Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ توکلی بازیگر گزیده کاری است و در سریال‌های معدودی همچون «زیر تیغ»، «مرگ تدریجی یک رویا»، «شکرانه»، «آرام می‌گیریم»، «روزهای ابدی» و «روزگار قریب» جلوی دوربین رفته است. البته او کارگردانی تعدادی از سریال‌های تلویزیونی در دهه ۶۰ را هم برعهده داشت که مجموعه نمایشی «مدرس» با بازی خاطره انگیز مرحوم خسرو شکیبایی یکی از آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ توکلی در خصوص وضعیت اقتصادی این روزهای جامعه و دستمزد های بازیگران با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا  گفت‌وگو کرد که در ادامه از نظر می گذرانید؛

او در خصوص فعالیت‌های اخیر خود گفت: درحال حاضر مشغول پیش تولید برای یک نمایش به نام «گاردن پارتی» هستم که آذرماه روی صحنه می‌رود. موضوع نمایش به دوران پس از کودتای ۲۸ مرداد و روز فرهنگی ایران و آمریکا باز می‌گردد. آمریکایی‌ها به بهانه این روز فعالیت هنری می‌‌کردند و سعی داشتند با مردم ایران ارتباط برقرار کنند.

این بازیگر در پاسخ به این سوال که بازخوردها از نمایش چطور خواهد بود؟ بیان کرد: من به دلیل گزیده کار بودن، دیر به دیر در یک اثر هنری بازی می‌کنم. این نمایش هم نظر مرا به خود جلب کرد و باعث شد در آن به ایفای نقش بپردازم. درحقیقت این نمایش مجموعه‌ای از  امیدها، رنج‌ها و غم‌ها را در خود جای داده و امیدوارم این اثر بتواند رابطه خوبی با دیگران بر قرار کند.

توکلی در خصوص میزان تولیدات در دوران کرونا اظهار کرد: به مرور مقدمات تولید فراهم می شود چرا که در دوران کرونا افراد زیادی تلاش کردند که با رعایت ضوابط و شرایط سخت به کار خود ادامه دهند و متاسفانه در این راه برخی از هنرمندان خود را نیز از دست دادیم. من شاهد تحرک مثبتی در حوزه هنر هستم و به نوعی افراد آرام و آرام وارد عرصه تولید خواهند شد.

او درباره این که چرا تفاوت زیادی بین دستمزدهای بازیگران وجود دارد؟ تصریح کرد: سیاست فرهنگی قبل، سیاست انقباضی بود و مجموعه فعالیت‌های تولیدی در عرصه تئاتر  و تا حدودی سینما و موسیقی را قفل کرد ولی به این خاطر که سینما شامل یک ویترین دیدنی بود هزینه‌هایی را برای بخشی از افراد فراهم کرد و همین هزینه‌ها باعث شد تا مقداری دستمزدها به شکل کاذب بالا رود و در سطح شایعه قرار گیرد و همین موضوع کار و بار تولید را برای تهیه کنندگانی که این سرمایه ها را نداشتند و به شکل کاملا طبیعی و معقول کار می کردند برای ما نیز عمل خوبی نبود و هنوز اثر آن باقی مانده است. این نوع هزینه‌ها و دستمزدهای بالا فقط مخصوص یک درصد از هنرمندان است و بقیه طی دوران قبل در فقر و انزوا به سر بردند و اکنون هنرمندان بر اساس مدیریت پیش رو، وعده های داده شده و تغییراتی که قرار است فراهم شود و گشایش های در راه امیدوار هستند که خود را به عرصه تولید برسانند.

این بازیگر سینما و تلویزیون در این خصوص که آیا دستمزد او در بازیگری با وضعیت اقتصادی امروز مطابقت دارد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: من از راه بازیگری امرار معاش و ارتزاق نمی‌کنم و حدود چندین سال می‌شود که وارد صدا و سیما نشده ام و  با توجه به پیشنهادات زیادی که از آن سمت داشتم اما با آن‌ها همکاری نکرده‌ام چراکه ساز و کارها غلط بوده‌اند ولی امیدوارم در مدیریت پیش رو به این ساز و کارها دقت شود و راهکارهایی پیدا شود که نیرو های اصلی تولید وارد جرگه کار شوند.

هوشنگ توکلی در پایان و در این خصوص که چه درخواستی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس جدید تلویزیون دارد؟ به خبرنگار برنا گفت: زمانی که دوران انقباض صورت می‌گیرد درواقع سعی بر آن است که در همه مسیرهای تولید بحران به وجود بیاورند و به کارها گره بزنند و مجموعه و فعالیت‌های هنری و فرهنگی را مختل کنند به طور کل هر مدیر جدید به زمان نیاز دارد تا بتواند این گره های پیچیده را باز کند و متاسفانه باز کردن این گره‌ها نیروی زیادی می‌گیرد و نیازمند شرایط مناسب است اما من در توان وزیر فرهنگ آقای محمد مهدی اسماعیلی می‌بینم که به آرامی این گره‌ها را باز کند و در وعده‌ها و صحبت‌هایی که با هنرمندان داشته پای این صحبت‌ها را به میان کشیده است. مدیر جدید صدا و سیما نیز خواستار رفع گره‌هاست و در تلاش است تا مشکلات و موانع را یکی یکی از سر راه بردارد. شاید بتوان عنوان و شعار سال را گره‌گشایی گذاشت و نتیجه این گره‌گشایی را در سال آینده در محصولاتی که تولید می‌شود، دید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دستمزد فرهنگ و هنر کودتای ۲۸ مرداد ایران و آمریکا مردم ایران بازی سیاست انقباضی موسیقی سرمایه فقر بازیگر سینما و تلویزیون صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد تلویزیون برنا مشکلات بازی تلویزیون دوربین فقر مرگ بازیگر وضعیت اقتصادی هوشنگ توکلی گره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو

توجه ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط فرهنگی و طرح مسئله غزه به‌عنوان بی‌سابقه‌ترین نسل‌کشی تاریخ از محورهای مهم اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین روز از ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوهای فرهنگی در باکو بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی بامداد سه‌شنبه _یازدهم فرودین_ به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو شد، اجلاسی که پس از پنج سال بار دیگر نمایندگان فرهنگی کشورها و نهادهای بین‌المللی مختلف در جهان را گرد هم آورد تا پیرامون مهم‌ترین مسائل مشترک از حوزه فرهنگ گرفته تا مساله تروریسم را به بحث و تبادل نظر بنشینند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین آغاز این مجمع اظهار کرد: اولویت دولت جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط فرهنگی، توجه ویژه به همسایگان و کشورهای نزدیک و ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با قاره‌های آسیا و آفریقا و سایر مناطق جهان است، همچنین تعامل و گسترش روابط از طریق مشارکت در فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی از جمله اولویت‌های ما است و معتقدیم نقش سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات، درگیری‌ها و سو تفاهمات بین دولت‌ها، بسیار تأثیرگذار است.

وی افزود: رژیم کودک‌کش و نژادپرست بیش از ۷۶ سال است رسماً نسل کشی مسلمانان فلسطینی را در دستور کار قرار داده است و در هفت ماه اخیر ده‌ها هزار کودک و زن بی‌گناه غزه به خاک و خون کشیده شده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: انفعال بی‌سابقه سازمان‌های جهانی و منطقه‌ای مایه شرمساری است؛ اقلیتی صهیونیست همه اصول اخلاقی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی آمریکا هر جنایتی را انجام می‌دهد.

اسماعیلی همچنین امروز (چهارشنبه) همچنین در حاشیه مجمع، دیدارهای مهمی با همتایان و نمایندگان و مقامات فرهنگی بین‌المللی کشورهای مختلف حاضر در این اجلاس داشت؛ وی ضمن دیدار با حاجی فایق نبی اف رئیس اداره مسلمانان گرجستان (GBMI)، در پنل تخصصی گفت‌وگو برای صلح و امنیت جهانی و گفت‌وگوهای مذهبی با حضور نمایندگان ادیان مختلف حضور یافت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با «آنار کریم اف» همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد؛ آمادگی برای برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی از محورهای مهم مطرح شده از سوی وزیر فرهنگ کشورمان در این دیدار بود.

وی در این دیدار گفت: اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با آذربایجان داریم و به همین خاطر یک ایرانی در آذربایجان و یک آذربایجانی در ایران احساس غربت نمی‌کند.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: مواضع جمهوری اسلامی ایران در درگیری‌های اخیر تاکید بر حقانیت برادران آذربایجانی بود؛ تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود.

اسماعیلی در عین حال گفت: مرزهای آبی و دریایی مشترک و طولانی با کشور آذربایجان داریم و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهرهای مرزی ایجاد شود.

وی همچنین اعلام کرد: ایران آمادگی دارد بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک سینمایی برگزار کند.

وزیر فرهنگ افزود: در تلاش هستیم تا اولین جشنواره فیلم‌های سینمایی کشورهای حاشیه خزر را برگزار کنیم در همین زمینه از شما و سینماگران شما دعوت می‌کنیم تا در این جشنواره حضور داشته باشید.

اسماعیلی امروز همچنین در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که از امروز در باکو، پایتخت آذربایجان، آغاز می‌شود، تحت تأثیر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه قرار دارد.

وی افزود: «گفت‌وگو» بدون پاسداشت کرامت انسان‌ها که از حقوق اولیه است، معنا ندارد و نمی‌توان از «فرهنگ» سخن گفت، بدون اینکه جانیان صهیونیست را مهار کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: امروزه قدرت رسانه‌ها و ظرفیت فرهنگ‌ها باید در خدمت آسایش بشریت و آرامش انسان‌ها قرار گیرد؛ برپایه این باور، در سخنرانی «ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی» در باکو، ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای ترویج فرهنگ صلح از طریق همکاری‌های جامعِ بین فرهنگی با همه کشورها را ارائه کردم.

وی نوشت: همچنین به اولویت ایران برای توسعه روابط فرهنگی با همسایگان اشاره کردم و گفتم ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با کشورهای قاره آسیا و آفریقا از راهبردهای ماست.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: ما معتقدیم که باید با تغییر شیوه‌های مشارکت، اثرگذاری سازمان‌های بین‌المللی را ارتقا داد و آن‌ها را از انفعال خارج کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 749900

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • عکس| جدیدترین عکس سجاد افشاریان در پشت صحنه تئاتر
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم