Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:38:00 GMT

بنیاد برکت ۵۲۲ فرصت شغلی در پاکدشت ایجاد کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۰۰۰۸

بنیاد برکت ۵۲۲ فرصت شغلی در پاکدشت ایجاد کرد

مهدی یوسفی جمارانی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در همین چارچوب قرار بود ۲۰۰ طرح اشتغالزایی برای نخستین بار تا پایان امسال با مشارکت بنیاد برکت در قالب طرح سحاب در این شهرستان اجرا شود که از این تعداد تاکنون ۱۴۶ طرح به مرحله اجرا در آمده است.

وی با بیان اینکه طرح های اشتغالزایی در هشت روستای شهرستان اجرایی شده است، افزود: مرحله اول این طرح در ۶ روستای بخش مرکزی و شریف آباد شامل توچال، فیلستان، چنگی، حاجی آباد، آلوئک و کلین با اجرای ۷۰ طرح انجام شده بود که در این مرحله ۲ روستای قشلاق حاجی آباد و ابراهیم آباد نیز به مجموع روستاهای شهرستان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی جمارانی با بیان اینکه این طرح ها توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح سحاب، ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد، توانمندسازی اقتصادی و ایجاد درآمد پایدار روستائیان است که این امر سهم به سزایی در جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد.

وی با اشاره به این‌که تاکنون در اجرای این طرح ۶۲ میلیارد ریال اعتبار جذب شهرستان شده است، افزود: با اجرای ۱۴۶طرح اشتغالزایی، برای ۴۰۵ نفر به شکل مستقیم و ۱۱۷ نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

یوسفی جمارانی با اشاره به این‌که میزان تسهیلات اعطایی با توجه به مشاغل و رسته‌های کاری متفاوت است، توضیح داد: سقف تسهیلات حداکثر تا ۵۰ میلیون تومان است که با توجه به نوع مشاغل و ظرفیت‌های منطقه، متفاوت است و عمده آن‌ها شامل مشاغل خرد خانگی نظیر قالیبافی، صنایع دستی، تولید پوشاک و کفش و مشاغل فنی در روستاها است.

فرماندار پاکدشت بر توسعه فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی تاکید کرد و افزود: ظرفیت افراد و روستاها در مشاغل ایجاد شده متفاوت است که بر این اساس، درخواست افراد متقاضی در کارگروه اشتغال روستایی مطرح و پس از تصویب، طرح به تسهیلگرِ بنیاد برکت معرفی و بعد از تایید این تسهیلات اعطا می‌ شود.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

برچسب‌ها ورامین اشتغال زایی مهدی یوسفی جمارانی بنیاد برکت پاکدشت بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین اشتغال زایی مهدی یوسفی جمارانی ورامین اشتغال زایی مهدی یوسفی جمارانی بنیاد برکت پاکدشت بنیاد برکت یوسفی جمارانی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی پارسال بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، افزود: بیش از شش هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی اضافه کرد: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

بیشتر بخوانید

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

مولوی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی ادامه داد: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • تجمع مردم خرم آباد در حمایت از اجرای طرح نور
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت