Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@06:24:32 GMT

دودکش؛ عامل اصلی مرگ خاموش در سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۷۷۶۰

دودکش؛ عامل اصلی مرگ خاموش در سال ۹۹

بر اساس آمار موجود، تعداد کل حوادث مرتبط با گاز طبیعی در سال گذشته، 2 هزار و 189 مورد بوده که نسبت به سال قبل روند افزایشی داشته و این در حالی است که نرخ میزان افزایش مشترکین در سال‌های مذکور، حدود ۳ درصد و افزایش میزان مصرف حدود 8 درصد بوده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا بهمن‌نیا، رئیس HSE شرکت ملی گاز ایران با بیان این مطلب، اظهار داشت: بر اساس آمار موجود، میزان تعداد حوادث مشترکین به ازای هر خانوار در سال 99 نسبت به سال 98، در حوادث ناشی از گازگرفتگی، 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

68 درصد و در حوادث ناشی از آتش‌سوزی و انفجار، 5.3 درصد افزایش نشان داده است.

وی با بیان این که هرساله در آستانه ورود به فصل سرد سال، استان‌های سردسیر بیشتر با این موارد روبرو هستند، افزود: متأسفانه، سال گذشته تعداد کل فوت‌شدگان مشترکین گاز طبیعی 393 مورد بوده که از این تعداد، 152 فوتی ناشي از آتش‌سوزي و انفجار و 241 فوتی ناشي از استنشاق گاز مونواكسيد كربن بوده است.

بهمن‌نیا ادامه داد: با توجه به این‌که سالیانه حدود 3 درصد به تعداد مشترکین گاز طبیعی در کشور افزوده می‌شود، افزایش حوادث مشترکین نیز با شیبی ملایم چندان دور از انتظار نیست که امیدواریم مردم با رعایت نکات ذکرشده، این موارد را به سیر نزولی تبدیل کنند.

رئیس HSE شرکت ملی گاز ایران در بخش دیگری از سخنان خود درباره عوامل مؤثر در تولید انتشار گاز مونو اکسید کربن در سال گذشته، توضیح داد: دودکش ها با سهم 79.36 درصد، نبود تهویه مناسب به میزان 11.61 درصد و استفاده از وسایل پخت و پز جهت گرم کردن محیط به میزان 9.03 درصد، شایع‌ترین عوامل مؤثر در انتشار گاز سمی مونواکسید کربن به شمار می‌روند.

وی تصریح کرد: همچنین متأسفانه، سال گذشته، بیشترین حوادث مربوط به دودکش‌ها با 79.36 درصد بوده که از این میزان 16.45 درصد مربوط به عدم نصب اصولي دودكش بوده است.

بهمن‌نیا با بیان این که قطعاً بیش از 80 درصد این موارد، قابل کاهش است، گفت: بسیاری از این حوادث، علت‌های ساده‌ای دارند که بیشتر روی عدم آگاهی فرد اتفاق می‌افتد که به نظر من، با فرهنگ‌سازی، آموزش همگانی و استفاده از تجهیزات مناسب و با تلاش همه ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط، خیلی راحت می‌توانیم جلوی برخی از این اتفاقات ناخواسته را بگیریم.

رئیس HSE شرکت ملی گاز ایران در پایان، اظهار کرد: با توجه به توسعه شبكه و افزايش تعداد مشتركين گاز طبيعي خصوصاً در استان‌هايي كه در حال توسعه شبكه توزيع هستند، فرهنگ سازي به منظور استفاده بهينه و ايمن از گاز طبيعي در سطوح مختلف جامعه بسيار ضروري است. اين امر مهم مي‌تواند بطور متنوع در بخش‌های مختلف، ازجمله؛ آموزش همگاني در مدارس، مساجد و .... صورت پذيرد.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال