Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که ۸۲ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال و ۷۱ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال این استان تاکنون با دریافت هر ۲ دُز واکسن، علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، دکتر «محمد خزایی» روز شنبه در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: برهمین اساس تاکنون، ۵۹ درصد کل جمعیت استان یک نوبت و ۲۵ درصد جمعیت نیز هر ۲ نوبت واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همچنین ۷۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان همدان با تزریق واکسن(یک یا ۲ دُز) علیه ویروس کرونا واکسینیه شده اند ضمن اینکه از ۱۳۶ هزار نفر جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال استان نیز ۷۹ هزار و ۶۰۰ نفر معادل ۵۸ درصد واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: ۹۰ مرکز واکسیناسیون در مناطق مختلف استان راه اندازی و فعال شده که این مراکز ظرفیت تزریق روزانه ۵۰ هزار دُز واکسن را دارند که البته درحال حاضر روزانه حدود ۲۵ هزار دُز واکسن کرونا در سطح استان تزریق می شود.

دکتر خزایی افزود: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده که یک میلیون و ۵۵ نفر دُز اول و مابقی هر ۲ نوبت را دریافت کرده اند.

به گفته وی، آمار تزریق واکسن کرونا در استان همدان ۶ درصد بیشتر از میانگین کشوری است اما در زمینه تزریق واکسن به روستاییان ۲ درصد از نُرم ملی پایین تر هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: با توجه به روند غیرمطلوب واکسیناسیون در مناطق روستایی به ویژه روستاهای جنوبی استان، همکاری در زمینه اجرای طرح «دهگردشی» برای تسریع روند و پوشش کامل طرح ملی واکسیناسیون در منطقه ضروری است.

وی خواستار اعمال محدودیت هایی برای افراد واکسن گریز به ویژه کارمندان، رانندگان و شاغلان واحدهای عمومی شد و گفت: باید به گونه ای پیش رفت که صنوف علاوه بر داشتن کارت سلامت، کارت واکسن کرونا را نیز دریافت کنند تا هنگام مراجعه بازرسان بهداشت محیط، مراتب قابل رهگیری باشد.

دکتر خزایی افزود: به منظور افزایش آمار واکسیناسیون در استان همدان، اتوبوس های سیار تزریق واکسن در سه منطقه پر ترافیک شهری مستقر شده اند که هریک از این واحدهای سیار توان تزریق ۳۰۰ دُز واکسن در روز را دارند.

وی با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان همدان کاهشی است، گفت: ۷۳۴ بیمار کرونایی مشکوک و قطعی هم اینک در بیمارستان های استان بستری هستند و روند ترخیص بیماران کرونایی و آزاد سازی تخت های بیمارستانی کُند پیش می رود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: آمار متوفیان ناشی از کرونا در چهار موج نخست افزایشی بود اما در موج پنجم در چند استان از جمله همدان این روند کاهشی شده است.

وی با بیان اینکه ۶۵ درصد علت ابتلا به کرونا، اجتماع درون خانوادگی است، افزود: شاخص سرایت پذیری ویروس در پنج هفته گذشته زیر یک بود و میزان استفاده از ماسک در استان ۷۱ درصد و رعایت فاصله گذاری نیز ۷۰ درصد گزارش شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا واکسن کرونا کرونا همدان آمار افراد واکسینه افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درصد جمعیت بالای استان همدان واکسن کرونا تزریق واکسن د ز واکسن شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه با وقوع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، گفت: با ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲ هزار و متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره کنیم و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

صدریان فر گفت: کارشناسان ورودی سد دز را رصد می کنند تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آنها به وجود نیاد.

وی افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.

صدریان فر در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سد‌های استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سد‌های استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان خاطر نشان کرد: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست، اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی این را هم گفت که ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که باوجود بارش‌های اخیر تنها ۲میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان تا اواسط هفته آینده
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است