Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در نشست خبری که بعد از ظهر شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ برگزار شد، مجید روحی رئیس انجمن با بیان این موضوع که ۲۲ سال از تأسیس انجمن می‌گذرد و ۳۰۰ عضو دارد، گفت: در حوزه‌های مختلف تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی، حدود ۱۰۰۰ شرکت تولید کننده داریم که حدود ۷۰۰ شرکت از سابقه و قدمت خیلی طولانی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به نوع محصولات و مخاطب تجهیزات پزشکی، شرایط به گونه‌ای است که اگر تولید کنندگان داخلی نبودند، کشور در بحران کرونا گرفتار می‌شد.

روحی ادامه داد: تولید کنندگان شبانه روز سنگ تمام گذاشتند و کمبودها و مشکلات را به جان خریدند تا به مردم خدمت کنند.

وی، عمده ترین مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی را بحث مطالبات دانست و گفت: بودجه اصلی این حوزه دست دولت است.

روحی افزود: از سال ۹۷ تا کنون هنوز مشکل دریافت مطالبات خودمان را داریم.

به گفته وی، حدود ۳,۰۰۰ میلیارد تومان میزان مطالبات حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی و…، است که سهم تولید کنندگان ۱,۰۰۰ میلیارد است.

روحی افزود: اگر بتوانیم پول خودمان را به موقع از دولت بگیریم، نیاز به تأمین نقدینگی نخواهد بود. اما عدم پرداخت به موقع مطالبات و افزایش نرخ تورم، باعث می‌شود که تولیدکنندگان نتوانند در مسیر توسعه گام بردارند.

وی از رئیس دولت و وزیر بهداشت درخواست کرد ردیف بودجه‌ای به تولید کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و…، اختصاص یابد.

جلیل سعیدلو نایب رئیس انجمن، گفت: ایران یکی از کشورهای موفق در زمینه تأمین اقلام مصرفی پاندمی کرونا است.

وی با اشاره به شعار حمایت از تولید، افزود: ما این موضوع را لمس نمی‌کنیم و دولت باید این اولویت را به تولید کننده حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی بدهد.

سعیدلو ادامه داد: وقتی ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود، تولید کننده باید ۵ تا ۶ برابر سرمایه اضافه کند و ادامه فعالیت بدهد.

نایب رئیس انجمن تاکید کرد: ما به چاه ویل وصل نیستیم و در نتیجه تولید کننده با بحران مالی مواجه خواهد شد.

وی افزود: قسمت عمده صحبت‌های ما متوجه وزارت بهداشت است.

در ادامه این نشست خبری، جواد نوایی تولید کننده محصولات پلیمری، گفت: هر واحد تولیدی در شرایط خاص، استراتژی خودش را دارد. وقتی ما نتوانیم مطالبات خودمان را بگیریم، نیروی انسانی را هم از دست خواهیم داد.

وی افزود: از سال ۹۷ تا امروز قیمت مواد پلیمری ۳۰۰ درصد افزایش داشته است. وقتی منابع مالی به دست ما نرسد، نمی‌توان کاری انجام داد و ما به خاطر مطالبات خودمان دچار مشکل شده ایم.

نوایی از وزارت بهداشت درخواست کرد حداقل اوراق را از بخش خصوصی حذف کنند و حداکثر پرداختی‌های شرکت‌های تولید کننده ظرف سه ماه صورت بگیرد.

مجید عرب بازرس انجمن در ادامه این نشست خبری گفت: وقتی قرار است بعد از ۲ سال پول کالای فروخته شده را به تولید کننده بدهند، نمی‌شود انتظار داشت تولید کننده سرپا بماند.

وی افزود: اوراق به درد تولید کننده نمی‌خورد. توان تأمین کننده کم می‌شود و در نتیجه آن دست از تولید بر می‌دارند.

عرب ادامه داد: اگر اراده‌ای در وزرات بهداشت باشد، همه این مسائل قابل حل است.

کد خبر 5328644

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی دندانپزشکی بیمارستان ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا صنعت دارو کووید 19 سازمان غذا و دارو واکسیناسیون ورزش ریسک بیماری قلبی شیوع کرونا نظام سلامت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تغذیه سالم تجهیزات و ملزومات پزشکی تولید کنندگان تولید کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد

جودکی بیان کرد: با بازرسی‌های مستمری کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و پیگیری گزارشات بهداشتی که به سامانه ۱۹۰ اعلام می‌شود یک کارگاه تولید همبرگر غیرمجاز در شهرک صنعتی نظرآباد کشف شد. 
 
وی ادامه داد: این مرکز با مواد اولیه غیرمجاز از جمله ضایعات گوشت نامناسب در شرایط غیربهداشتی به تولید همبرگر اقدام می‌کرد که پلمب و به مراجع قضایی معرفی شد. 
 
جودکی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در این مرکز بیش از ۱۵۰۰ کیلوگرم مواد اولیه و محصول همبرگر آماده توزیع غیربهداشتی کشف و ضبط کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید