Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ملک لی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عنوان کرد: شاخص کل بورس تهران در اولین روز هفته، با عدد یک میلیون و ۴۸۹ هزار واحد شروع به کار کرد و پس از ۵ روز کاری و ریزش زیاد، به عدد یک میلیون و ۳۹۷ هزار واحد رسید، که بیش از ۶ درصد کاهش از خود نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل این ریزش کمتر تکنیکالی بود و بیشتر مربوط به تغییرات مدیریتی در شورای عالی بورس و مدیران ارشد سازمان بورس مربوط می‌شد. اما برای هفته آینده همچنان محدوده سبز رنگ مشخص شده (محدوده یک میلیون ۳۵۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد) به عنوان منطقه حمایتی شاخص کل مطرح می شود که انتظار داریم از این محدوده بورس سبز رنگ شود. رسیدن نمودار RSI شاخص کل به محدوده حمایتی و همچنین رسیدن نمودار شاخص کل به حمایت ابرکومو، می تواند این فرضیه را قوت ببخشد.

وی در رابطه با  شاخص کل هم وزن اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت شاخص هم وزن ریزش بیش از ۸ درصدی را داشت. این شاخص در روز شنبه با عدد ۴۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد کار خود را آغاز کرد و در پایان هفته به عدد ۳۹۲ هزار و ۷۰۰ واحد رسید. وضعیت این شاخص از نظر تکنیکالی خوب نیست، چون حمایت مهم ۴۱۶ هزار و همچنین حمایت ابرکومو را از دست داده و اندیکاتور RSI نیز به محدوده زیر ۳۰ سقوط کرده است. حمایت مهم برای این شاخص محدوده ۳۷۰ هزار تا ۳۸۰ هزار (محدوده قرمز رنگ) می تواند باشد که با رسیدن به این محدوده انتظار رشد از این شاخص را خواهیم داشت.

 

بیشتر بخوانید

 ارزش سهام عدالت در هفته سوم مهر ماه؛ افت ارزش سبد یک میلیون تومانی

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در هفته معاملاتی که گذشت بیشترین حجم معاملات مربوط به دو گروه خودرو و ساخت قطعات و گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری بود. همچنین بیشترین ارزش معاملات مربوط به گروه محصولات شیمیایی و صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله بود. حال با توجه به تغییرات مدیریتی در شورای عالی بورس تهران و همچنین مدیران ارشد سازمان بورس، انتظار داریم در هفته پیش رو رنگ قرمز بورس تهران کاهش و رنگ سبز را بیشتر شاهد باشیم.

 ملک لی در خصوص روش‌های به کار رفته در این تحلیل تکنیکال گفت: لازم به ذکر است که در این تحلیل از روش‌های "پرایس اکشن"، "سیستم معاملاتی ایچیموکو" و "سطوح فیبوناچی" برای تعیین سطوح مقاومت، حمایت و همچنین "اندیکاتور RSI" جهت تایید این سطوح استفاده شده است.

او بیان کرد: روش پرایس اکشن، به تازگی مورد توجه تحلیلگران تکنیکال قرار گرفته که به خوبی می تواند سطوح حمایت و مقاومت را نشان دهد. سیستم معاملاتی ایچیموکو نیز یکی از سیستم‌های معتبر معاملاتی در جهان است که تحلیلگران حرفه‌ای برای تعیین نقاط حمایت و مقاومت، قدرت روند و نقاط ورود و خروج از آن استفاده می‌کنند.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان عنوان کرد: سطوح فیبوناچی نیز برای پیش بینی سطوح حمایت و مقاومت و مناطق PRZ (مناطق بازگشت قیمت) مورد استفاده قرار می‌گیرد. اندیکاتور RSI نیز به خوبی سطوح پیش خرید و پیش فروش را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحلیل تکنیکال شاخص هم وزن شاخص کل هزار واحد یک میلیون شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) با کاهش 3 هزار و 902 واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۲۴ واحد ایستاد.

به گزارش مشرق، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با ۴۳ واحد افزایش، به ۷۵۰ هزار و ۸۴۴ واحد و شاخص قیمت با ۲۴ واحد رشد به ۴۲۰ هزار و ۲۷۰ واحد رسید.

معامله گران در بورس تهران بیش از ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۲۹۴ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال رسید.

نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل، شستا و رمپنا بیشترین اثر را بر شاخص بورس داشتند و همگی باعث افت شاخص شدند.

شاخص کل فرابورس ایران هم امروز با ۹۴ واحد افزایش، در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۴ واحد ایستاد.

معامله گران در فرابورس حدود ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی با انجام ۱۵۸ هزار معامله دادوستد کردند.

نمادهای آریا، حسینا، ودی، هرمز، کرمان و شبصیر بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند.

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس