Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@17:23:11 GMT

بازگشایی‌های زودهنگام و صدای پای پیک ششم کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۹۲۷۷

بازگشایی‌های زودهنگام و صدای پای پیک ششم کرونا

بر اساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور، تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز بیماری افزایش یافته و صدای پای پیک جدید کرونا در برخی شهرها شنیده می‌شود.

به گزارش مشرق، بر اساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور، تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز بیماری افزایش یافته است.

در حال حاضر ۹ شهرستان‌ شامل اشنویه، بوکان، پیرانشهر و سردشت در آذربایجان غربی، استهبان در فارس، سنندج در کردستان، پاوه، جوانرود و سرپل ذهاب در کرمانشاه در وضعیت قرمز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

معیار رنگ‌بندی شهرهای کشور، تعداد بیماران بستری هر شهر است که به اذعان کارشناسان و متخصصین حوزه سلامت، معیار دقیقی برای ارزیابی وضعیت شیوع کرونا در آن شهر نیست چرا که باید تعداد تست‌های مثبت، میزان واکسیناسیون انجام شده و ... مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان در وضعیت کرونا در یک منطقه، مداخله کرد.

هشدار نسبت به بازگشایی زودهنگام

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به شتاب‌زدگی در بازگشایی‌ها و رفع محدودیت‌های کرونایی هشدار داده و اعلام کرده است که "تا زمانی که واکسیناسیون به درصد مناسب پوشش‌دهی نرسد، همچنان خیزهایی را خواهیم داشت و همچنان گردش ویروس و میزان بروز بیماری در کشور بالاست."

همچنین تجربه کشورهایی که پس از انجام واکسیناسیون کرونا نسبت به بازگشایی زودهنگام اقدام کردند نشان می‌دهد که میزان ابتلا به کرونا در جامعه‌ای که هنوز بخش قابل توجهی از مردم واکسینه نشده‌اند، افزایش می‌یابد. با این وجود، به جز محدودیت‌های ترددی که آن هم از سوی مردم خیلی جدی گرفته نمی‌شود، محدودیت‌هایی نظیر ممنوعیت فعالیت برخی مشاغل، اماکن، برخورد با پروتکل‌شکنان و ... برای کنترل کرونا در کشور وجود ندارد و وزیر بهداشت با بیان اینکه تمهیدات لازم برای موج ششم کرونا در کشور دیده شده است، اظهار امیدواری کرده است که با واکسیناسیون کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، موج ششم نسبت به موج قبل سبکتر باشد.

این اظهارات وزیر بهداشت در حالی صورت گرفته است که تاکنون ۴۷ میلیون و ۷۱۳ هزار و ۲۵۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲۲ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۵۳۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۷۰ میلیون و ۵۲۹ هزار و ۷۹۴ دوز رسیده است؛ بر اساس نمودارهای منتشر شده در پایگاه Our world in data، تا هفته پیش تنها حدود ۲۳ درصد از گروه هدف در ایران به طور کامل علیه کرونا واکسینه شده‌اند!

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون

سرهنگ پاسدار حسین حیاتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کازرون در رزمایش واکسیناسیون طرح شهید زاهدی در دهستان فامور از بخش جره و بالاده کازرون اظهار کرد: رزمایش ۲۵۰ هزار دام در استان فارس به نام طرح شهید زاهدی برگزار شد.

او با بیان اینکه امروزه بخش دامپروری یکی از مشاغل مهم و تأثیر گذار در اقتصاد ملی است، گفت: رزمایش جهاد دامپزشکی استان فارس به مدت ۲ هفته با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی و اداره دامپزشکی برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون تصریح کرد: شهرستان کازرون در رزمایش طرح شهید زاهدی با واکسیناسیون بیش از ۲۵ هزار رأس دام فعالیت داشته است.

سرهنگ پاسدار حیاتی با بیان اینکه امنیت غذایی، تولید محصولات دامی سالم و کاهش هزینه‌های تولید از مهم‌ترین ویژگی‌های واکسیناسیون در سطح شهرستان است، افزود: خدمات بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی و اداره دامپزشکی در جهت خدمات به جامع بزرگ عشایری بخصوص خدمت در مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد.

رضا وحدانی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان فارس نیز بیان کرد: یکی از خدمات مهم سازمان دامپزشکی در جهت حفظ سرمایه‌های دامی کشور ارائه خدمات واکسیناسیون دام و طیور به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی و عشایری است که این امر با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی و دامپزشکی در سطح استان به طور مستمر انجام می‌گیرد.

او با بیان اینکه برگزاری اردو‌های جهادی در چارچوب گام دوم انقلاب اسلامی طبق فرمایش مقام معظم رهبری انجام می‌گیرد، افزود: از جمله اقدامات پیشگیرانه مجموعه دامپزشکی در جهت مقابله با شیوع بیماری‌های دامی در واقع واکسیناسیون و رصد و پایش بیماری‌های دامی و بیمار‌های مشترک بین انسان و دام است که در حراست از سرمایه‌های دامی، بهداشت جامعه و امنیت غذایی نقش سازنده‌ای دارد.  

محمدجعفر شفیعی مدیر بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون هم اظهار کرد: امروز تأمین امنیت غذایی و سلامت شهروندان در گرو سلامت مواد غذایی آن‌ها بوده که واکسیناسیون دام و طیور در سلامت فرآورده‌های گوشتی و در نتیجه سلامت شهروندان نقش بسزایی دارد.

او، هدف از رزمایش را حفظ سرمایه‌های دامی و امنیت غذایی شهروندان دانست و افزود: واکسیناسیون به موقع دام و طیور یکی از عوامل مؤثر در کاهش بیماری‌ها و پیشگیری با برخی بیماری‌ها است که در طول سال در مناطق مختلف شهرستان انجام می‌گیرد.

شفیعی با اشاره به اینکه فعالان مجموعه دامپزشکی و مهندسین علوم دامی در حقیقت سربازان گمنام عرصه سلامت هستند که در کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند، تصریح کرد: بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون و دامپزشکی همه ساله فعالیت گسترده‌ای را در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌دهد که در این رابطه در وهله نخست واکسیناسیون دام و طیور و به دنبال آن پایش و مراقبت بیماری‌ها در جمعیت‌های دامی در سطح شهرستان است.

او گفت: رزمایش ملی جهاد دامپزشکی در سطح گسترده در خردادماه امسال با توجه به ظرفیت شهرستان در مناطق محروم کازرون انجام خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • آیا مورچه‌ها صدا دارند و چرا صدای مورچه‌ها را نمی‌شنویم؟
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد