Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استفانی گریشام، از دستیاران بلندپایه و پیشین ترامپ، رئیس‌جمهوری تک‌دوره‌ای ایالات‌متحده در تازه‌ترین کتاب خود تحت عنوان «اکنون پاسخگوی پرسش‌ها‌یتان هستم: در کاخ‌سفید ترامپ چه دیدم»، ادعایی را در‌خصوص مواجهه رئیس‌جمهور سابق آمریکا با دیگر رهبران جهان مطرح کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ویژگی‌های خاص این کتاب، به تصویر کشیدن نگاه از بالا به پایین مقامات کاخ‌سفید نسبت به همتایان رئیس‌جمهور آمریکا در دیگر کشور‌های متحد آمریکاست. در اینجا به مرور برخی موارد مطرح شده در این کتاب ۳۵۲ صفحه‌ای می‌پردازیم.

بیشتربخوانید

رشوه یک تاجر روس به نزدیکان ترامپ برای نفوذ در آمریکا

مجبورم جلوی دوربین‌ها به تو اخم کنم
در جریان دیدار دوجانبه و مشترک دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات‌متحده و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰ در اوزاکای ژاپن، ترامپ خطاب به همتای روس خود می‌گوید: من مجبورم در مقابل دوربین‌ها و در ملاقات با تو چهره‌ای گرفته داشته باشم (کمی اخم کنم). متوجه می‌شوی؟! بعد از آن (زمانی که خبرنگاران و دوربین‌ها رفتند) با همدیگر (راحت) صحبت می‌کنیم.

نخستین بار است که این روایت به صورت صریح، توسط استفانی گریشام به‌عنوان کسی که در اتاق ملاقات حضور داشته مطرح می‌شود. هنوز با گذشت دو سال، کمتر کسی می‌داند در طول ۹۰ دقیقه نشست مشترک پوتین و ترامپ چه موضوعاتی میان رؤسای‌جمهور دو کشور مورد بررسی قرار گرفته است.

لقب سرویس‌های امنیتی آمریکا به ملانیا ترامپ
سرویس‌های امنیتی آمریکا به ملانیا لقب راپونزل را داده بودند، زیرا مانند همین شخصیت کارتونی و داستانی والت‌دیزنی، از محل زندگی خود در کاخ سفید به‌ندرت بیرون می‌آمد.

ملانیا ترامپ اخلاق‌های خاصی داشت. او در اوج همه‌گیری ویروس کرونا، هر روز دوساعت برای بازسازی اتاق تنیس کاخ‌سفید وقت می‌گذاشت. حتی زمانی که شورش (طرفداران ترامپ) در کاپیتال هیل و در زمان اعلام خبر رسمی شکست ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ توسط کنگره رخ داد، ملانیا مشغول عکاسی از یک فرش در کاخ سفید بود!
ملانیا حتی از سیاست‌های همسرش ترامپ درخصوص مهاجران رضایت نداشت. همین مساله سبب شد یک‌بار او (ملانیا) به همراه

من (گریشام) به ملاقات مهاجران و پناهجویان در مناطق مرزی برویم. زمانی که به کاخ سفید بازگشتیم، برای نخستین بار ترامپ همسرش را احضار کرد و در مقابل دیگر کارکنان کاخ‌سفید به او گفت: معلوم است داری چه کار می‌کنی؟!

داماد فضول پرزیدنت
جرد کوشنر، داماد ترامپ سعی داشت خود را در همه مسائل دخالت دهد. او در جریان همه‌گیری ویروس کرونا نیز به گرداننده اصلی کاخ‌سفید و تنظیم‌کننده مواضع و سخنان ترامپ تبدیل شد. ایوانکا ترامپ نیز تصور می‌کرد عضوی از یک خاندان سلطنتی است نه دختر یک رئیس‌جمهور. او را در کاخ‌سفید شاهزاده‌خانم صدا می‌کردند. حتی در ملاقات ترامپ با ملکه الیزابت (ملکه انگلیس)، ایوانکا و جرد کوشنر تلاش کردند تا در ملاقات حضور پیدا کنند. من فهمیدم ماجرا از چه قرار است: این دو خود را عضوی خاندان سلطنتی آمریکا می‌دانستند نه دختر و داماد رئیس‌جمهور مستقر در کاخ‌سفید.

یک‌بار به ملانیا (همسر ترامپ) گفتم اگر همسرش در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ شکست بخورد، کوشنر مقصر این شکست است. ملانیا نیز با این جمله من مخالفت نکرد.

ارائه نقشه وارونه به خبرنگاران
در بسیاری از مواقع، ترامپ ابایی از دروغ گفتن به خبرنگاران و حتی دیگر کارکنان کاخ سفید در قبال تحولات جاری در کشور نداشت. او در سپتامبر ۲۰۱۹ و در مواجهه با توفان دوریان، به خبرنگاران رسما دروغ گفت! این توفان، باهاما را درنوردید و جنوب‌شرقی ایالات متحده آمریکا را در معرض تهدید قرار داد. دوریان، اولین توفان بزرگ فصلی اقیانوس اطلس در ۲۰۱۹ بود. این توفان براثر امواج گرمسیری شرقی به‌وجود آمده بود. با این حال، زمانی که نقشه حرکت توفان برای ترامپ در کاخ‌سفید تشریح شد، او مدعی شد این نقشه را قبول ندارد و با استفاده از یک نرم‌افزار (که قادر به تغییر نقشه بود)، مسیر توفان را تغییر داد و آن را به سوی آلاباما هدایت کرد تا نشان بدهد توفان به این ایالت نیز ضربه می‌زند. سپس وی خبرنگارانی که بیرون در اتاق در انتظار کنفرانس رئیس‌جمهور (درخصوص توفان) بودند را به داخل هدایت کرد و همین نقشه دفرمه شده را به آن‌ها نشان داد و در خصوص آن سخن گفت. او هنگام سخن گفتن با خبرنگاران نیز به صورت مداوم به نقشه اشاره می‌کرد.

روزی که سگ بوش در هواپیمای ترامپ نشست
وقتی بوش پدر در آمریکا درگذشت، مسؤولان تشریفات کاخ‌سفید مانند روال قبلی، از هواپیمای ایرفورس‌یک، برای جابه‌جایی خانواده رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و هدایت آن‌ها به سوی مراسم سالگرد استفاده کردند. اما در این میان، مسؤولان کاخ‌سفید نکات مهمی را از ترامپ پنهان کردند. واقعیت این بود در این هواپیما علاوه بر خانواده بوش پدر، سگ مخصوص بوش و تابوت وی نیز حمل شد. کارکنان کاخ‌سفید می‌دانستند ترامپ تا چه اندازه به این مساله (حضور جنازه و سگ) در هواپیمای تشریفاتی کاخ‌سفید حساس است. ضمن آن‌که ترامپ به طور کلی از بوش و خانواده‌اش بدش می‌آمد و البته، آن‌ها نیز متقابلا از ترامپ بدشان می‌آمد. در هر حال، مسوولان کاخ‌سفید از بیان جزئیات پرواز (از جمله حمل تابوت و سگ بوش) در هواپیمای حامل خانواده بوش پدر خودداری کردند تا موجبات عصبانیت ترامپ را فراهم نیاورند.

خشم ترامپ و ملانیا از کتاب گریشام
انتشار کتاب استفانی گریشام خشم مشترک ترامپ و همسرش، ملانیا را برانگیخته است. ترامپ ادعا‌های گریشام علیه خود را رد کرده است و می‌گوید او به دلیل جدایی‌اش از مکس میلر، دستیار سابق ترامپ، بسیار عصبانی و تندمزاج بود.

ترامپ در بیانیه‌ای ضمن رد ادعا‌های مطرح‌شده در این کتاب گفته است:
استفانی به قدر کافی قوی نبود و این از ابتدا هم معلوم بود. «مشکلات بزرگی داشت و حس می‌کردیم باید مشکلات خود را به نحوی حل کند.»

ملانیا ترامپ نیز با صدور بیانیه‌ای، اقدام گریشام در خصوص انتشار کتاب اخیر را نوعی خیانت دانسته است. ملانیا ترامپ ادعا کرده است گریشام برای کسب درآمد و دیده‌شدن، این کتاب را منتشر کرده و در طول مدت حضورش در کاخ‌سفید، فردی ناموفق بوده است. رئیس‌جمهور سابق آمریکا و همسرش تاکید دارند انتشار کتاب اخیر گریشام، تلاش وقیحانه از سوی شرکت‌ها و انتشارات‌هایی است که به دنبال کسب درآمد به قیمت دروغ گفتن هستند. طی دو سال اخیر کتاب‌های زیادی در خصوص ترامپ و آسیب‌های حضور وی در کاخ‌سفید منتشر شد. برخی از این کتاب‌ها (نظیر کتاب خاطرات جان بولتون) قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ منتشر شد و برخی دیگر، پس از برگزاری انتخابات و خصوصا معطوف به حادثه ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (حمله طرفداران به کنگره) از سوی برخی نزدیکان ترامپ نگاشته شده و فورا به چاپ رسیدند.

گفتگو با جانسون در خصوص کیسه صفرا
دونالد ترامپ رابطه خوبی با بیشتر سیاستمداران اروپایی نداشت. در این میان، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس از معدود رهبران اروپایی بود که به نظر می‌رسید ترامپ با او کنار می‌آید. روابط میان ترامپ و جانسون نسبت به دیگر رهبران سیاسی دنیا نزدیک‌تر بود. با این حال در جریان برگزاری نشست بیاریتز در سال ۲۰۱۹ (نشست گروه هفت در فرانسه)، ملاقات رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر انگلیس به موضوعاتی مانند چگونگی زیست حیوانات و خصوصا کانگورو‌ها در جنگل‌های استرالیا و همچنین چگونگی عمل کیسه‌صفرا اختصاص پیدا کرد. ترامپ ترجیح داد در حاشیه نشست بیاریتز، بر سر موضوعات و دغدعه‌های دیگر با نخست‌وزیر انگلیس گپ‌وگفتی صورت ندهد.

وحشت ترامپ از سرفه‌های پوتین
گریشام در بخش دیگری از کتاب خود، بار دیگر به نشست معروف پوتین و ترامپ در اوزاکای ژاپن اشاره می‌کند. گریشام در این خصوص به نقل از یکی از کسانی که از نزدیک در جریان جزئیات این نشست بوده، می‌نویسد: پوتین در جریان این نشست، یک زن جذاب را به عنوان مترجم انتخاب کرده بود و با خود به محل ملاقات با ترامپ آورده بود. به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور روسیه این اقدام را برای بر هم زدن تمرکز ترامپ انجام داده بود. از سوی دیگر، پوتین در جریان برگزاری نشست، چند بار بلند سرفه و گلوی خود را صاف کرد. به نظر می‌رسد این اقدام عامدانه، به علت آگاهی پوتین از فوبیای وسواس‌گونه ترامپ در خصوص تمیزی و پاکی هوا انجام شده است.

مکرون یک مفنگی است
شاید یکی از مهم‌ترین نکات مطرح‌شده در کتاب گریشام، مربوط به خشم عمیق ترامپ از امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه باشد. ترامپ در یکی از سخنانش در خصوص مکرون به همراهانش گفته است: این مفنگی، در کل چیزی نیست جز ۶۰ کیلو خشم و غضب. این جمله درست در زمانی مطرح شد که مکرون و ترامپ بر سر آنچه در درون ناتو رخ داده بود، با یکدیگر دچار اختلافات گسترده و فاحشی شده بودند (این اختلافات کماکان به قوت خود باقی است). ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری بار‌ها با رئیس‌جمهور فرانسه اختلاف‌نظر پیدا کرده بود. رهبر فرانسه به تصمیم ترامپ برای خارج‌کردن نظامیان ایالات‌متحده از سوریه بدون خبر دادن به ناتو انتقاد داشت و می‌گفت اقدام آمریکا باعث شد آن ائتلاف نظامی دچار مرگ‌مغزی شود. رئیس‌جمهور سابق آمریکا هم در پاسخ، اظهارات مکرون را سخنانی بسیار بسیار زننده خوانده بود.

تحقیر اردوغان و بولتون توسط ترامپ
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه ازجمله کسانی بود که بار‌ها در مکالمات خصوصی ترامپ و اعضای کاخ‌سفید مورد تحقیر قرار می‌گرفت. ترامپ، اردوغان را فردی می‌دانست که عقلانیت سیاسی لازم را ندارد و در دوران ریاست‌جمهوری اوباما نیز از کاخ‌سفید فریب خورده است. رئیس‌جمهور آمریکا در این خصوص، از الفاط توهین‌آمیز نیز استفاده کرده است. زمانی که نزدیکان ترامپ از او می‌خواستند در خصوص اردوغان، بااحتیاط‌تر و مودبانه‌تر سخن بگوید، او (ترامپ) بیشتر نسبت به استفاده از این کلمات و مواضع سلبی ترغیب می‌شد. به عبارت بهتر، ترامپ از این‌که می‌دید اطرافیانش از توهین به اردوغان کلافه می‌شوند، لذت می‌برد.

او حتی در توصیف جان بولتون، مشاور امنیت ملی خود (قبل از برکناری) از الفاظی استفاده می‌کرد که به نارضایتی مشاور امنیت ملی سابق وی منجر می‌شد. او بولتون را کسی می‌دانست که فقط به جنگ و خونریزی علاقه‌مند است؛ موضوعی که بولتون را ناراحت کرده بود. ترامپ در دیدار با دیگر سیاستمداران دنیا نیز لحن عتاب‌گونه و طلبکارانه خود را حتی برای لحظه‌ای کنار نمی‌گذارد. به‌عنوان‌مثال یک‌بار ترامپ در دیدار خود با عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر نیز با لحنی عتاب‌گونه به وی گفته بود: چرا خرید‌های تسلیحاتی خود را از روسیه انجام می‌دهید و از ما (ایالات‌متحده آمریکا) سلاح نمی‌خرید؟

ترامپ نمی‌خواست بیهوش شود
در جریان عمل کولونوسکوپی ترامپ (که در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ انجام شد)، رئیس‌جمهور آمریکا پزشکان را وادار کرد این عمل را بدون بیهوشی عمومی انجام دهند. ترامپ حتی نمی‌خواست مایک پنس، معاون وی به مدتی کوتاه (حتی در حد چند ساعت) رئیس‌جمهور آمریکا باشد. ترامپ بیش از حد در توهمات خود مبنی بر حضور دائمی در مسند ریاست‌جمهوری و شکست‌ناپذیری در این مسند غوطه‌ور بود.

غرور ترامپ در جریان شیوع ویروس کووید -۱۹ در ایالات متحده آمریکا نیز قابل مشاهده بود. او به بسیاری از توصیه‌ها در عمل گوش نداد، زیرا معتقد بود در هر حالت و وضعیتی، او در مسند قدرت باقی خواهد ماند و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ بر جو بایدن غلبه پیدا خواهد کرد.

نکته جالب توجه دیگر این‌که ترامپ برخلاف ادعایی که خود بعد آن را مطرح کرد، قصد نداشت پرواز‌های متقابل چین و ایالات متحده آمریکا به یکدیگر را در روز‌های اولیه شیوع ویروس کرونا ممنوع کند. با این حال در ادامه، او تصمیم گرفت از هرگونه اتفاق و موضعگیری سیاسی یا اجتماعی که می‌توانست موقعیت وی را در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ مخدوش کند، اجتناب ورزد.

مانور لمپنیسم و دروغ در کاخ‌سفید
در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ، دروغ‌های سازمان‌یافته و آشکار در کاخ‌سفید تبدیل به یک فیلتر و مقیاس شدند. به عبارت بهتر، صداقت و راستگویی در عرصه سیاسی آمریکا (بیش از هر زمان دیگری) به حاشیه رانده شد. دروغگویی از سوی مقامات آمریکایی به یک‌ارزش تبدیل شد. حتی در رفتار‌های ترامپ و نوع سخن گفتنش با اعضای کاخ‌سفید و حتی کسانی که به وی نزدیک بودند، دروغگویی و لمپنیسم موج می‌زد.

ترامپ یکی از مشاوران کاخ‌سفید را مأمور پخش ترانه نمایش‌های موزیکال برادوی، مخصوصا ترانه «خاطره» از نمایش موزیکال «گربه‌ها» کرده بوده است تا به او آرامش دهد.

منبع: روزنامه جام جم 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ کاخ سفید انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا رئیس جمهور آمریکا رئیس جمهور سابق ملانیا ترامپ کاخ سفید مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند