Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@07:20:32 GMT

بهره وری اب در بخش کشاورزی باید بهبود یابد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۱۲۷۸

بهره وری اب در بخش کشاورزی باید بهبود یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال محمودزاده در نشست ملی مطالبه گران حوزه آب و کشاورزی اظهار کرد: امکاناتی که به بخش کشاورزی داده می‌شود نسبت به بخش صنعت و خدمات کمتر است و سالیانه بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌کنیم که از این میزان نزدیک به ۱۵ تا ۲۰٪ بخاطر عدم مدیریت مناسب هدر می‌رود که بسیار رقم بالایی ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال به شدت از نظر میزان بارندگی دچار مشکل هستیم و کشاورزان زیادی از این حیث آسیب دیدند که سعی داریم با مطرح کردن راهکارهایی در تسهیل رفع مشکلات آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: پس قانون بیمه کشاورزی که از مواردی است که دارای مشکلات عدیده است که ما در کمیسیون تخصصی سال‌ها به این موضوع پرداختیم و در حال حاضر بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از اعتبارات دولت به بخش بیمه تزریق می‌کنیم اما اعتبارات کمی است و این موضوع نیاز به سه برابر اعتبارات فعلی می‌باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به تصویب اخیر قانون ایجاد شورای قیمت‌گذاری در جهت قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: قیمت تضمینی محصولات کشاورزی همیشه پایین بوده و بر اساس واقعیت‌ها جلو نرفته است و ما در سال ۹۷ علی‌رغم اینکه ۱۳ میلیون تن گندم در کشور تولید داشتیم خرید ما در حدود ۵ میلیون تومان بود و در این بین ۸ میلیون صرف دام و یا قاچاق شد که دلیل آن هم عدم قیمت‌گذاری واقعی برای آن بود.

جلال محمودزاده افزود: به دلیل دارا بودن برخی مشکلات اداری فرصت حضور در بازارهای جهانی در بخش کشاورزی را از دست داده‌ایم. به عنوان مثال نزدیک به ۵/۶ درصد بازار روسیه از نظر محصولات کشاورزی را دارا هستیم در حالی که کشور ترکیه بیش از ۱۹ درصد محصولاتش به فروش می‌رسد و متأسفانه باید بگوییم که در بازارهای کشورهای همسایه رقم پایینی از صادرات محصولات کشاورزی را داریم.

وی ادامه داد: مشتری خارجی منتظر ما نمی‌ماند که بخواهیم آیا محصولات کشاورزی را صادر کنیم یا خیر. بنابر این در کمیسیون کشاورزی مجلس قانون انتظار را پیشنهاد دادیم که تغییراتی در این باب اعمال شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: هیچ کشوری به اندازه ما درصد هدررفت محصولات کشاورزی اش بالا نیست ۱۵ یا ۲۰ درصد صادرات محصولات کشاورزی رقم تأسف‌بار است.

جلال محمودزاده در پایان گفت: در بخش آب به سفره‌های زیر زمینی ظلم می‌کنیم و از ۸۵ درصد آب شیرین کشور که در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، نزدیک به ۶۵ درصد آن هدر می‌رود و درصد پایینی از آن استفاده بهینه می‌شود. بنابراین با اصلاح شیوه آبیاری، باید به سمت آبیاری زیرزمینی برویم تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

کد خبر 5328014

منبع: مهر

کلیدواژه: جلال محمودزاده کمیسیون کشاورزی مجلس محصولات کشاورزی قیمت دلار طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار وزارت جهاد کشاورزی قیمت جهانی طلا شاخص کل بورس گمرک ایران قیمت یورو سازمان بنادر و دریانوردی قیمت جهانی نفت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی ویروس کرونا لوازم خانگی قیمت گاز محصولات کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ