Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا کهریزی آهنگساز موسیقی کشورمان معتقد است که در حال حاضر موسیقیِ پاپِ کشورمان از جمله‌ی ضعیف‌ترین انواع موسیقی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه ارغنون با موضوع تحلیل و بررسی فرهنگ شنیداری در جامعه، با حضور رضا کهریزی(آهنگساز) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی: بیمه بنده را دولت داد و خانه موسیقی باطل کرد / لزوم اصلاح ساختار رانت آفرین

 

رضا کهریزی گفت: متاسفانه سطح فرهنگ شنیداری در جامعه‌ی ایران بسیار پایین است. گوش انسان باید از دوران کودکی تربیت شود و هر فرد باید از دوران کودکی مهارت گوش دادن به موسیقی را یاد بگیرد.

این آهنگساز ادامه داد: مدارس ایران در همه حوزه‌ها درس‌های متعددی را تدوین کرده‌اند، اما بخش موسیقی را از قلم انداخته‌اند. سرودخوانی‌های مدرسه موسیقی را به طور تخصصی به کودک آموزش نمی‌دهند و اگر ما موسیقی را یاد نگیریم، فرق بین موسیقی خوب و بد را متوجه نمی‌شویم.

کهریزی افزود: متاسفانه برخی از افراد به دلیل سطح پایین فرهنگ شنیداری از وجود موسیقی‌های خوب در جهان مطلع نیستند و موسیقی‌های دم دستِ خود را به عنوان موسیقی خوب تعبیر می‌کنند.

وی با اشاره به این که مدارس باید دانش‌آموزان را به کنسرت‌های موسیقی ببرند، تصریح کرد: در حال حاضر همه مردم ایران در همه اقشار به موسیقی پاپ گوش می‌دهند و متاسفانه موسیقیِ پاپِ حال حاضر کشورمان، از ضعیف‌ترین نسخه‌های موسیقی هستند.

این آهنگساز با اشاره به این که ما در زندگی روزمره به سکوت نیاز داریم، توضیح داد: قرار نیست ما در طول روز به طور مستمر در معرض شنیدن موسیقی باشیم. گوش دادن به موسیقی اندازه‌ی مشخصی دارد. تولید آثار موسیقی پاپ به طور روزانه افزایش پیدا می‌کند و هر روز افراد بیشتری به تولید این نوع از موسیقی روی می‌آورند.

وی با اشاره به این که امروزه ما نمی‌توانیم لایه‌های تو در توی موسیقی را بشنویم، ادامه داد: موسیقی‌های کنترپوانتیک از چندین صدا – فاقد ملودی – تشکیل شده‌اند و ما بدون برخورداری از مهارت شنوایی نمی‌توانیم این نوع از موسیقی‌ها را به خوبی بشنویم.

این آهنگساز با بیان این که برخی از مخاطبان به دلیل کسب پرستیژ بلیط کنسرت‌های موسیقی کلاسیک را می‌خرند، اظهار داشت: موسیقی کلاسیک برای افرادی که گوش خود را تربیت کرده‌اند معنا دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنتونی هاپکینز در نقش آهنگساز مشهور بازی می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، آنتونی هاپکینز ایفای نقش یک چهره نمادین دیگر را انتخاب کرده و این بار به دنیای موسیقی می‌رود که خود در آن کارکشته است.

بازیگر اسطوره‌ای صحنه نمایش و پرده سینما که ۲ جایزه اسکار در کارنامه دارد، برای ایفای نقش جورج فردریک هندل به فیلم «پادشاه کاونت گاردن» پیوسته است. داستان فیلم در دوره‌ای می‌گذرد که آهنگساز مشهور اپرا روی شاهکار کُرال خود «مسیحا» کار می‌کرد. پیش فروش جهانی این پروژه آغاز شده و فیلم قرار است اواخر پاییز ۲۰۲۵ اکران شود.

اندرو لویتاس که کارگردانی «پادشاه کاونت گاردن» را برعهده دارد آن را بر مبنای فیلمنامه‌ای از تیم اسلوور می‌سازد.

سازندگان فیلم از آن به عنوان گرامیداشت باشکوه نابغه‌ای یاد کرده‌اند که تمام قوانین را زیر پا می‌گذارد تا به خلق سرود الهام‌بخش تخیل مردم بپردازد.

لویتاس از «مسیحا» به عنوان شاهکار پیشگامانه‌ای یاد کرد که محبوب‌ترین اثر جهان در حدود ۳۰۰ سال باقی مانده است. وی درباره فیلمنامه هم گفت: نوشته‌های تیم اسلوور مملو از تجربه‌های واقعی و پرشور با تمام رنگ‌های زیبا و زشتش است و داستانی پرچالش از انسان معاصر، ارتباط جهانی بشری و اعتلای معنوی را روایت می‌کند.

در «پادشاه کاونت گاردن» دوباره هاپکینز با کمپانی «امبانکمنت» همکاری می‌کند که از حامیان فیلم «پدر» فلوریان زلر بود و بازی در آن برای هاپکینز دومین اسکارش را در سال ۲۰۲۱ به ارمغان آورد.

تیم هاسلم از بنیانگذاران این کمپانی از هاپکینز و هندل به عنوان استادان هنر خود یاد کرد و گفت بیش از ۵ میلیون نفر به تماشای اجرای «مسیحا» تنها در رویال آلبرت هال نشسته‌اند و در آمریکا نیز بیش از ۸۰۰ اجرا در سال از این اپرا وجود دارد. موسیقی هندل از زمان پادشاه جورج دوم در هر تاجگذاری پادشاهان بریتانیایی اجرا شده است.

جرج فردریک هندل که سال ۱۷۵۹ درگذشت، آهنگساز آلمانی - انگلیسی اواخر دوره باروک بود که برای اپراها، اوراتورها، و کنسرتوهای ارگ خود به شهرت رسید. وی سمفونی «مسیحا» را به نفع نهادهای خیریه از جمله بیمارستان‌ها و یتیم‌خانه‌ها ساخت و نواخت. مسیحیان جهان هنگام کریسمس و عید پاک با این اثر شکوهمند جشن می‌گیرند.

کد خبر 6095539

دیگر خبرها

  • هراز یکطرفه شد
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • ستار اورکی از علاقه‌اش به موسیقی فیلم گفت/همکاری با مسعود کیمیایی
  • کمک برزیلی پائز وارد ایران شد/ تکمیل شدن کادر فنی تیم ملی والیبال
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • کادرفنی تیم ملی والیبال تکمیل شد
  • یک برزیلی دیگر آمد، خیال پائز راحت شد
  • کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تکمیل شد
  • آنتونی هاپکینز در نقش آهنگساز مشهور بازی می‌کند
  • خود را بدهکار خاک و مردم کشورم می‌دانم/ موسیقی بخشی از دکوپاژ در فیلم‌های کیمیایی است