Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس کسب و کار در خصوص مزایای بیمه کسب و کارهای خانگی و چگونگی ثبت مشاغل خانگی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، سمانه کلانتری بیان کرد: هر کسب و کاری که به طور رسمی اقدام به کار می‌کند و قانون آن را به رسمیت شناخته است ملزم به رعایت الزاماتیست که یکی از آن الزامات، کسور قانونی است که شامل مالیات، عوارض شهری و بیمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سه کسر قانونی کسوری  هستند که تمام مشاغل را ملزم کرده تا قانون پرداخت را رعایت کنند، ادامه داد: دولت ذیل قانون حمایت از کسب و کار خانگی  تمهیداتی  را برای این مشاغل در نظر می‌گیرد چرا که این کسب و کارها در سطح کلان هم منجر به جریان انداختن نقدینگی می‌شود و از این رو حمایت از این مشاغل برای دولت مهم است و دولت خود را مکلف کرده در بحث  تسهیلات و مزایا حامی این قشر باشد و سالانه پیشنهاداتی را به مجلس ارائه دهد که معافیت مالیات یکی از آنهاست.

کلانتری در ادامه به معافیت کامل کسب و کارهای خانگی اشاره و تصریح کرد: افرادی که کسب و کار خانگی را به صورت رسمی راه اندازی کردند طبق قانون، از معافیت کامل مالی برخوردارند و هیچ مالیات پرداخت نمی‌کنند.

وی یادآور شد:  کسب و کارهایی که در خانه راه اندازی می شوند همچنین از عوارض شهری هم  معافند.

این کارشناس کسب و کار در خصوص چگونگی ثبت بیمه و استفاده از مزایای بیمه کسب و کار خانگی در برنامه سلام تهران گفت: متقاضیان   باید بعد از ثبت بیمه اقدام به دریافت  کد کارگاهی کنند؛ و این کد زمانی که کسب و کار به صورت رسمی ثبت شود فعال می شود؛ بدینگونه که پس از ثبت، اظهارنامه‌ای  به بیمه تامین اجتماعی ارائه می دهد و درخواست کد کارگاهی می‌کند.

وی ادامه داد: کارفرما وقتی موفق به دریافت کد شده است؛ شروع به پرداخت کسر بیمه برای کارگران زیرمجموعه می کند و برای اعضای کسب و کار اگر شرکتی در نظر گرفته شوند، کسر بیمه مطابق با حداقل حقوق وزارت کار است که هر سال تعیین می‌شود و این میزان برای مشاغل خانگی هم می‌تواند رعایت شود و اگر رعایت شود مزیت معافیتی که این کارگران نسبت به مشاغل عمومی دارند این است که برای این کارگران، مبنای کسر حقوق همان ۳۰ درصد از پایه است که باید هر ماه ۲۳ درصد توسط کارفرما رد شود و ۷ درصد از سهم حقوق کارگر کسر می‌شود.

وی افزود: برای افرادی که ذیل مشاغل خانگی اقدام به پرداخت حق بیمه می‌کنند نرخ  آنها ۱۴، ۱۶ و ۲۰ درصد است و هر کدام مزایای خاص خودشان را دارند.

کلانتری خاطرنشان کرد: کارگاه هایی که زیر ۵ نفر کارگر دارند از معافیت کامل در بحث پرداخت بیمه کارفرما برخوردارند و این بدان معناست که کارفرما دیگر کسر بیمه را انجام نمی‌دهد و دولت مکلف به این کار است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس