Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک، سرهنگ نورالله دهناد رزمنده 8 سال دفاع مقدس در جمع مردم شهر دیشموک با بیان اینکه مسوولان هر چه سریعتر برای آسیب‌های اجتماعی دیشموک فکری کنند اظهار کرد: اعتقادی به حرف درمانی نداریم چرا جلسات آسیب‌شناسی فقط تبدیل به صورت جلسه می‌شود و به دنبال آن یک ریال هزینه نمی‌شود چرا فقط پدران و مادرانی را که در فقر مطلق به سر می‌برند محکوم می‌کنیم آن‌هایی که فرزندانشان جلو چشمانشان پرپر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رزمنده دفاع مقدس تصریح کرد: کدام آسیب شناسی تا با حال در دیشموک انجام شده که به رفع مشکل بینجامد 80 در صد خانوارهای این منطقه در فقر مطلق  به سر می برند چرا آسیب‌شناسی نمی‌شود.

وی گفت: ای کسانی که جلسه آسیب‌شناسی برگزار می‌کنید تاکنون چه نتیجه‌ای گرفته‌اید چرا اعتبار برای مشکلات در نظر نمی گیرید چرا فقط جلسه آسیب‌شناسی می‌گیرید کدام مسئول پای کار آمده‌ پای کار آمده و ما همکاری نکرده‌ایم، کجا خانواده فقرا را شناسایی کرده و از درد دل آنها با خبر شدید و پای درد آنها نشستید.

دهناد گفت: کدام گروه تا الان در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی پای کار آمده و تشکیل گروه دادند فرق بین فرهنگ قدیم و جدید را توضیح دادند فضای مجازی را بررسی و فرهنگ سازی کردند.

رزمنده 8 سال دفاع مقدس گفت: درخواست از همه مسئولان از همه ریش سفیدان و از همه مردم این است که مواظب فرزندانشان باشند پیش از اینکه آسیبی  به آنها برسد درد فرزندانشان را لمس و رفع کنند.

وی با بیان اینکه پنهان کاری درد فرزندانمان باعث می شود که یک روزی فرزندان خود را از دست بدهیم عنوان کرد: بیش از 40 درصد خانوارهای این منطقه برای کسب و کار از اینجا مهاجرت کرده‌اند.

دهناد با اشاره به اینکه جوانان این منطقه به دلیل بیکاری و نبودن شغل مهاجرت کرده و در گوشه ای از این کشور کارگری می کنند خطاب به مسئولان گفت: می‌شود در این منطقه کارگاه‌های اشتغال ایجاد کرد چرا ایجاد نمی‌کنید ای مسئول که صدای ما را می‌شنوی ای فضای مجازی به مسوولان گوشزد کنید مثل روستاهای مناطق شمالی می شود در اینجا کارگاه آموزشی ایجاد کرد اما این کار را نمی‌کنند بانک ها به ما سخت می‌گیرند بروکراسی بیداد می‌کند و باعث دلسردی و مایوس شدن جوانان می‌شود.

دهناد گفت: از جامعه روحانیت می‌خواهم تا تمهیدات لازم را در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی  دیشموک به کار گیرند.

وی مهاجرت بی‌رویه، عدم توجه به اختلافات و قومیت‌ها، خط و باند بازی‌ها را از ریشه‌های اصلی فقر در این منطقه خواند و گفت:  50 درصد هم خود مردم مقصر از دست دادن جوانان هستند.

دهناد خطاب به کسانی که در راس هستند گفت: مسئولانی که تشریف می‌‌آورید آسیب‌شناسی کنید این آسیب شناسی باید خروجی مثبت داشته باشد.

وی گفت: ای مسئولان زیربنای منطقه ما در برخی جاها در حال نابودی است همین جاده دیشموک قلعه رئیسی  و دهدشت را هر کسی ببیند فرار می‌کند و جوانان هم مایوس می شوند.

وی در پایان با بیان اینکه ای همه کسانی که در این منطقه زندگی می کنید بیایید دست از لجاجت برداریم و دست از فرهنگ‌های تحمیلی به جوانان برداریم؛ گفت: از دولت فعلی که با همت پای کار آمده می خواهم بیشتر به منطقه دیشموک توجه داشته باشند.

دهناد گفت: اینکه آقای رئیسی در جلسه یادی از دیشموک کردند قدردان هستیم و می‌خواهیم عملا وارد شوند.

انتهای پیام/82027

 

منبع: فارس

کلیدواژه: درد دفاع مقدس آسیب های اجتماعی فقر آسیب های اجتماعی پای کار آمده آسیب شناسی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان

عضو شورای شهر مشهد، گفت: مشارکت مردم در احیای زندگی‌ افراد و کاهش آسیب‌های اجتماعی از نکات مثبت پویش مشهد مهربان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی ناصحی در جمع خبرنگاران، در خصوص پویش مشهد مهربان، اظهار داشت: پویش مشهد مهربان در سال 1403 با ولادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده و در روز ولادت امام رضا(ع) پایان می‌یابد.

وی افزود: مشارکت مردم در احیای زندگی‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی از نکات مثبت این طرح است و از مردم خواهشمندم در حد توان خود در این پویش مشارکت کنند.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه یکی از مهمترین ایده‌های شوراهای اجتماعی محلات که در 3 سال 1400، 1401 و 1402 موجب جذب مشارکت بسیاری از شهروندان شده، پویش مردمی مشهد مهربان است، عنوان کرد: این پویش با هدف آزادسازی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد راه‌اندازی شد و توانست به همت شوراهای اجتماعی محلات و خیرین محلی در سال اول 5000 نفر، سال دوم 10 هزار و در سال سوم بیش از 22 هزار نفر مشارکت‌کننده را در آزادی چندین زندانی سهیم کند.

ناصحی خاطرنشان کرد: تا به امروز 25 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند که مناطق چهار،پنج و یازده بیشترین میزان مشارکت را داشته اند.

عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد: شوراهای اجتماعی محلات همچون سال‌های گذشته با استفاده بهینه از ظرفیت مردم نوع‌دوست، نیکوکاران و خیرین محلی، در راستای تقویت اخلاق اجتماعی و روحیه خیرخواهانه با مشارکت تشکل‌ها و مراکز نیکوکاری، مدارس و مساجد محله نسبت به آزادی زندانیان اقدام کنند.

وی یادآور شد: دستگاه‌های مربوطه ضمن انجام وظایف خود به نحو احسن باید تسهیل‌گر باشند و با تلاش و تبلیغ مناسب مشارکت‌های مردمی را سازماندهی کنند.

کمک‌های سازمان یافته و هدفمند موثرتر است

یوسف‌زاده، معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد نیز اظهار داشت: در پویش مشهد مهربان دو موضوع تعریف شده که شامل آزادسازی زندانیان جرائم غیب عمد و حمایت از دانش آموزان بازمانده از تحصیل می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات مثبت این طرح ورود مردم به صورت مستقیم و افزایش ظرفیت‌ مشارکت‌های مردمی بوده است و در این طرح نگاه شهرداری معطوف به یک قشر خاص نیست بلکه عوام مردم جهت مشارکت مورد توجه هستند.

معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد عنوان کرد: سال گذشته بیست‌ و پنج میلیون جمع آوری شده است تا به امروز 50 درصد مبلغ سال گذشته جمع‌آوری شده است.

یوسف‌زاده افزود: سال گذشته 30 شب در بوستان حجاب برنامه قرآنی برگزار شد که مردم در حین برنامه قرآنی اقدام به مشارکت و حضور در غرفه مشهد مهربان کردند، اما امسال با توجه به با سردی هوا هشت شب در ماه مبارک رمضان در بوستان حجاب برنامه برگزار شد که 520 نفر مشارکت کردند.

وی تصریح کرد: بنا داریم به بیست و پنج محله منطقه دو ورود کنیم و دستگاه کارتخوان را به محلات، معابر، بازارها و معابر اصلی جهت افزایش مشارکت مردم ببریم. در محله عبدالمطلب 150 نفر مشارکت کرده‌اند.

معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد، خاطرنشان کرد: اگر مردم به صورت سازمان یافته و هدفمند در طرح مشارکت کنند، قطعا نسبت به فعالیت‌های فردی ثمره موثرتر و مشهودتری خواهیم داشت، لذا خواهشمندم در حد وسع در پویش مشهد مهربان مشارکت کنید.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان