Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: شهرداری تهران برای مقابله با کرونا از فناوری ارتباطات و اطلاعات هم یاری گرفته و تاکنون اقداماتی مانند؛ امکان ارزیابی مراکز واکسیناسیون تحت پوشش ستاد کرونای شهرداری و راه‌اندازی امکان درخواست واکسیناسیون کرونادر منزل برای اقشار خاص از رطیق سامانه تهران من انجام شده است.
محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) شهرداری تهران در گفت‌وگو با «شهر» از آمادگی کامل و همکاری نزدیک این سازمان با ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران در راستای توسعه واکسیناسیون کووید- 19 و آماده‌سازی سامانه «تهران من» در این رابطه خبر داد گفت: یکی از اقدامات انجام شده، ایجاد امکان ارزیابی و نظرسنجی درباره مراکز واکسیناسیون تحت پوشش ستاد کرونای شهرداری تهران است که در قالب فرم‌های الکترونیک و بر بستر تلفن‌ همراه از سوی ارزیابان و عموم مردم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
او برقراری زیرساخت ارتباطی و تجهیز مراکز واکسیناسیون را یکی دیگر از سرفصل‌های اقدامات انجام شده عنوان کرد و توضیح داد: ارتقاء و به‌روزرسانی تجهیزات رادیویی مراکز واکسیناسیون، بهینه‌سازی شبکه ارتباطی و فراهم‌سازی ارتباط اینترنت و اینترانت از طریق شبکه فیبرنوری و همچنین تامین و راه‌اندازی تجهیزات سخت‌افزاری برای مراکز واکسیناسیون ثابت و سیار از جمله اقداماتی بود که در کم‌ترین زمان ممکن انجام شد تا مراکز واکسیناسیون به سرعت وارد مدار شوند و ارایه خدماتشان به شهروندان آغاز شود.
به گفته فرجود، راه اندازی امکان درخواست واکسیناسیون کرونا در منزل برای اقشار خاص، مشاوره و اطلاع‌رسانی کرونا در مرکز تماس (میز خدمت) سرشماره 137 با قابلیت پشتیبانی 24 ساعته نیز از برنامه‌های در دست اقدام است.
او به ظرفیت‌ سامانه «تهران من» با حدود 3 میلیون و 500 هزار کاربر اشاره کرد و گفت: اپلیکیشن «تهران من» در چند مرحله اقدام به اطلاع‌رسانی به شهروندان کرده و ظرفیت‌های این سامانه در حوزه‌های اطلاع‌رسانی، ارائه گزارش‌های تحلیلی و نیز آموزش به شهروندان آماده خدمت به ستاد کرونا است؛ همچنین اطلاعات مرکز واکسیناسیون بر روی نقشه شهر تهران بارگذاری شده است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: در راستای استفاده از ظرفیت داوطلبان در ارائه خدمات به شهروندان و شهر، سازمان فاوای شهرداری تهران در حال ‌راه‌اندازی سامانه‌ای جامع با هدف مدیریت فعالیت‌های داوطلبانه و ارتباط با داوطلبان در حوزه‌های مختلف است که با اولویت تعامل با داوطلبان در حوزه خدمات‌دهی کرونا، به زودی راه‌اندازی می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مراکز واکسیناسیون شهرداری تهران راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در دو حوزه انتخابیه زنجان
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور