Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر میعادفر با اشاره به اینکه در چند روز گذشته به حدود 35 مدرسه که هر مدرسه به صورت تجمیعی هماهنگ شده بود، نیروی متخصص فرستادیم که دانش آموزان واکسینه شوند، افزود: هر مدرسه ظرفیت تزریق هزار دانش آموز را داشت که این کار با موفقیت انجام شد.

جعفر میعادفر، رئیس اورژانس کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: برای واکسیناسیون دانش‌آموزان در مناطق صعب‌العبور و حاشیه‌نشین اگر از ما درخواست شود، ما کمک خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه برای واکسیناسیون ما باید بخشی از لجستیک و نیروی انسانی از بخش خدمات فوریت‌های پزشکی خود برداریم و به واکسیناسیون بپردازیم، تصریح کرد: در چنین شرایطی به نوعی نباید کاری خراب شود و کار دیگری انجام شود و لازم است که ما وظیفه ی خودمان را انجام دهیم.

میعادفر افزود: حدود 7 ایستگاه سیار واکسیناسیون داریم و در تلاش برای حفظ آن هستیم و اگر مواردی از ما برای واکسیناسیون درخواست شد، قطعا با  هماهنگ چنین کاری انجام می شود.

رئیس اورژانس کشور با اشاره به اینکه در چند روز گذشته به حدود 35 مدرسه که هر مدرسه به صورت تجمیعی هماهنگ شده بود، نیروی متخصص فرستادیم که دانش‌آموزان واکسینه شوند، افزود: هر مدرسه ظرفیت تزریق به هزار دانش‌آموز را داشت که این کار با موفقیت انجام شد.

او ادامه داد: همه پایگاه‌های اورژانس در بحث تزریق با کمک دانشگاه‌ها، مراقبت‌های بعد از تزریق واکسن آماده باش بودند که اگر زمانی اتفاقی افتاد افراد را سریعتر به بیمارستان منتقل کنیم.

میعادفر درباره میزان خشونت علیه نیروهای اورژانس گفت: چند وقت یکبار مشاهده می کنیم که تکنسین‌های ما آسیب دیده‌اند، به آن‌ها حمله شده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند. شرایط اقتصادی مردم آستانه تحمل آن‌ها را پائین آورده و ممکن است برای چنین موضوعاتی ما هم مقصر باشیم که نتوانستیم شرایط را ایجاد کنیم.

رئیس اورژانس کشور تصریح کرد: باید به تکنسین‌ها توجه شود، امکانات آن‌ها افزایش پیدا کند و به روزتر شود.

او با بیان اینکه باید سرعت عمل اورژانس قوی‌تر شود، گفت: زمانی که اتفاقی می‌افتد، برای مددجو زمان دیر می‌گذرد چراکه اطرافیان و بیمار در استرس است و می‌خواهد به زودی خدمت دریافت کند. با اورژانس موتوری می‌تواند چنین اضطراب هایی کمتر شود.

میعادفر افزود: یکی از چالش‌های جدی اورژانس در تهران، موضوع نیروی انسانی است. زمان‌هایی است که پول و نیروی انسانی همزمان وجود ندارد اما در حال حاضر بیشتر مشکل ما کمبود نیروی انسانی این رشته در تهران است. همچنین هزینه زندگی در تهران بسیار زیاد است و نیروهای حاضر در شهرستان نمی توانند برای خدمت به تهران بیایند.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرگزاری برنا دانش آموزان واکسیناسیون نیروی انسانی فوریت های پزشکی واکسیناسیون مدرسه مدرسه دانش آموزان دانش آموز آماده باش بیمارستان خشونت ضرب و شتم شرایط اقتصادی استرس نیروی انسانی پول واکسیناسیون اورژانس نیروی انسانی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است