Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:12:35 GMT

مشکلات با اراده انقلابی و ورود جهادی حل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۲۲۲۸

ایسنا/فارس مسئول مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: با همین فرمانی که ریاست جمهوری پیش می‌روند و دستوراتی که در موضوعات مختلف دارند، از جمله واکسن کرونا، با اراده انقلابی و ورود جهادی مشکلات در حال حل شدن است.

حجت‌الاسلام صالحی شامگاه چهارشنبه ۲۱ مهرماه با حضور در جلسه شورای اداری شهرستان اقلید دغدغه‌مندی در ابتدای دولت جدید را صحیح دانست و گفت: مدیران دولت جدید باید تحول در نگاه رئیس‌جمهور را در قامت یک مدیر خدمتگزار به مردم نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر بنده تا دیروز مسئولیت دیگری داشتم، امروز از آیت‌الله رئیسی مسئولیت دارم، پس باید او را به عنوان نقشه راه خدمت خود برای مردم ترسیم کنم و وقت، حضور و دلسوزی خود را برای مردم به اثبات برسانم تا در قالب یک مدیر انقلابی، ارزشی و همراه با آیت‌الله رئیسی تعریف شوم که این انتظار همه مردم از مدیران مجموعه کشوری است.

صالحی با بیان اینکه انتظاری که از مدیران است، این است که خالصانه خدمت کنند و در خدمت مردم باشند، این کار را کمترین کاری دانست که برای پیگیری امور مردم می‌توان انجام داد و گفت: آنچه که اسلام عزیز امام و رهبری عزیز به ما آموخته‌اند، این است که مسئولان خادم و نوکر مردم هستند.

مسئول مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در ادامه شیراز استان فارس را پر از جلوه‌های خدمت، صبوری و مقاومت دانست و از مدیران خواست مثل مردم تلاش و عمل کنند تا رضایت مردم، جوانان، تولیدگران، کشاورزان و فرهنگی آن را در قالب یک مسئول انقلابی و ارزشی در دولت آیت‌الله رئیسی جلب کنند.

او ضمن درخواست از مردم برای صبوری بیشتر عنوان کرد: ما با کشوری روبه‌رو هستیم که هنوز هم در محاصره‌های اقتصادی و تحریم هاست اما هیچ گاه این مسائل جلوی خدمت صادقانه و خالصانه دولت سیزدهم را نخواهد گرفت.

صالحی با اشاره به برنامه‌ریزی برای مسکن جوانان، از تدوین و تنظیم سند تحول دولت سیزدهم بر اساس اصولی دقیق برای کشور خبر داد.

او تاکید کرد: چیزی که همه ما را امیدوار کرده، همدلی مردم با مسئولین است؛ که اگر این وحدت، این اتحاد در نگاه و اتحاد در منش و روشی که مردم از دولت انتظار دارند ادامه داشته باشد قطعاً پیروزی نزدیک است.

مسئول مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری همچنین با اشاره به پروژه‌های سنگین استان که در حال تکمیل و آماده شدن برای بهره‌برداری است، تاکید کرد: قطعا اولویت دولت، شروع پروژه‌های جدید نخواهد بود و پروژه‌های نیمه‌کاره و در حال اتمام اولویت پیگیری دارد و اگر اعتبارات این سفر کفاف برخی موضوعات را نداد، بنده در قامت خدمتگزار در مرکز ارتباطات مردمی، تک تک موضوعات را پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دولت سیزدهم استان فارس آیت الله رئیسی صالحی مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد

سرهنگ سید اسلام موسوی مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: ۳ هزار و ۶۰۰ گروه جهادی در خوزستان فعال هستند، آن یک دهم تعداد کل گروه‌های جهادی در کشور است.

او تعداد قرارگاه فعال در استان را ۳۰ مورد عنوان کرد که در برنامه است تا ۹۰ قرارگاه افزایش یابد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: بیش از ۱۸۵ هزار بسته معیشتی، ۴۶ هزار و ۵۶۸ قلم نوشت افزار، ۲۹ هزار و ۵۵ پوشاک و کفش و ۱۱۵ هزار و ۶۱۵ قلم موارد بهداشتی در سال ۱۴۰۲ توزیع شد.

به گفته این مقام مسئول تاکنون هزار و ۲۳۴ قلم کالا به عنوان جهیزیه از سوی قرارگاه محرومیت زدایی به زوج‌های در آستانه ازدواج اهدا شد.

سرهنگ موسوی در بخشی دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات صورت گرفته در زمینه زیر ساخت‌های اربعین اشاره کرد و گفت: طی این ایام سیل جمعیت انبوهی از مرز چذابه عبور می‌کنند که زیر ساخت‌های آن مناسب نبود و در همین جهت نیز ۳ هزار متر آسفالت در پارکینگ شمالی و ۱۴۴ چشمه سرویس بهداشتی احداث شدند.

همچنین ۲۱۵ موکب از سوی بیش از ۳ هزار جهادگر برپا شدند و ۶۰ هکتار به مساحت پارکینگ‌ها افزوده شد که این اقدامات با همکارب بسیج شهرستان لالی و هماهنگی معاونت امور عمرانی استانداری صورت پذیرفت.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان همچنین با اشاره به بیابان زدایی اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۱ هزار و ۶۷۲ کیلومتر بیابان زدایی و مدیریت رواناب در یکهزار هکتار طی تفاهم نامه با منابع طبیعی انجام شد.

او به محرومیت زدایی در شهرستان‌های دزپارت و سوسنگرد هم اشاره کرد و ادامه داد: سعی کرده‌ایم در روستا‌های محروم اقداماتی انجام دهیم و تا جای ممکن معابر را به گونه‌ای اساس آن را بریزیم که برای تردد در دسترس باشد و در صورتی که بتوانیم هماهنگی آن را انجام دهیم آسفالت هم می‌کنیم، همانطور که تاکنون یکهزار تن قیر برای آسفالت فراهم شده است.

سرهنگ سید اسلام در خصوص آبراسانی گفت: یکهزار و ۵۵۳ روستا در حال آبرسانی هستند که ۱۸۹ روستا آبرسانی صورت گرفته و طی یکسال گذشته در این حوزه ۲۲ درصد رشد داشتیم که جز با کار جهادی محقق نمی‌شد.

او اضافه کرد: تاکنون ۳۱ مدرسه در مناطق روستایی ساخته شده که برخی از آنها نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.

سرهنگ موسوی بیان کرد: تاکنون همچنین ۵۲ مدرسه تعمیر شدند که برخی مدارس شبانه روزی با ۲۰ کلاس بودند و تمام نیاز‌های تعمیرات نیمکتی و رنگ و شیرآلات و سرویس آن تامین شد.

به گفته او ۳ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۲۷۱ توزیع غذای گرم، ۷۵ هزار و ۸۶ تن توزیع گوشت و بیش از ۱۲۹ هزار تن مرغ و یک میلیون و ۵۰۰ هزار قرص نان بین نیازمندان توزیع شد.

سرهنگ موسوی می‌گوید: پارسال ۹۳۰ اردو جهادی برگزار شدند و که هدف از آنها اثراتی است که این اردو‌ها می‌تواند روی جوانان داشته باشد. اثراتی که در پی اردو جهادی ایجاد می‌شود بسیار معنوی است و ما نیز بدنبال آن هستیم تا این جوان دانشجو که بعدا مسئول می‌شود، روستا‌هایی را ببیند که نیاز به کار دارند و در ذهن او ماندگار می‌شود و خودش نیز بعدا کمک رسان به این مناطق باشد.

بر همین اساس ۵ هزار نفر در این اردو‌ها شرکت داشتند و جهادگران به ۶۲۱ نقطه مراجعه کردند.

همچنین در زمینه اقتصاد مقاومتی ۸ هزار و ۹۴۲ نفر آموزش داده شدند تا تا کسب و کار خود را راه اندازی نمایند، زیرا پایه اقتصاد‌های بزرگ، اقتصاد خرد و خانگی است‌و این روش کسب و کار در اولویت بسیج سازندگی قرار دارد که با راه اندازی نمایشگاه‌ها نیز محصولات افراد معرفی می‌گردد.

طبق گفته مسئول بسیج سازندگی تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به اشتغال خانگی رسیدند و ۲ هزار و ۵۵۰ فقره نیز تسهیلات اعطا شده است.

او اضافه کرد در دزفول نهضت آسفالت راه اندازی شده تا یک میلیون متر مربع در مناطق مختلف آسفالت شود.

سرهنگ موسوی همچنین یادآور شد که در حوزه‌های محیط زیستی اقداماتی در حال انجام است و مراقبت از یک میلیون عرصه از نهال‌ها در حال انجام است همچنین طرح از آبخیز تا جالیز در حال اجرایی شدن است که قرار است ۵ میلیون درخت کشت شود که تاکنون یک میلیون آن کاشته شده است.

او ایجاد نخلستان به نیت ۲۴ هزار شهید خوزستان، احیای قنات‌ها، آزادی سازی زندانیان، افتتاح منازل، و اعزام اثرات جهادی به جشنواره‌ها را از دیگر برنامه‌های بسیج سازندگی بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود