Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد محمدی‌زاده عصر امروز در بررسی روند اجرا طرح‌های آب‌شیرین‌کن بوشهر، با بیان اینکه این پروژه‌ها فعال است اظهار داشت: پروژه شیرین‌سازی آب دریا در ساحل بوشهر به ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب در حال اجراست که فاز نخست آن حداکثر تا یک ماه آینده به ظرفیت پنج هزار متر مکعب وارد مدار تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با بیان اینکه پروژه آب‌شیرین‌کن ۱۷ هزار مترمکعبی بوشهر به‌صورت کامل تا پایان امسال تکمیل و وارد مدار تولید می‌شود گفت: تا پایان امسال در مجموع در شبانه‌روز ۱۷ هزار مترمکعب آب وارد شبکه آبرسانی بوشهر می‌شود.

وی با تأکید بر تسریع در حل مشکلات اجرای پروژه آب‌شیرین‌کن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر گفت: معاون امور عمرانی استاندار بوشهر برای حل مشکلات این پروژه پیگیری‌های لازم در دستور کار قرار داد.

محمدی‌زاده خطاب به مسؤولان شرکت آب منطقه‌ای بوشهر تأکید کرد: مدیرعامل و معاونان شرکت آب منطقه‌ای بوشهر موظف هستند مشکل زمین آب‌شیرین‌کن ۱۷ هزار مترمکعب بوشهر در کوتاه‌ترین زمان برطرف کنند نباید یک موضوع ساده اینقدر پیچیده شود و اکنون کارگاه این پروژه معطل حل این مشکل است.

وی به پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب بوشهر پرداخت و بیان کرد: برنامه‌ریزی تولید آب در این پروژه برای تولید ۶۰ هزار مترمکعب آب است که اکنون اجرای ۳۷ هزار مترمکعب آن در دست اجرا است.

پیشرفت ۶۷ درصدی پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۷ هزار مترمکعبی بوشهر

استاندار بوشهر پیشرفت ۶۷ درصدی پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۷ هزار مترمکعب بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: قرارداد این پروژه که ۱۸ ماهه است از زمان بهره‌برداری به سبب افزایش هزینه‌ها و شرایط تورم و مشکلات اقتصادی عقب است.

محمدی‌زاده حل مشکلات تأمین منابع مالی پروژه آب‌شیرین‌کن ۳۷ هزار مترمکعب بوشهر را مورد تأکید قرار داد و افزود: برای حل ‌مشکلات منابع مالی این پروژه اقدامات لازم انجام می‌شود تا وضعیت فعلی کارگاه این پروژه بهبود یابد و در اجرا آن تسریع شود.

وی با اظهار امیدواری برای بهره‌برداری آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب زودتر از زمان تعیین شده گفت: امید می‌رود در فصل نخست سال آینده آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب بود وارد مدار تولید و آب آن به شبکه آبرسانی منتقل شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر آب تولید آب شیرین کن هزار مترمکعب بوشهر پروژه آب شیرین کن ۱۷ هزار مترمکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین نوش‌آبادی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مردم به لیست رأی ندادند و اغلب انتخابات بر اساس شناخت فردی بوده است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

بنده در مجلس آینده از تمام ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی و تجارب مدیریتی در جهت حل مشکلات حوزه انتخابیه خود استفاده خواهم کرد.

بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، جبهه مؤمن انقلاب را جهت خدمت به مردم و توسعه و پیشرفت منطقه، بیش از گذشته تقویت خواهم کرد.

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

حضور در کمیسیون‌هایی که بیش از پیش بتوانم، مشکلات مردم به ویژه حوزه انتخابیه را حل کنم، که با توجه به شعار سال و شعارهای سال‌های اخیر بایستی اقتصادی و ایجاد زمینه برای افزایش بیش از پیش مردم باشد.

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ترافیک، آلودگی هوا، اشتغال زایی و ایجاد زمینه برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و کمبود سرانه‌ها از مهمترین چالش‌ها در استان تهران است، اما مشکلات معیشتی برای مردم در سراسر کشور عمومیت دارد.

کد خبر 6082868

دیگر خبرها

  • آینده سازان، پیروز فینال نخست لیگ دسته یک حرفه‌ای بسکتبال
  • هوای سه شهر درمدار نارنجی
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر