Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه برنامه ریزی برای عملیاتی نمودن آموزش حرفه های منتخب در راستای پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان در اتاق تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، جلسه برنامه ریزی برای عملیاتی نمودن آموزش حرفه های منتخب ( رشته های الکترونیک و مکانیک ) در راستای پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان با حضور علیرضا مقیدی، مدیر پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان در اتاق تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابوالفتح ابراهیمی، نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز در این جلسه، اجرای این پروژه همکاری را به عنوان راهکاری در راستای پیشرفت صنعتی در استان عنوان کرده و گفت: این آموزش ها اثرات خود را در کشورهای پیشرفته به خوبی نشان داده که عملیاتی سازی آن در استان نیز می تواند تحولی بزرگ در حوزه تولید و صنعت به وجود آورد. 

وی با بیان اینکه این حرکت، هدف بزرگی را دنبال می کند، گفت: هدف آن رشد صنعت همراه با آگاهی است و با اجرایی شدن آن دانش آموزان ما می توانند پیش بینی درستی از آینده یافته و علاقه مندی خود را شناخته و به دنبال آن بروند. 

ابراهیمی گفت: طی این طرح دانش آموزان در حین تحصیل، دوره های لازم عملی را در کارخانجات آغاز خواهند کرد که این امر بر رشد و توسعه اقتصادی کشور تاثیرگذار خواهد بود. 

علیرضا مقیدی، مدیر پروژه همکاری آموزش دوگانه شغلی ایران و آلمان نیز هدف اصلی این پروژه را معرفی و ایجاد ساختار عناصر آموزش دوگانه شغلی در ایران با کارایی موثر در آموزش مشاغل مورد نیاز صنایع و بنگاه‌های اقتصادی دانست و گفت: انتظار می ‌رود با تقویت روابط همکاری بین سازمان فنی و حرفه‌ای، اتاق های بازرگانی و تشکل های تخصصی نیاز های آموزش شغلی بنگاه های اقتصادی شناخته شده و برنامه های آموزشی با توجه به نیاز روز صنعت تدوین و در نهایت منجر به بالا رفتن سطح مهارتی نیروی کار متخصص در ایران شود.

وی ادامه داد: در فاز اول این پروژه قصد معرفی طرح به واحدهای تولیدی و تامین زیرساخت های لازم ادارات فنی و حرفه ای را داشتیم و حال نیز قدم در راه فاز دوم و عملیاتی سازی طرح گذاشته ایم. این سیستم آموزشی کمک خواهد کرد که صنایع ما در تربیت نیروی ماهر فعال شده و نیروی مورد نیاز خود را آموزش دهند. 

در عملیاتی نمودن فاز دوم پروژه های استان های پایلوت از واحدهای تولیدی – صنعتی با کمک تشکل های ذیربط در استان ها، نیازهای آموزشی طی فرم های از قبل تهیه و تدوین و جمع آوری شده و در طی چهار ماه آینده دوره های تخصصی در رشته های بازرسی فنی جوش، تراشکاری سی ان سی، فرزکاری سی ان سی، برق کار صنعتی، الکترونیک کار صنعتی و کاور پی ال سی با همکاری اتاق بازرگانی تبریز، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای توسط مربیان فنی و حرفه ای و استادکاران موجود در واحدهای تولیدی صنعتی با گذراندن دوره های تخصصی تدریس ( پداگوژی) در محل کارخارنجات با سرفصل های تعیین شده از طرف سازمان فنی و حرفه ای اجرا خواهد شد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: سامان احمدزاده در خصوص آخرین وضعیت پروژه پل حیدرآباد افزود: عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد در راستای تکمیل کمربندی شمالغرب و در ادامه طرح تبادل ارس و پروژه طرح دسترسی حیدرآباد به اتوبان پاسداران با ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی بی وقفه تداوم دارد.

احمدزاده با بیان اینکه اجرای این پروژه با بودجه عمرانی ۷۱۰ میلیارد ریال در راستای خروج از بن بست حیدرآباد احداث می شود، اعلام کرد: پروژه دوربرگردان حیدر آباد به اتوبان پاسداران با هدف اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد با طول عرشه ۴۵ متر و عرض ۲۰ متر، دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال غرب تبریز (ارس) را میسر می کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز همچنین از پیشرفت فیزیکی ۵۶.۶۳ درصدی پل معلم خبر داد و گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح معلم به طول عرشه ۳۳۴متر و عرض ۱۶ متر و با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه با کارفرمایی شهرداری منطقه ۵ و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در دست احداث است که در خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پیشرفت ۴۵.۸۳ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح قراملک خاطرنشان کرد: پل‌های معلم و قراملک به دلیل استفاده از تکنولوژی سگمنتال، هم به لحاظ بصری معماری زیباتری خواهد داشت و هم به لحاظ فنی از مقاومت بیش‌تری برخوردار خواهد بود.

احمدزاده ادامه داد: پل قراملک به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض ۲۱ متر با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در راستای روان‌سازی ترافیک جاده سنتو میدان کارگر در سطح منطقه ۶ اجرا می‌شود به طوری که مطابق روز شمار اعلامی، خرداد ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در تشریح آخرین وضعیت پل ۶۵ متری خاوران از پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریالی این پروژه خبر داد و افزود: این پل با طول عرشه ۷۰ متر و به عرض ۱۷.۵متر با هدف ایجاد دسترسی های جدید در خاوران در حال اجرا است.

احمدزاده با اشاره به پیشرفت ۱۰ درصدی تقاطع غیرهمسطح شهید حیدری نیز، یادآور شد: پس از بهره برداری از پل های روگذر ولایت و ولیعصر(عج)، سومین تقاطع غیرهمسطح مسیر اتوبان ولایت با عنوان روگذر شهید حیدری مقابل مجتمع باران واقع در انتهای کوی نصر به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض۲۴ متر در حال احداث است.

 

تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان وارد فاز جدید عملیاتی شد

شهردار منطقه ۹ تبریز هم با اعلام اینکه تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان تبریز با اتمام عملیات جایگزینی و اتصال لوله های آب شرب شرق تبریز وارد فاز اجرایی شده است، گفت: عملیات اجرای شمع های اصلی و ریزشمع ها (میکرو پل ها) در ۲ ضلع شرقی و غربی جبهه جنوبی اتمام یافته است.

اکبر دنیادوست افزود: عملیات انتقال و عبور خط لوله آب شرب شرق تبریز نیز با جایگزینی برخی لوله ها به شکل استاندارد از ۱۲ اردیبهشت سال جاری با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری تبریز، در محل پروژه پل خلعت پوشان آغاز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با اخذ مجوز از کمیسیون ماده هفت، حفظ و گسترش نباتات سازمان سیما، منظر و فضای سبز، کار انتقال درختان واقع در این ضلع در ۷۲ ساعت انجام می شود تا عملیات عمرانی در جبهه شمالی نیز اجرایی شود.

دنیادوست اظهار کرد: پیش بینی می شود، عملیات فنی و عمرانی اجرای ضلع های شرقی و غربی جبهه شمالی پل تقاطع خلعت پوشان ظرف هفت ماه آینده به اتمام برسد و این طرح در موعد مقرر افتتاح شود.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • مدیریت دوگانه آب بزرگترین ضربه به کشاورزان کشور