Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح شنبه در بازدید از شهرک صنعتی دیلم اظهار داشت: رفع مشکلات صنایع و تولیدکنندگان استان بوشهر را به صورت ویژه در دستور کار داریم و با جدیت دنبال می‌شود.

وی در بازدید از یکی از شرکت‌های فعال در حوزه آبزیان، اظهار داشت: این شرکت با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان توسط سرمایه گذار بومی فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر دستور لازم برای پرداخت تسهیلات برای تکمیل فاز دوم کارخانه عمل آوری، انجماد و بسته بندی و صادرات با ظرفیت حدود سه هزار تن به‌منظور افزایش ظرفیت عمل آوری از هزار و ۵۰۰ تن به حدود پنج هزار و ۵۰۰ تا شش هزار تن را صادر کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال فصلی ۳۰۰ تا ۴۰۰ نیروی تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی و عمدتاً از خانواده‌های کم بضاعت و زنان سرپرست خانوار در شهرستان از مزایای این شرکت صنعتی در دیلم است.

محمدی زاده همچنین بر تسریع در واگذاری دو هکتار زمین برای تکمیل زنجیره ارزش و چرخه آبزی پروری یک شرکت برای مزرعه یا لارو میگو برای پوشش نیاز مزارع پرورش میگوی دیلم و استان بوشهر و شهرستان‌های هم‌جوار تاکید کرد.

استاندار بوشهر بر استفاده از ظرفیت سرمایه گذار بومی در سایت جدید پرورش میگوی دیلم شمالی تاکید کرد و گفت: آبفا برای احداث یک علمک آبگیری در شهرک صنعتی دیلم برای پوشش نیاز آبی شرکت مذکور و سایر شرکت‌های در شهرک مذکور علاوه بر انشعاب مجاز آب مورد نیاز آنها اقدام کنند.

استاندار بوشهر در بازدید از مراکز خدمات رفاهی و گردشگری دیلم دستورات لازم را بر حل مشکلات این پروژه از جمله هماهنگی با شرکت فرودگاه‌های کشور و دستگاه قضا و همچنین افزایش تسهیلات بانکی برای تسریع در تکمیل هتل صادر کرد.

کد خبر 5328421

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر احمد محمدی زاده استاندار بوشهر آبزی پروری استانداری بوشهر ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شیراز واکسن کرونا عکس استانها سیدابراهیم رئیسی نیروی انتظامی شیوع کرونا یادروز حافظ ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، روند نوسازی ناوگان حمل ونقل هوایی یکی از اولویت های اصلی در بخش حمل ونقل به شمار می رود که در حال حاضر این روند توسط شرکت های حمل ونقل هوایی در حال انجام است و از سوی دیگر با توجه به تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر نوسازی ناوگان هوایی و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان برای احیا و بازسازی ناوگان بخش هوایی در دستور کار قرار گرفته است که این اقدام خود یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار تمامی بخش ها قرار گرفته است.

براساس این گزارش پیش از این محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خرید هوشمندانه هواپیما و هدفمند کردن این موضوع و جلوگیری از اعمال سلیقه با توجه به نیاز کشور را ضروری دانست و افزود: در حال حاضر ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز داریم و در صورت عدم تامین این تعداد، عرضه و تقاضا هماهنگ نیستند.

وی تصریح کرد: از موضوعات مهم کارخانه هواپیماسازی سرریز دانش تخصصی، تولید قطعات زیرساخت و هم افزایی در حوزه فرودگاهی است.

در همین رابطه صابر نوروزی، سخنگوی شرکت هواپیمایی اعلام کرد: یک فروند هواپیمای بوئینگ MD-83 با شماره ثبت EP-CPV با تامین موتور، قطعات مورد نیاز، انجام چک های دوره‌ای و دریافت لیوری جدید و با انجام بدون مشکل تست پروازی وارد چرخه عملیاتی هواپیمایی کاسپین شد و خوشبختانه موضوع زمینگیری هواپیماهای MD این شرکت به دلیل نبود موتور، قطعات و... به اتمام رسید.

نوروزی با بیان اینکه  با ورود این هواپیما تعداد ۱۴۶ صندلی در دو کلاس بیزینس و اکونومی به چرخه پروازی ناوگان هوایی کشور افزوده شده است گفت: با بازگشت هواپیما به چرخه پروازی با میانگین ۶ سورتی پرواز روزانه ماهانه ۲۲٫۰۰۰ صندلی افزوده خواهد شد.

نوروزی با تشریح وضعیت ناوگان هواپیمایی کاسپین گفت: با توجه به اجرا گذاشتن سیاست توسعه ناوگان و افزایش بهره وری شرکت توسط مدیریت محترم عامل، کاپیتان عادل نورعلی و با تلاش متخصصان مجموعه های مهندسی تعمیرات و صلاحیت پروازی و تدارکات خارجی شرکت، اکنون ۸ فروند هواپیما از ناوگان بوئینگ MD و بوئینگ B737 فعال هستند.

وی  گفت: در مدت یک ماه نیم اخیر سه فروند هواپیما به ناوگان این شرکت اضافه گردیده و به حول قوه الهی با برنامه ریزی دقیقی که صورت پذیرفته تا یک ماه آتی با اضافه شدن دو فروند دیگر، تعداد ناوگان فعال این شرکت به ده فروند خواهد رسید که به نوعی یک رکورد بی نظیر در سال های اخیر برای این شرکت محسوب می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم