Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویک در مطلبی نوشت که دولت آمریکا باید با توجه به شکست رویکرد دولت‌های پیشین در قبال ایران، استراتژی و رویکرد واقع بینانه‌ای را اتخاذ کند. خبرگزاری میزان - نشریه «ویک» در یادداشتی به بررسی وضعیت مذاکرات وین پیرامون احیای برجام پرداخته و توصیه‌هایی برای «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، مطرح کرده است.   یادداشت «ویک» با اشاره به ناکامی بزرگ سیاست ۵ دولت آمریکا در قبال ایران، یادآوری کرد که بیش از ۳ سال از زمانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا، بدون دلیل خاصی برجام را ترک کرد، می‌گذرد و اکنون آمریکا باید در رویکرد خود در قبال ایران تجدیدنظر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به زعم نویسنده یادداشت، دولت بایدن در وهله نخست باید با اعتبار به شدت آسیب دیده آمریکا مقابله کند؛ این آسیب از خروج ترامپ از برجام و با اعمال تحریم‌های شدیدتر جدید علیه ایران به اعتبار آمریکا وارد شد؛ خروج آمریکا از برجام در حالی رخ داد که ایران به مفاد برجام پایبندی کامل داشت.   یادداشت در ادامه به این نکته می‌پردازد که ایده مطرح مبنی بر برنامه ترامپ برای به دام انداختن دولت دموکرات بعدی در شرایط سیاسی غیرممکن در موضوع برجام، مخالفت با «باراک اوباما»، رئیس جمهور سابق آمریکا به عنوان رئیس دولت منعقد کننده توافق با ایران، توجیه مناسبی برای دولت بایدن نیست.   از دیدگاه نویسنده یادداشت، رویکرد ترامپ در قبال ایران، به شکل قابل پیش بینی و چشمگیری شکست خورد و نتوانست برخلاف ادعای خود، تهران را پای میز مذاکره آورده و راضی به دستاوردی کمتر از نتیجه مذاکرات ۲۰۱۵ کند؛ اصلی‌ترین دلیل این امر نیز از بین رفتن هرگونه اعتماد طرف ایران به آمریکا به دلیل اقدام‌های ترامپ بود.   یادداشت اشاره می‌کند که تیم سیاست خارجی بایدن اکنون آشفتگی کامل را در مورد برجام به ارث برده است؛ در عین حال در پس زمینه، ترامپ تهدید می‌کند که بار دیگر در سال ۲۰۲۴ برای انتخابات ریاست جمهوری از سمت حزب جمهوریخواه نامزد می‌شود و این به معنای چالش‌های مجددا جدی برای برجام است. بیشتر بخوانید: آیا سیاست خارجی بایدن شکست خورده است؟ اقدام‌های ایران پاسخ به فشار حداکثری شکست خورده آمریکا علاوه بر این، ایران در چند دهه اخیر از پس نقشه‌های آمریکا برآمده است.   یادداشت تاکید می‌کند که این واقعیت‎ها، الگوی مذاکره جدیدی را می‌طلبند؛ تیم بایدن باید خیال یک توافق بهتر با ایران را کنار گذاشته و به اشتباهات و بی فکری‌های ترامپ به خوبی توجه کند.   با هر زاویه دیدی به ماجرا، می‌توان دید که ایران در موقعیت چانه زنی بهتری نسبت به سال ۲۰۱۵ و انگیزه کمتر برای باور وعده‌های آمریکا دارد.   این بدان معناست که ایران در قبال خواسته‌های مطرح شده در مذاکرات باید ضمانت‌هایی از سوی نهاد‌هایی تضمین کننده دریافت کند؛ ضمن این که آمریکا باید تعهد لازم الاجرایی برای عدم استفاده از قدرت خود در سیستم‌های مالی و بانکی جهانی برای قلدری علیه دیگر کشور‌ها برای اجتناب از تجارت با ایران بدهد.   اما متاسفانه کسی در کاخ سفید نگاه این چنینی به موضوع ندارد و بایدن بلافاصله پس از تحلیف، از پیشنهاد تهران مبنی بر بازگرداندن شرایط به پیش از دوران ترامپ خودداری و اصرار کرد ایران پیش از بازگشت آمریکا به برجام و لغو تحریم‎ها، پایبندی به تعهدات را از سر بگیرد.   یادداشت در پایان آورده است، دولت بایدن به جای تجدیدنظر در رویکرد خود، ظاهرا قصد دارد موضوع‌های دیگر مانند برنامه موشکی ایران را در چارچوب هسته‌ای قرار دهد؛ امری که واشنگتن به عدم پذیرش آن از سوی ایران اطمینان دارد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل آمریکا برجام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تحولات بین الملل آمریکا برجام قبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس

به گزارش جماران؛ شبکه خبری العربیه گزارش داد سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا برای اعتراض به سیاست‌های دولت «جو بایدن» در قبال غزه از سمت خود استعفا داده است. 

«هالا هاریت» در پیامی در صفحه خود در «لینکدین» نوشت: «من روز ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ بعد از ۱۸ سال خدمت برجسته برای اعتراض به سیاست آمریکا در قبال غزه استعفا کردم.»

استعفای این مقام وزارت خارجه آمریکا در ادامه موج استعفای دیپلمات‌های آمریکایی برای اعتراض به حمایت‌های بی‌چون و چرای آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه محسوب می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد