Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سردار سید کمال هادیانفر رییس پلیس راهور گفت: تا ۲ ماه آینده در سراسر کشور ۹ هزار تبلت و سه هزار دست افزار سپهر توزیع می‌شود و کروکی تصادفات الکترونیکی خواهد شد.

وی افزود: کروکی الکترونیک در سال ۱۳۹۸ برای اولین بار مطرح شد و در سال ۱۳۹۹ اجرایی شد.

وی با بیان اینکه نرم‌افزار کروکی‌های الکترونیکی طراحی شد و به صورت آزمایشی در استان قم آغاز به کار کرد، گفت: با توافق صورت گرفته برای کروکی‌های الکترونی صحیح حق الزحمه عملیاتی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راهور از دولت خواست در کاهش تصادفات و توسعه انضباط ترافیکی پلیس را یاری کند.

هادیانفر افزود: سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند این در حالی است که ۳۰دستگاه در توسعه انضباط ترافیکی در کشور و کاهش تصادف نقش دارند. براساس قانون پلیس صرفا ناظر بر نظم و انضباط است.

وی گفت: در دولت یازدهم، دوازدهم و دولت سیزدهم تاکنون جلسه شورای عالی ایمنی مدیریت ترافیک با حضور رئیس جمهور برگزار نشده است. آسیب تصادفات کمتر از کرونا نیست و اگر یک فرد در تصادف فوت کند ۵.۳ میلیارد تومان به طور مستقیم و غیر مستقیم به کشور زیان می‌رساند.

به گفته وی ۴۰ درصد تصادفات به موتورسیکلت سوران اختصاص دارد که بیشتر تصادفات در این حوزه جانی است، دومین دلیل تصادفات پس از مدیریت، موضوع راه است و حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد فوتی‌ها در نقاط حادثه خیز رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت:۳۵ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم و ۶۵ درصد از ناوگان عمومی ما امروز فرسوده است، ازسویی دیگر برخی قوانین منسوخ شده است و با توجه به فناوری‌های جدید باید به روزرسانی شود. برخی جرایم خودرو‌ها نیز بازدارنده نیست، چراکه الزامی برای پرداخت آن وجود ندارد.

به گفته وی سالانه یک میلیون و ۲۰۰هزار تصادف در کشور رخ می‌دهد و باید شرایطی فراهم شود تا این امار به حداقل برسد.

سرهنگ داوود قاسمیان معاون عملیات پلیس راهور ناجا نیز در این مراسم گفت: ۵۲۳ کروکی به جشنواره کروکی‌های برتر ارسال شد که از این تعداد ۱۲۳ کروکی برای داوری پذیرفته شد. همچنین درطی ۶ ماه از دی ۹۹ تا تیر ۱۴۰۰، ۲۹۶هزار کروکی به صورت کاغذی و سه هزار و ۸۱۲فقره کروکی الکترونیک ثبت شد.

وی ادامه داد: در این جشنواره از سه کروکی تصادفات درون شهری، سه کروکی تصادف برون شهری، سه اثر کروکی برتر الکترونیک درون شهری و چهار اثر الکترونیک برون شهری تجلیل شد.

هفته نیروی انتظامی از ۱۷ مهرماه با شعار پلیس مقتدر، قانونمدار و امین مردم آغاز و ۲۳ مهر ماه با شعار پلیس، ولایتمداری، حفظ ارزش‌ها و جامعه ایمانی به پایان می‌رسد.
براساس روزشمار هفته نیروی انتظامی، ۱۸ مهر ماه با عنوان پلیس هوشمند، مشارکت عمومی، انضباط اجتماعی و ۱۹ مهر ماه با عنوان پلیس خدمتگذار، سرباز فداکار و امنیت پایدار نامگذاری شده است.

۲۰ مهر ماه نیز با عنوان پلیس، امنیت اقتصادی، پشتیبانی تولید و مانع زدایی و ۲۱ مهر ماه نیز با عنوان پلیس، پیشگیری اجتماعی، آموزش همگانی و امنیت اجتماعی نامگذاری شده است.

روز‌های ۲۲ و ۲۳ مهرماه نیز به ترتیب با عنوان پلیس، تلاش جهادی، ایثار و شهادت و پلیس، ولایت مداری، حفظ ارزش‌ها و جامعه ایمانی نامگذاری شده است.

بیشتربخوانید

افزایش کیفیت زندگی پایتخت نشینان در بستر شهر هوشمند پلیس هوشمند و امنیت پایدار، شعار هفته ناجا/ صدور مجوز حضور پلیس در گمرکات کشور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هوشمندسازی کروکی تصادفات عنوان پلیس پلیس راهور مهر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران

سرهنگ احسان مؤمنی با اشاره به مطالبه‌گری پلیس از سازمان‌های مختلف در خصوص ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: «پلیس مطالبه‌گر است و ما در تمام زمینه‌های مربوط به حفظ جان و مال مردم، از نهاد‌های مختلف مطالبه‌گری می‌کنیم.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کیفیت خودرو‌ها افزود: مطالبه ما از سازمان استاندارد، وزارت صمت و شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه است. همچنین از وزرات راه و شهرداری در خصوص وضعیت راه‌ها و جاده‌سازی‌ها مطالبه داریم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح اقدامات انجام شده ادامه داد: در سال گذشته با پیگیری‌های پلیس راهور، ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران رفع خطر شده است که ان‌شاءالله در سال جدید کمتر شاهد تصادفات فوتی خواهیم بود. همچنین ۱۲۵۸ نقطه در شهر تهران با استفاده از نورپردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

وی افزود: در معابر بزرگراهی، نیازمند نصب بیشتر تابلو برای هدایت بهتر رانندگان بودیم که با پیگیری پلیس، این مسئله نیز انجام شد و ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر به این معابر اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در معابر بزرگراهی، ۱۷ پهلوگاه اضطراری جدید، تعبیه و احداث شد. از این محل‌ها می‌توان هنگام تصادفات و حوادث استفاده کرد تا جای خودرو وسرنشینان آن امن باشد.

مومنی آموزش را بخش مهمی از فرهنگ سازی دانست و گفت: پلیس در زمینه آموزش نیز قدم‌هایی برداشته و امیدوار است با آموزش، تصادفات به حداقل برسند.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی