Web Analytics Made Easy - Statcounter

یافته‌های علمی جدید نشان می‎دهند که سیگار‌های الکترونیکی حاوی هزاران ماده شیمیایی ناشناخته و مضر است که تولید کنندگان، وجود این مواد مضر را مخفی کرده‎اند.

خبرگزاری میزان - هنگامی که سیگار الکترونیکی برای اولین بار رایج شد، طرفداران آن به سرعت ادعا کردند که استعمال این نوع سیگار‌ها ایمن‌تر از استعمال سیگار معمولی است؛ تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این موضوع درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «اسمیتسونیان مگزین»، دانشمندان دانشگاه «جانز هاپکینز» دریافتند که سیگار‌های الکترونیکی حاوی هزاران ماده شیمیایی ناشناخته و از جمله مواد شیمیایی صنعتی و کافئین هستند و وجود این مواد توسط تولیدکنندگان فاش نشده است.

این تحقیق در مجله «کمیکال ریسرچ توکسیکولوژی»، مجله‌ای که توسط انجمن شیمی آمریکا تهیه می شود، منتشر شده است.

«کارستن پرسه»، نویسنده ارشد و استادیار بهداشت و مهندسی محیط زیست در دانشکده مهندسی «وایتینگ» و دانشکده بهداشت عمومی «جانز هاپکینز»، در بیانیه‌ای می‌گوید «تحقیقات موجود که سیگار‌های الکترونیکی را با سیگار‌های معمولی مقایسه کرده، نشان می‎دهد که آلاینده‌ها در سیگار‌های الکترونیکی بسیار کمتر است اما مشکل این است که ذرات سیگار الکترونیکی حاوی سایر مواد شیمیایی کاملاً ناشناخته‎ای هستند که ممکن است خطرات سلامتی را برای ما به همراه داشته باشد که ما هنوز در مورد آن‌ها نمی‌دانیم؛ بیشتر جوانان از این سیگار‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند و باید بدانند در معرض چه چیزی قرار دارند.»

بیشتر بخوانید: سقوط بالگرد نظامی در کالیفرنیا تیراندازی در ۳ ایالت آمریکا با چند کشته و مجروح

این مطالعه نشان می‎دهد که تقریباً ۲ هزار ماده شیمیایی ناشناخته در بخار سیگار الکترونیکی و ذرات معلق آن وجود دارد.

دانشمندان همچنین چندین ترکیب شناخته شده و بالقوه مضر را در این نوع سیگار‌ها کشف کردند.

محققان استرالیایی در بررسی اخیر روی ۶۵ نمونه از این مایع‌ها به نتایج مشابهی دست یافتند.

به گزارش «نیو اطلس»، هر نمونه دستکم دارای یک ماده شیمیایی بالقوه مضر از جمله ترکیب شیمیایی «بنزالدهید»، تحریک کننده مجاری تنفسی و ترکیب شیمیایی «ترانس سینامالدهید»، عامل سرکوب کننده سیستم ایمنی، است.

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل‌ها مقداری نیکوتین را در ۶ نمونه تشخیص داد؛ این در حالی است که این محصولات با ادعای نداشتن نیکوتین به بازار عرضه می شوند.

با این وجود سازمان غذا و داروی آمریکا اخیرا اجازه فروش نوعی سیگار الکترونیکی در این کشور را صادر کرد.

این اقدام یکی از بحث برانگیزترین تصمیمات در بحث‌های بهداشت عمومی در چند دهه اخیر در آمریکا به شمار می‎رود.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جوبایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا جوبایدن سیگار های الکترونیکی سیگار الکترونیکی ماده شیمیایی سیگار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه