Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ گفت: به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم گوشه چشمی به خاک و آسمان ولایی ما داشته باشد.

به گزارش مشرق، امیر محمد حسین ابارشی، فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با اشاره به ویژگی های رزمایش مشترک پدافند هوایی و تفاوت آن با رزمایش های پیش از این، گفت: این رزمایش به صورت مشترک بین نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوایی ارتش و دوستان و همرزمانم در نیروی هوافضای سپاه پاسداران برگزار و توسط فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی کل کشور هدایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تفاوت این رزمایش نسبت به رزمایش های گذشته این است که اهداف به صورت ۳۶۰ درجه، پرحجم، در تاریکی شب، با اصل غافلگیری و در محیط کاملا سیگنالی و جنگالی به سمت ما حمله ور می‌شوند و ما با استفاده از تاکتیک ها و تکنیک‌های جدید که از قبل آموزش دیده و تمرین کردیم، با آن‌ها مقابله کرده و این آموزش ها را به منصه ظهور گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: سامانه راداری «قدس»؛ برگ زرین کارنامه طلایی نیروی هوافضای سپاه

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با اشاره به سامانه های استفاده شده در این رزمایش، گفت: عمده ترین سلاح و سامانه‌های که در این رزمایش به کار برده می شود، سامانه های سیگنالی، جنگالی، شنودهای الکترونیکی به همراه سامانه های موشکی، توپخانه ای و موشکی ارتفاع پست به صورت همزمان است.

بیشتر بخوانید: گزارش المیادین از جدیدترین رزمایش ایران در کویر مرکزی+فیلم

امیر ابارشی در پاسخ به سوالی دیگری در خصوص اینکه از چه سامانه هایی برای اولین بار استفاده شده و ویژگی شاخص این رزمایش چیست، گفت: کلیه سامانه هایی که در حوزه کشف، شناسایی، انهدام، درگیری در حوزه جنگال و دیده بانی استفاده شده، کاملا بومی ست و با استفاده از توانمندی های صنعت داخلی خودمان، این رزمایش انجام شده است که نکته بسیار مهمی است که ما در حوزه کشف و درگیری شناسایی به خودکفایی، خودباوری و بلوغ علمی رسیده‌ایم که می‌توانیم نیاز خود را در حوزه دفاع تامین کنیم.

وی تصریح کرد: سامانه های جدیدی در این رزمایش استفاده شده است، به عنوان مثال در حوزه کشف از سامانه معراج چهار استفاده شده که یک رادار سه بعدی با برد بلند است که ما می‌توانیم اهداف را از فاصله خیلی دورتر و برد ششصد کیلومتر کشف کنیم.

بیشتر بخوانید: امیر سرتیپ رحیم‌زاده: رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ پایان یافت

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰، ادامه داد: در حوزه درگیری از سامانه موشکی جدیدی و مختلفی استفاده شده است، در ارتفاع بلند باور۳۷۳، در ارتفاع متوسط سامانه پانزده خرداد و جوشن استفاده شد که سامانه موشکی جوشن سامانه ای کاملا پسیو و پیشرفته تر از سامانه پانزده خرداد است و برای اولین بار در این رزمایش رونمایی و به کارگیری و علیه اهداف متوسط استفاده شده است.

امیر ابارشی افزود: در حوزه ارتفاع کم و مقابله با موشک‌های کروز و بمب های دورایستا و هوشمند، ما از سامانه مجید و تلفیق آن با رادار زوبین به همراه سامانه موشکی دزفول استفاده کردیم که توانستند اهداف را به صورت نقطه ای و خیلی دقیق رصد و مورد انهدام قرار دهند.

وی با اشاره به استفاده از پهپادها در این رزمایش، گفت: در حوزه پهپاد پیش از اینکه دشمن بخواهد حمله کند از پهپاد شناسایی استفاده کردیم تا نحوه چینش، استتار و اختفای تجهیزات و سامانه‌ها که امروزه اصل بسیار مهمی در جنگال است، همچنین از پهپادهای مسلح و پهپادهای پرسه زن استفاده کردیم. در حوزه دیده‌بانی هم کارهای بسیار خوبی انجام شده است. در حوزه شناسایی ما سعی کردیم بعد از کشف اهداف به صورت راداری و به صورت کاملا پسیو شناسایی آن‌ها را در کمتر از دو دقیقه انجام دهیم.

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰، گفت: کار تلفیق سامانه های اپتیک با یکدیگر و با سامانه های راداری از کارهای جدیدی بود که در این رزمایش اتفاق افتاد، به محض اینکه هدفی کشف می‌شد به صورت اتوماتیک با کلیک کردن یک دکمه دوربین های برد بلند سرت و ترک ما، آن نقطه را مورد پایش قرار می‌دادند و هدف را شناسایی می‌کردند تا ما اطمینان حاصل کنیم که این هدف که به سمت ما می‌آید و می‌خواهیم اقدام تاکتیکی بر روی آن انجام دهیم دوست است یا دشمن.

امیر ابارشی با اشاره به همکاری نزدیک و بسیار هماهنگ با نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش، گفت: رزمایش مدافعان آسمان ولایت یک کار تلفیقی، توامان و مشترک بود که بین سپاه و ارتش انجام شد. ما دو منطقه را در این رزمایش شبیه سازی کرده بودیم، همکاران و همرزمان مان در سپاه منطقه حساسی را شبیه‌سازی کرده بودند و نیروی پدافند هوایی ارتش منطقه ویژه‌ای دیگر را و در مواجهه با حملاتی که احیانا بر علیه این مناطق متصور شده بود.

وی اضافه کرد: بر اساس اطلاعاتی که معاونت اطلاعات در طرح ریزی‌ها و محورهای های تهدید به ما اعلام کرده بود، این دو نیرو به صورت مشترک از یک نقطه به نام مرکز کنترل فرماندهی قرارگاه کل پدافند هوایی کشور مورد رهبری قرار گرفت و نحوه شناسایی و بارگذاری اهداف از این طریق مورد کنترل و ارزیابی قرار گرفت.

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ اظهار داشت: با توکل به خدا همرزمان نیروی پدافند هوایی ارتش و نیروی پدافند هوافضای سپاه، به تمام آنچه که از پیش در مواجهه با اهداف تعیین شده بود رسیدیم.

امیر ابارشی تصریح کرد: همان‌طور که گفتم اهداف به صورت‌ ۳۶۰ درجه به سمت مراکز تحت پوشش پدافندی ما حمله می‌کردند، این حملات پرحجم و در تاریکی شب بود که اصل غافلگیری را رعایت می‌کردند و ما با تنوع تهدیدات مواجهه بودیم، یعنی با موشک های کروز و دور ایستا، اهداف آیرو دینامیک، پهپادهای بدون سرنشین، پهپادها به صورت دسته جمعی حمله می‌کردند و ما توانستیم به تمام اهداف از پیش تعیین شده برسیم و اهداف را در تمام حوزه ها توانستیم ساقط کنیم و این اطمینان را به مردم می‌دهیم که ما ابتدا اصل بازدارندگی را در منطقه اجرا کردیم و به منصه ظهور رساندیم و به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم گوشه چشمی به خاک و آسمان ولایی ما داشته باشد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان نیروی پدافند هوایی ارتش نیروی هوایی ارتش نیروی هوافضای سپاه رزمایش هوافضای سپاه نیروی پدافند استفاده شده استفاده شد هوایی ارتش سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به صدور هشدار زرد با ورود سامانه ناپایدار همرفتی، رطوبت اندک و اوج فعالیت وزش باد از طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی و بارش موقت تگرگ در نواحی مستعد، رعدوبرق و صاعقه خبر داد.

مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بیانگر جوی به نسبت پایدار طی امروز بر روی استان است.

وی افزود: بر این اساس وضعیت جوی برای امروز در سطح استان به صورت صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد به نسبت شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود، از فردا مجدد از نیمه غربی شرایط افزایش ابر و بارش‌های رگباری بهاری مهیا است و به تدریج بعضی دیگر از نواحی را فرا خواهد گرفت.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: در این وضعیت برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری در سطح استان افزایش سرعت وزش باد و تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره صدور هشدار زرد هواشناسی با ورود سامانه ناپایدار همرفتی، رطوبت اندک و اوج فعالیت همراه با وزش باد از بعدازظهر فردا تا اواخر وقت چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت در استان، تصریح کرد: فعالیت این سامانه با وزش باد به نسبت شدید تا شدید، طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی در اواخر وقت و اوایل روز بارش موقت تگرگ در نواحی مستعد، رعدوبرق و صاعقه مورد انتظار است.

معتمدی گفت: طی این مدت تمام مناطق استان به ویژه اصفهان، آران و بیدگل، اردستان، اسلام‌آباد موگویی، انارک، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، فرودگاه اصفهان، خمینی‌شهر، خوانسار، خوروبیابانک، شاهین‌شهر و میمه، فریدن (داران)، دهاقان، لنجان، زواره، نائین، نجف‌آباد، مورچه خورت، نطنز، گلپایگان، کوهپایه، کبوترآباد، کاشان، دهق، شهرضا، فلاورجان، مبارکه، مهاباد، نائین و ورزنه تحت تأثیر سامانه است.

وی اظهار کرد: احتمال جاری شدن رواناب و اختلال در تردد، وزش باد به نسبت شدید، لغزندگی و کاهش دید به ویژه در جاده‌ها و گردنه‌های کوهستانی و جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی از مخاطرات این سامانه است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: احتیاط در سفرهای برون شهری، نداشتن توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، خودداری از عبور یا توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و تمهیدات لازم جهت حفظ صنعت کشاورزی، توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان تغییر محسوسی نخواهد داشت، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به درجه ۲۶ سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

معتمدی خاطرنشان کرد: چوپانان با دمای ۳۲ درجه سانتی‌گراد و بویین میاندشت با دمای شش درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان هستند.

کد خبر 750855

دیگر خبرها

  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • باران میهمان آسمان چهارمحال و بختیاری
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • رگبارهای بهاری از امروز دوباره آسمان فارس را در برمی‌گیرد
  • بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید