Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - تعامل کارآمد پلیس و صنعت بیمه در تمامی حوزه ها به کاهش تلفات انسانی و مالی و افزایش سطح رضایتمندی جامعه، منتهی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر غلامرضا سلیمانی که در آیین اختتامیه جشنواره انتخاب کروکی های برتر راهور ناجا سخن می گفت،  ضمن تبریک و گرامیداشت هفته ناجا با اعلام این مطلب افزود: با همکاری صنعت بیمه و پلیس راهور می توان مشکل اساسی انحراف منابع بیمه ای ناشی از وقوع تخلف، تقلب و صحنه سازی های گوناگون را برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

 

رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اهمیت گسترش فرایند صدور کروکی های الکترونیکی و اهمیت آن در نظام مندی عملیات پرداخت خسارت بیمه، خاطرنشان کرد: با تقویت بخش های آماده سازی و صدور کروکی الکترونیک و تبادل کامل اطلاعات پلیس و صنعت بیمه و تشکیل  بانک اطلاعاتی مشترک، از وقوع تخلفات پیشگیری کرده و احساس آرامش و امنیت عمومی تقویت خواهد شد.

دکتر سلیمانی از ضرورت راه اندازی کمیته مشترک ناجا و صنعت بیمه برای ساماندهی موتورسیکلت سواران خبر داد و افزود: تعیین تکلیف راکبان فاقد بیمه نامه یک ضرورت است که باید با ایجاد سازوکارهایی به نتایج قابل قبول منجر شود.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به اهمیت ماده ۱۸ آیین نامه بیمه شخص ثالث، تاکید کرد: اجرای آیین نامه راننده محوری به جای خودرو محوری بدون همراهی و همکاری نیروی راهور ناجا امکان پذیر نیست و این در حالی است که این موضوع می تواند در کاهش خسارات، نقش موثری داشته باشد.

وی با اشاره به تقارن هفته ناجا و روز جهانی پیشگیری از بلایایی طبیعی، حفظ و توسعه آرامش و اطمینان در کشور را از ماموریت های ویژه صنعت بیمه دانست و گفت: برای کاهش دغدغه های مردم و دولت در بخش جبران خسارت، گام های خوبی برداشته شده که با همکاری تنگاتنگ صنعت بیمه و پلیس این روند تسریع خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی در پایان همزمانی صدور کروکی الکترونیک و پرداخت خسارات غیرحضوری را در راستای حفظ کرامت انسانی و تسهیل عملیات بیمه گری ارزیابی کرد و افزود: هم افزایی پلیس و صنعت بیمه در جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و حفظ منابع عمومی، تاثیرر ویژه ای دارد.

در ادامه این نشست سردار سید کمال هادیان فر با ابراز خرسندی از حضور رئیس کل بیمه مرکزی و هیات همراه در آیین اختتامیه جشنواره کروکی های الکترونیک، تصریح کرد: آسیب های ناشی از تصادفات در کشور به اندازه تلفات کرونا، نگران کننده است و همکاری صنعت بیمه و پلیس می تواند در کنترل حوادث بسیار اثرگذار باشد.

فرمانده پلیس راهور ناجا با تشریح موانع توسعه فن آوری اطلاعات از ضرورت بازنگری در قوانین و آیین نامه های بازدارنده سخن گفت و از نهادهای دولتی خواست که بیش از پیش در این خصوص همکاری کنند.

گفتنی است در پایان این نشست، برگزیدگان جشنواره کروکی های برتر جوایز خود را از رئیس کل بیمه مرکزی و فرمانده ناجا دریافت کردند.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: رئیس کل بیمه مرکزی صنعت بیمه صنعت بیمه صدور کروکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند