Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، افشین ملایی، رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس رضازاده اردبیل برگزار شد، گفت: ۵۶ درصد میانگین جمعیتی کشور دچار کم تحرکی هستند که می‌توان گفت که کم تحرکی بعنوان یک بیماری غیرواگیر، اما شایع در جامعه بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها را برای افراد بدنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر بیش از ۷۰ درصد مردم جامعه ما ورزش کنند و مردم ما با حضور حداکثری در فعالیت‌های ورزشی همگانی حضور یابند یقینا شاهد شکوفایی قهرمانان ورزشی از بین همین مردم خواهیم بود.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: اگر در تمام سیاست ها، تصمیم گیری‌ها و اقدامات، تندرستی مردم ایران ملات تصمیم گیری قرار گیرد شاهد پیشرفت روز به روز ورزش همگانی در بین تک تک مردم خواهیم بود.

ملایی ادامه داد: توسعه ورزش همگانی برای آحاد جمعیت کشور یک راهبرد آینده نگر برای ایران اسلامی است چرا که سلامتی و تندرستی نسل جوان امروز و میانسالان آینده را تامین می‌کند.

او اظهار داشت: زندگی روز به روز به سمت ماشینی شدن پیش می‌رود و نیاز مردم ورزش برای دوری از بیماری‌ها و مشکلات جسمی و روحی بیشتر می‌شود و وظیفه مهم خیات‌های همگانی ایجاد بستر مناسب و فرهنگ سازی در جهت آشتی آحاد مردم با ورزش است.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی تصریح کرد: ورزش باید در سبک زندگی مردم نهادینه شود چراکه اگر به ورزش بعنوان یک رویداد روزانه نگاه شود آنگاه دیگر شاهد اضافه وزن و چاقی بعنوان مادر بیماری‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر نخواهیم بود.

ملایی با اشاره به برگزاری اولین نشست سراسری روسای هیات‌های ورزش همگانی در اردبیل ادامه داد: سال گذشته بر اساس ارزیابی وزارت ورزش و جوانان فدراسیون ورزش‌های همگانی رتبه نخست را کسب کرد که اولین نشست سراسری روسای هیات‌های ورزش همگانی با هدف تجلیل از هیات‌های استانی و نیز اعلام راهبرد‌های سال جاری و سال آتی با هیات‌های استانی مطرح کرد.

او اضافه کرد: خانواده ورزش همگانی آماده ایجاد تحول ملموس در ورزش همگانی در جهت کاهش کم تحرکی در جامعه است اگر پشتیبانی‌های سخت افزاری و ملی از جریان ایجاد شده از طرف فدراسیون بوجود آید.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی جمهوری اسلامی ایران همچنین از رسانه‌های مکتوب، مجازی و صداوسیما خواست تا با استفاده از ظرفیت این فضا به رویکرد‌های مختلف ورزشی بپردازند و ورزش همگانی را بعنوان اولویت نخست توجه کنند.

ملایی در پایان قول مساعد داد فدراسیون ورزش‌های همگانی در جهت شناسایی و تامین نیاز‌های هیات همگانی استان اردبیل اقدام نماید.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کم تحرکی ورزش همگانی بیماری واگیردار جمعیت کشور رئیس فدراسیون ورزش های همگانی ورزش همگانی بیماری ها کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۴۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند