Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، اولگا آلگایرووا، دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد در اروپا (UNECE)  بحران سوخت جاری در اتحادیه اروپا را موجب تضعیف اقتصاد کشور‌های آسیب پذیرتر این اتحادیه عنوان کرد.

آلگایرووا در حاشیه هفته انرژی روسیه که در مسکو برگزار شد، گفت: من می‌دانم که برخی از کشور‌های اتحادیه اروپا در حال حاضر در مورد نحوه حمایت از این خانواده‌ها صحبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته  این کمبود انرژی در کشور‌های واردکننده، پیامد‌های اقتصادی به دنبال خواهد داشت اما عمدتا کشور‌های آسیب پذیر، آن را احساس خواهند کرد. آنچه ما در سازمان ملل می‌گوییم این است. بسیاری از خانوار‌ها برای پرداخت قبوض انرژی دچار مشکل می‌شوند.

این مقام سازمان ملل متحد با اشاره به  (ETS) خاطرنشان کرد: علاوه بر تعادل نداشتن بین عرضه و تقاضا، در ظرفیت ذخیره سازی اروپا و قیمت جدید کربن نیز مشکل وجود دارد. بر اساس سیستم تجارت گاز‌های گلخانه‌ای اتحادیه اروپا، شرکت‌های انرژی اروپایی، تولید کنندگان و خطوط هوایی باید هزینه هر تن انتشار دی اکسید کربن را که به عنوان بخشی از تلاش برای مقابله با تغییرات آب و هوا تولید می‌کنند، پرداخت کنند.

قیمت گاز در پاییز امسال به بالاترین حد خود رسیده است، این امر با افزایش تقاضای انرژی و عرضه محدود آن همزمان با شرایط اقتصادی از بحران شیوع کرونا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا همراه شده است.

با نزدیک شدن به فصل زمستان، اتحادیه اروپا برای پر کردن ذخایر گاز خود تلاش می‌کند، زیرا کشور‌های عضو برای واردات بخش عمده‌ای از گاز خود به واردات تکیه می‌کنند. دانا اسپینانت، سخنگوی کمیسیون اروپا هفته گذشته اعلام کرد که این اتحادیه در حال بررسی جبران افزایش قیمت برای آسیب پذیرترین خانواده‌های اروپایی است.

شرایط بد اقتصادی، اختلافات و کاهش قدرت در عرصه بین‌المللی حاکی از چالش‌های جدی فرانسه، انگلیس و آلمان به عنوان سردمداران اتحادیه اروپا و از هم‌گسیختگی هرچه بیشتر این اتحادیه است.

زیان اقتصادی فرانسه از فسخ قرارداد زیردریایی‌های هسته‌ای با استرالیا این کشور را هم از آمریکا و هم از انگلیس سرخورده کرده است. پیامدهای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) از جمله سف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها به دلیل کمبود سوخت گریبانگیر انگلیس شده است.

در آلمان نیز شکست سخت حزب آنگلا مرکل در انتخابات دربرابر مخالفان آن‌هم پس از ۱۶ سال، افزایش ۱۷۰.۵ درصدی بهای گاز و افزایش ۶۳.۵ درصدی بهای نفت در این کشور و تظاهرات مردم از مشکلاتی است که آلمان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمبود سوخت اروپا اتحادیه اروپا بحران اقتصادی اروپا اتحادیه اروپا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأیید کرد انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

به نقل از یورونیوز، رئیس دیپلماسی اروپا در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض با همتای سعودی خود دیدار کرد.

در این دیدار، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان گفت: حتی اگر آتش‌بس در غزه حاصل شود، ما همچنان باید با پیامدهای درگیری نه‌تنها در غزه بلکه در کرانه باختری رود اردن، فراتر از آن، در منطقه خود مواجه شویم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بورل اظهار کرد: به من گفتند که جغرافیا دیگر مهم نیست. در اوکراین، جنگ برای سرزمین است و اینجا در غزه و فلسطین، جنگ برای سرزمین است، دو طرف برای یک سرزمین می‌جنگند و تنها راه‌حل این است که آن را به اشتراک بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند