Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران‌ تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید محصولات باغی اظهار کرد: هم اکنون برداشت محصولات باغی همچون سیب، مرکبات، کیوی و انار در حال انجام است و در ادامه پاییز برداشت سرعت می گیرد.

او افزود: با وجود تورم بالای بخش کشاورزی و افزایش چشمگیر قیمت نهاده های تولید، اگر اصالت کشاورزان نبود، در خیلی از محصولات تولید رها می شد، اما کشاورزان با تمام قدرت به تولید ادامه دادند که امیدواریم حوادث خاصی در ادامه این چند ماه در محصولات باغی رخ ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادلو ادامه داد: در تولید محصولات باغی همچون سیب، کیوی و مرکبات اگر شرایط پایدار و مستمر صادرات نداشته باشیم، بازار داخل جوابگو نیست چرا که بنابر برآوردهای اولیه حداقل ۵۰ درصد تولید باید صادر شود که این امر مستلزم مسیر روان صادرات است.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با تاکید بر رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی بیان کرد: بنابر قول وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر رفع موانع صادراتی انتظار می رود که مشکلات سال قبل اتفاق نیفتد تا بتوانیم از این فرصت برای ارتقای بخش کشاورزی و اقتصاد کلان نهایت استفاده را کنیم.

او از افزایش ۲۵ درصدی تولید سیب خبر داد و گفت: با توجه به آنکه عمده مرکبات از آذر به بعد برداشت می شود، از این رو در ماه های آتی برآورد دقیق تری از میزان تولید می توان داشت.

شادلو با اشاره به مصوبه واردات موز در قبال صادرات سیب گفت: گرچه برخی واردکنندگان اعتراضاتی نسبت به این مصوبه دارند، اما خواص سیب با موز تفاوتی ندارد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به اینکه گرانی موز ارتباطی به واردات ندارد، گفت: گرانی موز در زمستان سال گذشته تنها ناشی از انحصار و ایجاد رانت بود.

او در پایان با اشاره به اینکه سال گذشته کمبودی در مقدار سیب صادراتی نداشتیم، تصریح کرد: اگر صادرات سیب در ازای واردات موز جوابگو نیست، اهرم های مناسبی در قبال صادرات سیب باید تعریف شود تا کمک به تولید و اقتصاد کلان باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات سیب واردات موز محصولات کشاورزی محصولات باغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر