Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:30:21 GMT

اپلیکشن تفکیک از مبدا در ارومیه راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۲۲۲۶

اپلیکشن تفکیک از مبدا در ارومیه راه اندازی می شود

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه از راه اندازی اپلیکشن تفکیک از مبدا در ارومیه خبرداد.

هادی بصاری در گفت و گو با ایسنا از پیگیری ها جهت راه اندازی اپلیکشن تفکیک از مبدا جهت استفاده شهروندان در شهر ارومیه طی آینده نزدیک خبر داد و گفت:  فقط مشارکت شهروندان و رسانه‌های جمعی منجر به تسهیل در مسیر تفکیک زباله از مبدا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت پسماند شهری یکی از مهم‌ترین گام‌ها و ابزارها برای رسیدن به توسعه پایدار است، بیان کرد: آموزش شهروندی یکی از استراتژی‌ها  و راهکارها در این زمینه است.

به گفته وی هر شهر باید از ابزار مناسب و شرایط فرهنگی و اجتماعی خاص خود جهت امر آموزش برای کاهش میزان زباله تولیدی و همکاری در برنامه‌های تفکیک از مبدا و بازیافت برای رسیدن به هدف استفاده کند.

بصاری آموزش چهره به چهره، استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی و فضای مجازی را  از روش‌های آموزش اصولی در  مقوله تفکیک از مبدا و مدیریت پسماند دانست.

وی با بیان اینکه از سال های اخیر، سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه نگاه ویژه ای به مقوله مهم تفکیک پسماند از مبدا دارد، افزود: در همین راستا، فرهنگ‌سازی و آموزش در اولویت برنامه‌های تفکیک از مبدا قرار دارد.

بصاری فعالیت غرفه‌های تفکیک از مبدا، واگذاری نواحی ۶ گانه به بخش خصوصی جهت جمع آوری پسماندهای خشک، جمع آوری پسماندهای خشک ادارات و سازمان‌ها، مجهزکردن تمام فرهنگسراها به مخازن ویژه پسماندهای خشک، آموزش چهره به چهره شهروندان، اجرای برنامه‌ها، آغاز آموزش و جمع آوری پسماندهای خشک در مجتمع‌های مسکونی شهر و  برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی برای کودکان جهت آموزش مقوله تفکیک از مبدا را از جمله اقدامات سازمان برشمرد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه با بیان اینکه کودکان در اولویت برنامه‌های آموزشی قرار دارند، ابراز کرد:  کودکان از مهم ترین اقشار در جامعه هدف ما برای فرهنگ‌سازی مقوله  تفکیک زباله از مبدا است.

وی با اعلام این که نیازمند همراهی و مشارکت شهروندان ارومیه در زمینه مدیریت پسماند هستیم، اظهار کرد: با تحقق این مهم، به اهداف از پیش تعیین شده با سرعت بیشتر نزدیک می شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تفکیک از مبدا پسماندهای خشک مدیریت پسماند تفکیک از مبدا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند