهران از مسلمانان کشمیر به ویژه از سوی مقام معظم رهبری قدردانی کرد و افزود : کشمیری‌ها نگاه رو به جلو به حمایت‌های قوی از هدف عادلانه خود دارند.

نقش مستقیم ایران و پاکستان برای کمک به افغانستان 

عمران‌خان دیدگاه اسلام‌آباد در مورد آخرین تحولات افغانستان را برای هیات بلندپایه نظامی ایران به اشتراک گذاشت و تاکید کرد که ایران و پاکستان به عنوان همسایگان افغانستان، در صلح و ثبات این کشور نقش مستقیم دارند.

وی تاکید کرد: پاکستان آرزوی مشاهده یک افغانستان صلح آمیز و با ثبات با اقتصاد پایدار و ترویج ارتباطات را دارد.

عمران‌خان افزود: جامعه بین المللی باید به طور مثبت در تعامل با افغانستان باشد، کمک های بشردوستانه فوری را ارائه دهد و برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی افغانستان گام بردارد.

نخست وزیر پاکستان بر اهمیت آشتی ملی و حل و فصل سیاسی فراگیر در افغانستان تاکید کرد و همچنین هماهنگی نزدیک بین پاکستان و ایران از جمله از طریق ابتکار شش کشور همسایه افغانستان که ماه گذشته ایجاد شد، را خواستار شد.

عمران‌خان با تقدیم سلام گرم و صمیمانه خود به رئیس جمهوری اسلامی ایران، دعوت خود از آیت‌الله رئیسی را برای سفر رسمی به پاکستان تجدید کرد.

311311

کد خبر 1563687

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و پاکستان عمران خان سرلشکر محمد حسین باقری نخست وزیر پاکستان ایران و پاکستان عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.
وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.
وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.
معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.
وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

کد خبر 847407 منبع: فارس برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان وزارت کشور خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • علما حافظان مرزهای دینی هستند
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان