Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام کارگری معتقد است تا کار و امنیت شغلی کارگر تضمین و حقوق و دستمزد او نسبت به تورم به روز نشود، صحبت از مسکن کارگری معنی ندارد. او می گوید وقتی کارگر توان پرداخت آورده یا اقساط سنگین وام را ندارد چطور جرأت کند در طرح های مسکن ثبت نام کند؟

به گزارش قدس آنلاین، فتح اله بیات، اظهار کرد: ده سال قبل که می گفتیم به شکل اجاره به شرط تملیک یا به صورت ۹۹ ساله خانه در اختیار کارگران قرار بدهند، می شد با درآمد آن روز کارگران و نرخ تورم آن زمان آنها را صاحبخانه کرد ولی امروز با توجه به نبود ثبات اقتصادی و با وضعیتی که تورم به سرعت پیش می رود، ارز و دلار هر روز نوسان قیمت دارند، قیمت کالاهای مصرفی مدام در حال تغییر است و حقوق کارگر درجا می‌زند نمی توان به خانه دار شدن او امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما درخواست می دهیم که در نیمسال دوم در مورد حقوق و دستمزد کارگران مذاکره شود و شورای عالی کار دستمزدها را ترمیم کند ولی آیا به این مسأله اعتنا می‌شود؟

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی سپس درباره ثبت نام کارگران در طرح هایی همچون مسکن کارگری یا مسکن ملی بیان کرد: معتقدم تا وقتی امنیت شغلی کارگر تضمین نشود و حقوق و دستمزد کارگر نسبت به تورم به روز و واقعی نشود، صحبت از مسکن کارگری معنی پیدا نمی کند.

بیات خاطرنشان کرد: کارگر چطور جرأت کند در طرح های مسکن کارگری ثبت نام کند وقتی توان مالی و پرداخت آورده را ندارد؟

این مقام کارگری در خصوص طولانی شدن مدت بازپرداخت وام برای کارگران گفت: اگر  مبلغ وام را زیاد و اقساطش را طولانی کنند شاید کارگران بتوانند از عهده پرداخت وام برآیند و خانه بخرند ولی باید با حقوق آنها همخوانی داشته باشد.

به گفته وی راهکار خانه دار شدن کارگران در اختصاص زمین رایگان، وام بلندمدت وکم بهره یا فاقد سود و واقعی شدن دستمزدها است.

بیات در عین حال گریزی به برنامه های خرید مسکن در چهار دهه قبل زد و گفت:  قبل از انقلاب بخش مسکن در دستور برنامه ها قرار داشت؛ بیشتر در اطراف محیط کار یا حاشیه کارخانه ها برای رفاه نیروی کار دستور ساخت مسکن داده می شد یا اطراف شهرکهای صنعتی خانه سازی می کردند و غیر از ساخت خانه به نظامیان، کارمندان دولت، کارگران و معلمان زمین می دادند.

وی ادامه داد: افرادی که دنبال کار بودند پس از مراجعه به کارخانه استخدام می شدند و در سایه امنیت شغلی و کسب درآمد بود که می توانستند خانه خریداری کنند.

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با بیان اینکه زمین بخشی از قیمت مسکن را تشکیل می دهد، تصریح کرد: قیمت زمین بسته به موقعیت آن و اینکه در بافت مرکزی شهر یا حاشیه و اطراف شهرکها باشد، متفاوت است ولی با حذف آن می توان به خانه دار شدن کارگران کمک کرد.

بیات در پایان تاکید کرد: قبل از اینکه بخواهیم مسکن بسازیم و به کارگران بدهیم یا اقساط وام را برای آنها طولانی کنیم باید مسأله کار و امنیت شغلی کارگر و حقوق و دستمزد آنها را حل و فصل کنیم.

منبع:

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارگران پرداخت بدهی اقساط وام مسکن حقوق و دستمزد مسکن کارگری امنیت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، گفت: امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حمیدرضا محمدی فشارکی ظهر امروز در جمع تشکل‌های کارگری ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، اظهار داشت: جایگاه کارگر در جامعه اسلامی یک جایگاه والا و بالایی است، چرا که کارگران یکی از بازوان اقتصاد کشور محسوب می‌شود.

وی ضمن اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد جامعه کارگری، افزود: جامعه کارگری نقش موثری در حوزه اقتصادی کشور دارد و در سال‌های اخیر نیز شعارهای سال به حوزه اقتصاد مربوط می‌شود و این مهم نشان از نقش مهم اقتصاد و کارگران است‌.

سرپرست فرمانداری شهرستان کاشان ضمن اشاره به برخی کم‌توجهی‌ها به جامعه کارگری ابراز داشت: این کمبودها به این دلیل است که هنوز سختی کار کارگران برای برخی افراد به اثبات نرسیده است در حالی که کارگران نبض حوزه اقتصاد محسوب می‌شود.

وی گفت: همه باید تلاش کنیم که دغدغه‌ای از دغدغه‌ کارگران کاهش دهیم و از این رو باید کارگران شهرستان کاشان در حوزه شغلی خود به یک امنیت شغلی برسند و استرس از دست دادن شغل خود را نداشته باشند و با آرامش خاطر در حیطه شغلی خود انجام وظیفه کنند.

محمدی فشارکی با بیان اینکه لازم است کارگران در حوزه‌های مختلف از یک امکانات رفاهی در حد استانداردهای متعارف برخوردار باشند، تصریح کرد: وجود نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی به عنوان فردی باسابقه در حوزه قوه مقننه را باید غنیمت شمرد و از ظرفیت وی استفاده کرد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • پیامک اقساط نجومی برای متقاضیان نهضت ملی مسکن
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد