Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌ها با بیان اینکه برای تعهدهای آینده باید پیش‌بینی کرد، گفت: به دست آوردن سهم بیشتر در شرکت‌هایی که محصولات صادراتی دارند سبب تقویت منابع صندوق و جبران کاستی منابع ورودی از محل کسور کارمندان می‌شود.
به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی نفت، عبدالحسین بیات رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در نشست با مدیران‌ عامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری مرتبط با صندوق‌ها گفت: به‌دنبال سیاست‌های کلی کشور درباره کوچک‌سازی بدنه‌ دولت، استخدام‌های رسمی کاهش و واگذاری‌ها افزایش یافت بنابراین، منابع ورودی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از محل کسور کارمندان شاغل به نسبت تعداد بازنشستگان، محدود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای جبران منابع ورودی رو به کاهش از محل کسور کارمندان شاغل، راهی جز افزایش فعالیت‌های اقتصادی نیست بنابراین باید روی اهدافی متمرکز شد که بازدهی و سودآوری بیشتری داشته باشد.
رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: فعالیت اقتصادی و درآمدزایی باید متناسب با تعهدهای کنونی و آینده باشد، برای افزایش درآمدهای صندوق، یکی از برنامه‌هایی که باید بیشتر به آن پرداخته شود تقویت درآمدهای ارزی از طریق بهره‌مندی از شرکت‌هایی است که تولیدات آنها صادراتی و ارزآور است.
بیات ادامه داد: از این رو صندوق می‌تواند در این شرکت‌ها، سهم بیشتری داشته باشد یا شرکت‌های تابعه خود را که محصولات صادراتی دارند توسعه دهد.
وی گفت: نگاه مهندسی در بنگاه اقتصادی کافی نیست، برای حضور در بازار اقتصادی باید مسائل مهندسی و اقتصادی با هم مدیریت شود در این صورت است که راهبرد یا راهبردهای درست برای حضور یا توسعه‌ بازار به‌کار گرفته می‌شود و هدایت بنگاه‌های اقتصادی، هوشمندانه‌تر می‌شود.
رئیس هیئت‌رئیسه تاکید کرد: نباید نگاه غیراقتصادی در گروه صندوق‌ها حاکم باشد، مسئولان امانت‌دار منابع و دارایی‌ها هستند، از این رو، باید با اتکا به توان خود و بکه‌ارگیری دانش روز با انتخاب بهترین راهبرد یا راهبردهای اقتصادی، امانت‌دار منابع و موجب ازدیاد آنها باشیم.
رصد روزانه بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها
بیات گفت: برای استمرار حضور در بازارهای اقتصادی و بهره‌وری، صرف تمرکز روی صورت‌های مالی سالانه کافی نیست باید از روش‌های حسابداری مدیریتی بهره برد تا هر لحظه بتوان از وضع بنگاه اقتصادی آگاه شد و متناسب با شرایط بازار تصمیم گرفت زیرا مسیر بنگاه‌های اقتصادی پویاست از این رو رصد روزانه بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها ضرورت دارد.
وی افزود: با کار مطالعاتی باید مشخص کرد تعهدهای آینده با فعالیت‌های اقتصادی چه مقدار تناسب دارد بنابراین، باید با ترسیم الگوهای مناسب، پیش‌بینی پویایی از آینده داشت.
رئیس‌ هیئت‌رئیسه با بیان اینکه شفاف‌سازی و آسیب‌شناسی فرایندها، 2 رکن مهم هستند، گفت: تهیه مفاد جامع، شفاف، تعاریف و شرایط قطعی برای قراردادها و پیمان‌ها، ضروری است.
در این نشست مدیران عامل شرکت‌های اقتصادی صندوق‌ها، گزارشی از وضع شرکت‌های متبوع ارائه کردند. رئیس هیئت رئیسه نیز از اقدامهای انجام شده تشکر و قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق های بازنشستگی رئیس هیئت رئیسه منابع ورودی صندوق ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیرمجاز ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد.

فاطمه رضایی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیر مجاز در بالا دست سد زاوین در شهرستان کلات ورودی آب به این سد از ۴۵ لیتر بر ثانیه به ۱۵۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

وی عنوان کرد: پس از دریافت اعتراضات کشاورزان پایین دست سد زاوین درباره لوله‌گذاری عده‌ای از سودجویان در بالادست سد و آبیاری اراضی دیم بدون حق آبه، کارشناسان منابع آب شهرستان کلات از محل بازدید و پس از محرز شدن تخلف، اخطاریه‌های لازم داده شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: علیرغم اخطاریه‌های داده شده ولی متخلفان به اخطاریه‌ها توجه نکردند.

وی افزود: با اخذ دستور مقام قضایی و هماهنگی پاسگاه انتظامی زاوین نسبت به جمع‌آوری آوری منصوبات و اتصالات در بالادست سد زاوین اقدام شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات تصریح کرد: با این اقدام تقریباً ۱۰۰ لیتر در ثانیه به دبی ورودی به سد زاوین اضافه شد.

وی تصریح کرد: سد زاوین در بالادست روستای زاوین علیا بر روی رودخانه زاوین از سر شاخه‌های رودخانه قره تیکان، به منظور تأمین آب زراعی اهالی روستاهای زاوین بالا و پایین ساخته شده است.

سد زاوین قابلیت آبگیری سالانه ۱۷.۳ میلیون مترمکعب آب را دارد. ۲۵.۱ میلیون مترمکعب از حجم این سد برای آب آشامیدنی و مورد مصرف صنعت در نظر گرفته شد. هچنین بهره‌برداری از این سد آب مورد نیاز ۳۳۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی پایین‌دست منطقه تأمین می‌شود.

برای بهره‌برداری از این سد که از سال ۱۳۷۵ عملیات اجرایی آن شروع شد حدود ۳۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. با احداث این سد آب آشامیدنی اهالی روستاهای زاوین پایین، محمدآباد، چنار و شهرکت صنعتی زاوین تأمین می‌شود. این سد در ۵۰ کیلومتری شهر مرزی کلات و در مجاورت روستای زاوین علیا قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • امکان تعویق بازنشستگی شهردار قم وجود ندارد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس