Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌اصغر مولوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: توسعه همکاری ها و افزایش تعاملات علمی دانشگاه حکیم سبزواری با دانشگاه‌های معتبر جهان از اهداف چشم انداز این دانشگاه است.

وی با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه تصریح کرد: کسب رتبه های تک رقمی بسیار در آزمون های ارشد و دکتری و درخشش دانشجویان فعال دانشگاه حکیم در انجمن های علمی و کانون های فرهنگی و هنری در جشنواره های ملی حرکت و رویش از جمله این توفیقات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اهمیت حضور دانشگاه‌ها در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی افزود: این دانشگاه در ۲ حوزه آموزش و پژوهش به عنوان ۲ عامل مهم در رتبه‌بندی های بین‌المللی، برندسازی را دنبال کرده است.

دکتر مولوی با اشاره به حضور موفق دانشگاه حکیم سبزواری در رتبه های جهانی، گفت: حضور در رتبه بندی تایمز به عنوان یکی از قدیمی ترین و معتبرترین نظام های رتبه بندی دانشگاه های جهان و قرار گرفتن در ردیف ۱۱ دانشگاه جامع و ۱۸ دانشگاه کل وزارت علوم در این رتبه بندی، نتیجه برندسازی دانشگاه حکیم سبزواری است.

وی ادامه داد: برگزاری بیش از ۷۰ رویداد محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی، جذب بیش از ۶۰۰ دانشجوی بین المللی و  ۱۸ محقق پسادکترا، جذب ۳۴ عضو هیات علمی وابسته بین المللی و صنعتی و سه محقق سرآمد کشور از دیگر دستاوردهای دانشگاه حکیم در سال های اخیر بوده است.

رییس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در راستای توانمندسازی دانشجویان دروس مدیریت مالی، کارآفرینی و استارتاپ برای دانشجویان ارائه شده و نیز مشوق هایی برای افزایش مشارکت صنعتی و بین المللی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شده است.

دکتر مولوی تصریح کرد: دانشگاه حکیم سبزواری از ۱۰ دانشکده و یک پردیس، مرکز رشد، مرکز جذب نخبگان و کارآفرینان ایرانی و خارج از کشور، مرکز نوآوری و شکوفایی برخوردار است.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتزی غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها هلند روسیه پژوهش سبزوار پژوهشگر سوئد دانشگاه استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند روسیه پژوهش هلند روسیه پژوهش سبزوار پژوهشگر سوئد دانشگاه استاد دانشگاه دانشگاه حکیم سبزواری بین المللی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت