Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد جهاندیده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: کاربست ملی مطالعه شیوع شناسی پیشگیری از اعتیاد (طرح کاج) از سال ۱۳۹۵ در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص فراهم سازی بستر‌های سلامت اجتماعی در جامعه، از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان اجرایی" طرح ملی استقرار مداخلات پیشگیری از مصرف مواد در جامعه کار و تولید (طرح کاج) " با رویکرد سبک زندگی سالم در واحد‌های تولیدی، صنعتی ۵۰ تا ۵۰۰ نفر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس، تاکنون این طرح در ۴۷ واحد تولیدی، صنعتی ۵۰ تا ۵۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طرح کاج شامل ۳ بسته خدمتی با عناوین آموزش سبک زندگی سالم- ارزیابی وضعیت سبک زندگی کارگران و رتبه بندی کارفرمایان سلامت محور برای گروه‌های هدف کارکنان و کارگران در محیط‌های کاری طراحی شده است که در قالب لوح فشرده در اختیار مسئولین ایمنی و بهداشتیاران واحد‌های تولیدی و صنعتی قرار گرفته که در این طرح بعنوان بهبان تلقی می‌شوند.

جهاندیده با تاکید بر اینکه ارتقای سلامت کارگران، ارتقای سطح سلامت در جامعه است گفت: کارگران نیرو‌های مولد جامعه بوده و در شرایطی که توسعه همه جانبه اولویت کشور است تامین سلامت آن‌ها ضرورت دو چندان پیدا می‌کند.

وی افزود: براساس تفاهم نامه همکاری با شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، اداره کل بهزیستی و سازمان‌های مردم نهاد، تلاش‌ها و اقدامات موثری در توانمندسازی کارگران سراسر استان در این زمینه صورت گرفته که با جدیت بیشتری نیز ادامه می‌یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به دستاورد‌های اجرای این طرح در استان هم اشاره کرد و گفت: انتخاب کارفرمای سلامت محور و خانه بهداشت نمونه در سطح کشور از جمله آثار درخشان اجرای طرح کاج برای سیستان و بلوچستان بوده است.

جهاندیده بیان داشت: هم‌اینک ۵۱ خانه بهداشت کارگری در استان با تعداد ۵۷ نفر بهداشت یار کار در کارگاه‌ها، واحد‌های تولیدی و صنعتی فعالیت دارند.

وی تاکید کرد: طبق مفاد قانون کار، کارفرمایان واحد‌های تولیدی و صنعتی با ۵۰ نفر نیروی کار و بیشتر با هدف تامین سلامت کارگران، اعضای خانواده‌های آن‌ها و همچنین ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتار‌های مناسب بهداشتی بین کارگران و کارفرمایان مکلف به تاسیس و راه اندازی خانه‌های بهداشت کارگری هستند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی کاهش آسیب های اجتماعی کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان واحد های تولیدی سبک زندگی طرح کاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ، اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان در عرصه‌های مدیریتی ضروری به نظر می رسد.

خلیل‌احمد سلامی امروز شنبه در اولین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشرهای مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.

وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.

سلامی همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیئت اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.

زهرا ابراهیمی گفت: طی سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.

وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته های بانوان دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

در پایان این نشست از بانوان نماینده تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین مشاور امور بانوان دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده