Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:00:56 GMT

واکسیناسیون ۶۰ درصدی گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۱۸۰۹

واکسیناسیون ۶۰ درصدی گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی آموزش و پرورش در گفت‌وگوی ویژه خبری اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش با توجه به هماهنگی‌های کاملی که با وزارت بهداشت و آموزش پزشکی دارد اقدام به بازگشایی حضوری مدارس به صورت تدریجی و برنامه‌ریزی شده کرده است.

وی ادامه داد: اقدامات مربوط به بازگشایی از همان ابتدا با هماهنگی وزارت بهداشت صورت گرفته است لذا ۸۵ درصد معلمان و کارکنان ما واکسینه شده‌اند و از گروه دانش‌آموزی هم ۶۰ درصد تا ۲۰ مهرماه واکسینه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از گروه دانش‌آموزی گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال شامل واکسیناسیون شده است، افزود: به تدریج این گروه به صورت کامل واکسینه خواهند شد، از ابتدای مهرماه در مناطق روستایی و در مناطق کم جمعیت بازگشایی انجام شد و الان سه الی چهار و نیم میلیون نفر در زمره گروهی قرار گرفتند که می‌توانند فعالیت حضوری داشته باشند البته این موضوع شامل مناطق روستایی می‌شود.

کمرئی بیان کرد: این موضوع شامل مدارس کم جمعیت می‌شود و بر اساس گروه بندی به تدریج مدارس به صورت حضوری فعالیتشان را آغاز خواهند کرد، نیمه دوم آبان ماه فرایندی است که با شرایطی که در کشور حاکم خواهد شد و دریافتی که از مراجع بهداشتی خواهیم داشت بازگشایی را با وسعت بیشتر انجام خواهیم داد، اما در این زمینه تابع سیاست‌های وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، روند فعالیت حضوری را با توجه به دستورالعمل‌هایی که صادر می‌شود کند و یا تند خواهیم داشت.

کد خبر 5328070

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کمرئی وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس واکسیناسیون دانش آموزان واکسیناسیون معلمان ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران هفته ناجا شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه بنیاد شهید و امور ایثارگران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کمیته امداد امام خمینی غلامحسین محسنی اژه ای واکسن کرونا هوشمندسازی پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی