Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@23:18:24 GMT

راهکار مناسب برای تشخیص خواستگار خوب و بد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۴۵۷۰

راهکار مناسب برای تشخیص خواستگار خوب و بد

یکی از راه‌های تشخیص خواستگار خوب، نحوه رفتار او با دیگر خانم‌ها است.

به گزارش برنا؛ افراد مختلفی به خواستگاری یک دختر خانم می‌آیند که او باید از بین آن‌ها فردی را که شایستگی زیادی برای ازدواج دارد را انتخاب نماید. ملاک انتخاب برای همه افراد یکسان نیست، اما معیار‌هایی وجود دارد که می‌توانیم با توجه به آن‌ها یک خواستگار خوب را از یک خواستگار بد تشخیص دهیم و بفهمیم که خواستگارمان، فردمناسبی برای یک عمر زندگی هست یا خیر؟

به زن‌ها احترام می‌گذارد:

برای پی بردن به شخصیت اصلی خواستگارتان به رفتار او با خانم‌های اطرافش مانند مادر یا خواهرش دقت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه خواستگاری دقت کنید او با عقاید مادر، خواهر یا سایر وابستگان مؤنثش چگونه برخورد می‌کند.

آیا با عقاید آن‌ها محترمانه برخورد می‌کند و یا عقاید آن‌ها را به دلیل این که از طرف یک زن ابراز می‌شود، رد می‌کند و آن‌ها را مجبور به قبول حرف خودش می‌کند. اگر او برای “زنان” ارزشی قائل نیست، مناسب ازدواج با شما نمی‌باشد.

او حامی و مشوق شماست:

ازدواج یعنی حمایت زن و شوهر از یکدیگر در شرایط بحرانی و متلاطم زندگی، پس باید دقت کنید که او فقط به کار‌ها و مشغولیت‌های خودش است یا شما اولویت زندگی اش هستید. مردی که در شرایط بحرانی و هنگام ضعف همسرش از او حمایت می‌کند و راه چاره را به او نشان می‌دهد، کسی است که می‌توانید در زندگی آینده به او تکیه کنید و به عبارتی مرد ایده آلی برای تشکیل زندگی مشترک است.

او محرم وامین است:

شما باید در زندگی مردی راانتخاب کنید که وفادار باشد و در موارد مختلف مانند کار و شغل و درآمدش با شما صادق باشد و در زندگی برنامه ریزی داشته باشد به طوری که بتوانید به او اعتماد کنید. در صورت پنهان نمودن چیز مهمی از گذشته خود و یا دادن یک وعده دروغ، از ازدواج با او صرف نظر کنید.

بسیاری از ما در گذشته دچار اشتباهاتی شده ایم پس فقط نباید گذشته و بعضی از اشتباهات مبنای قضاوت باشد، اما دقت و احتیاط برای تشکیل زندگی مشترک لازم است.

خانواده و دوستان شما او را تصدیق می‌کنند:

مهر تأییدیه خانواده و دوستانتان بر انتخاب شما و نظر مثبت آن‌ها درباره خواستگارتان می‌تواند باعث به وجود آمدن یک تعامل خوب و زیبا با او شود، اما اگر از سوی خانواده انتخابتان تایید نشود، شما باید نگران باشید، زیرا خانواده زمانی فرد را برای ازدواج با شما تایید می‌کنند که متقاعد شوند که او یک فرد شایسته شماست.

او به شما افتخار می‌کند:

اگر خواستگارتان در جمع و زمانی که نزد اقوام و خانواده اش هستید خوشحال است و از شما با احترام یاد می‌کند، شما می‌توانید به فکر زندگی مشترک با او باشید.

او حس مسئولیت پذیری دارد:

از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک مرد لازم است داشته باشد احساس مسئولیت پذیری است. اگر مردی بداند مورد اعتماد قرار گرفته و طرف مقابل را نا امید نکند، فرد با ارزشی است. مردی که همه پول هایش را پس انداز نمی‌کند و گاهی آن را خرج می‌کند برای ازدواج کردن قابل اعتماد است.

مردی که از خود مایه می‌گذارد و از زیر کار در نمی‌رود وبرای آسایش شما هر کاری انجام دهد، مرد رویاهایتان است. این مرد با زمانی که در خانه پدری زندگی می‌کرده تفاوت دارد و چشم انداز روشنی از زندگی آینده برای شما ترسیم می‌کند که بسیار جذاب است.

او مشتاق آینده است

هنگام صحبت کردن با یکدیگر، به حرف‌های خواستگارتان توجه کنید، اگر دیدید که خواستگارتان از آینده و تعداد و نحوه تربیت بچه صحبت می‌کند این معنا را دارد که او تصمیم خود را گرفته است و دوست دارد مشتاقانه به سوی آینده حرکت کند.

مواظب تنبلی و بی نظمی او باشید:

دقت کنید اگر بی نظمی‌ها و تنبلی‌های خواستگارتان کم است او برای زندگی مشترک مرد ایده آلی است، زیرا شما نمی‌توانید همیشه به دنبال او باشید و وسایل پراکنده جمع آوری کنید. اگر همسر آینده شما بتواند خود از عهده کارهایش بر آید می‌تواند مرد آرزو‌های شما باشد، چون بسیار با نظم و مسئولیت پذیر است. بی نظمی‌ها و تنبلی‌های فرد مورد نظر شما بدین معنی است که او تربیت خوبی ندارد و اگر می‌خواهید با او پیوند ازدواج داشته باشید باید روش سنجیده‌ای پیش گیرید.

رفتار او با شما خوب است:

هنگامی در خلوت به سر می‌برید رفتار او با شما چگونه است آیا دائما در پی بحث و جدل و یا به دنبال گفتن حرف‌های نیش دار و تلخ و گزنده به شماست و یا اینکه شما را در چشم دیگران تحقیر می‌کند، اگر اینطور است از این ازدواج صرف نظر کنید، زیرا مهم‌ترین ملاک ازدواج این است که با خود شما درست رفتارکند، همچنین شما باید به نحوه رفتار او با دیگران نیزدقت کنید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج زن و شوهر زندگی مشترک محرم خانواده پول ازدواج زندگی مشترک خواستگاری زندگی مشترک رفتار او دقت کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • شیطان با نقاب خواستگار
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟