Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای استان البرز با هشدار به مردم در خصوص صرفه جویی در مصرف آب گفت : وضعیت ذخایر آبی ۲ سد امیر کبیر کرج و طالقان مناسب نیست.

به گزارش جماران، سعید نقدی روز  پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  افزود:  اکنون ۴۹ درصد ظرفیت سد کرج خالی است  در حالی  مهرماه سال گذشته ۷۱ درصد ظرفیت  این سد پر از آب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد :  همچنین  اکنون  ۵۲ درصد ظرفیت سد طالقان خالی است در حالیکه پارسال در این همین زمان  ۶۷ درصد ظرفیت این سد پر از آب بود.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای البرز گفت :  امسال  ۲۹ درصد کاهش  حجم مخزنسد طالقان  نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد هستیم.

نقدی در خصوص وضعیت سفره های زیر زمینیآب  استان البرز گفت : برداشت بی رویه آب از سفره های زیر زمینی استان سبب شده تا سالانه شاهد افت ۷۲ سانتی متری این منابع در البرز باشیم .

وی بیان داشت : طی ۳۰ سال گذشته تاکنون ۲۱ متر آفت سطح آبخوان های استان البرز  شاهد بوده ایم که پدیده خوبی نیست .

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای استان البرز گفت : با توجه به  خشکسالی اخیر و نداشتن بارش مناسب در فصل بهار امسال ،  اکنون وضعیت سفره های زیر زمینی در البرز وخیم است .

وی بیان داشت : کاهش نزولات جوی و برداشت بی رویه آب برای مصارف شرب و کشاورزی  از منابع آب زیر زمینی زنگ خطر کم آبی را در این استان به صدا درآورده است .

۸۰ درصد آب شرب و کشاورزی استان البرز از سفره های زیر زمینی و ۲۰ درصد از سدهای کرج و طالقان تامین می شود.

ظرفیت سد کرج حدود ۲۰۵ میلیون متر مکعب و سد طالقان حدود ۴۲۲ میلیون مترمکعب است. این ۲ سد تامین کننده آب شرب استان های تهران و البرز هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا کم آبی ذخیره آب تهران ذخیره آب سد کرج ذخیره آب کرج افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سفره های زیر زمینی استان البرز آب منطقه ای درصد ظرفیت منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • صخره‌نوردی بی‌نظیر بز‌های کوهی در طالقان (فیلم)
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم