Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نجم‌آبادی فیلمساز ایرانی به عنوان یکی از داوران چهاردهمین جشنواره بین‌المللی "جیپور" هندوستان انتخاب و معرفی شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، "حسن نجم‌آبادی" نویسنده و فیلمساز ایرانی به عنوان یکی از داوران اصلی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «جیپور» هندوستان انتخاب شد.

حسن نجم‌آبادی نویسنده و کارگردان فیلم کوتاه است که در کارنامه حرفه‌ای خود ساخت فیلم‌های «صلح»، «سیم مس»، «مورچه»، «77 سال تنهایی»، «فصل قرمز»، «بسوی رنگین کمان»، «فصل سفید» و «آپارات» را دارد و در عرصه بین‌المللی حضور چشمگیری داشته و توانسته است جوایزی کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در سال 2019 نیز داور چهاردهمین جشنواره جیپور هندوستان بود. حسن نجم آبادی پیش از این در سال 2020 عضو هیات انتخاب پانزدهمین جشنواره قبرس، چهاردهمین جشنواره Red Rock آمریکا، یازدهمین جشنواره Bridges یونان بوده است. او همچنین در سال 2021 از داوران  هفتمین جشنواره Black Bird آمریکا بود.

جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور که در ژانویه 2009 راه اندازی شده است هر ساله بیش از 2200 فیلم دریافتی دارد که در بخش‌های مختلف خود 250 فیلم از سراسر جهان را به نمایش می‌گذارد. این جشنواره خیلی سریع توانست خود را در رده مهمترین جشنواره‌های هندوستان قرار دهد. هدف از برگزاری این جشنواره، ارتقای فیلمسازان جدید، تبادل دانش، اطلاعات، ایده‌ها و فرهنگ بین هندوستان و سایر کشورها در زمینه اخلاق اجتماعی و فرهنگی آنها است. JIFF همچنین دوستی و همکاری بین مردم جهان را از طریق فیلم و مستند ارتقا می‌دهد.

تأیدیه داوری حسن نجم آبادی برای داوری در جشنواره جیپور

در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی جیپور هندوستان، فیلم‌های کوتاه و بلند در حوزه‌های داستانی، مستند و انیمیشن مورد ارزیابی قرار گرفته است.

چهاردهمین «جشنواره فیلم جیپور هندوستان» 7 تا 11 ژانویه 2022 مصادف با 17 تا 21 دی ماه 1400 در شهر جیپور هندوستان برگزار می‌شود.

خزاعی: استانداردسازی به فیلم‌ها بازمی‌گردد/ اخلاق، عدالت و خانواده باید برند سینمای ایران در جهان باشدفیلیمو با صدور اطلاعیه‌ای از "قبله عالم" اعلام برائت کرد/ درباره حاشیه‌های سریال قضاوتی نداریم!

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جایزه های سینمایی سینمای ایران جایزه های سینمایی سینمای ایران جشنواره بین المللی چهاردهمین جشنواره جیپور هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند، ابراز کرد: حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ، ادب، بزرگواری و کرامت ایران اسلامی باشند.

این مرجع تقلید افزود: هم زائران و هم مسئولین بعثه ها باید در نشست و برخوردها و در تمامی رفتار و گفتار خود دعوت به وحدت را سرلوحه کار خود و برنامه ها و فعالیت ها داشته باشند تا دیگر زائرین از رفت و آمد و گفتار اینها احساس وحدت نمایند.

وی با بیان اینکه حج برنامه بین المللی اسلام است، بیان کرد: قرآن که کتاب بین المللی هست در سه بخش ملی، منطقه ای و بین المللی سخن دارد، و بیش از خطاب ها به مسلمانان ﴿یا ایها الذین آمنوا﴾، خطاب اصلی قرآن کریم به بشر است: ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿کَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾ و توصیه می کند که باید جامعه محلی و منطقه ای و بین المللی آرام باشد و حج برنامه بین المللی اسلام است و باید همگان از فرصت حج که سفری بین المللی است برای نشر معارف استفاده نمایند.

آیت الله جوادی آملی خطاب به روحانیون کاروان ها بیان داشتند: روز فتح خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمی‌دانم به کدام یک از این دو خوشحال تر باشم! فتح خیبر و نجات مسلمان ها کجا، آمدنِ جعفر و برگشت او از مسافرت، کجا! چطور رسول خدا فرمود من نمی دانم به کدام یک از اینها خوشحال باشم!؟ سرّش آن است که جعفر کار عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و شکوه اسلام داشته باشند.

کد خبر 6096061

دیگر خبرها

  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • موفقیت داور خوزستانی در یک دوره بین‌المللی
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی